ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کاغذ دیواری سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کاغذ دیواری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
کاغذ دیواری پوششی تزئینی می باشد ، که از آن برای پوشش دادن دیوار های داخلی منازل ، اتاق ها ، ادارات ، شرکت ها و ... استفاده می شود . کاغذ دیواری نقش ویژه ای در تزئین داخلی ساختمان ها دارد و در انواع ساده ، طرحدار ، بافته شده و دارای الگو های گرافیکی تولید می شود .
برخی از کاغذ دیواری ها دارای تصاویری از مناظر طبیعی می باشند ، که حس طراوت را به انسان منتقل می نمایند . امروزه کاغذ دیواری ها دارای طرح های بسیار گوناگونی می باشند ، به صورتی که هر فرد با توجه به سلیقه خود و نوع کاربری ساختمان خود ، می تواند یک مدل کاغذ دیواری را انتخاب نماید .
چاپ طرح های مختلف بر روی کاغذ دیواری معمولا به صورت دیجیتالی ، چاپ سیلک ابریشمی ، به روش حکاکی ، با استفاده از ماشین چاپ چرخشی و یا چاپ سطحی صورت می گیرد .
یکی از دلایل طرفداران زیاد کاغذ دیواری علاوه بر زیبایی ، نصب آسان و بدون دردسر این محصول می باشد . چراکه خیلی راحت می توان با استفاده از چسب مخصوص که دارای بوی زننده ای هم نمی باشد ، کاغذ دیواری را بر روی دیوار نصب نمود . پس از نصب کاغذ دیواری نیز لکه های چسب هم که ممکن است بر روی دیوار به وجود آیند ، به راحتی با استفاده از یک اسفنج خیس پاک خواهند شد .
امروزه با توجه به علاقه بسیار مردم به دکور و زیباتر شدن منازل و ساختمان ها ، همچنین به علت نصب آسان و بدون دردسر کاغذ دیواری در مقایسه با رنگ آمیزی ساختمان ها ، میزان استفاده از کاغذ دیواری ها بسیار گسترش یافته است .
در حال حاضر بیشترین کاغذ دیواری وارد شده به کشور ما از طریق کشور چین وارد می شود . همچنین پس از چین بیشترین میزان کاغذ دیواری های وارد شده به کشور ما از طریق کشور های ترکیه ، کره ، ایتالیا ، آلمان ، هلند و گاهی از آمریکا تامین می شوند .
کاغذ دیواری نوع ساده : این نوع کاغذ دیواری ها دارای ضخامت نازکی هستند و همچنین قابل شستشو نمی باشند . برای استفاده از این کاغذ دیواری ، آن را با استفاده چسب مخصوص بر روی دیوار می چسبانند .
طول عمر این کاغذ ها بین 1 تا 2 سال بوده و دارای قیمت پایین تری نسبت به سایر کاغذ دیواری ها می باشند ، اما مقاومت آن ها پایین بوده و به راحتی پاره می شوند ، به همین جهت بهتر است در اتاق کودکان از این مدل کاغذ دیواری استفاده نشود .
کاغذ دیواری نوع پی وی سی ( ( PVC : این نوع کاغذ دیواری با استفاده از یک لایه پی وی سی پوشانده شده اند و به دو دسته قابل شستشو و قابل کندن از روی دیوار تقسیم می شوند .
کاغذ دیواری تولیدشده از الیاف طبیعی : این نوع کاغذ دیواری ها به صورت 100 در 100 ارگانیک می باشند و دارای دوام و مقاومت بالایی هستند ، اما از قیمت بالایی برخوردار می باشند . این کاغذ دیواری با استفاده از چوب فنلاندی تولید شده و تکه های چوب و برگ خیلی نازک در الیاف آن قابل مشاهده می باشد .
کاغذ دیواری نوع نانو : این نوع کاغذ دیواری دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد . از مزایای کاغذ دیواری های نانو می توان به عایق صدا ، عدم جذب گرد و غبار ، مقاومت دربرابر نور خورشید ، ضد حساسیت و عدم کثیف شدن در طی گذشت زمان اشاره نمود .
کاغذ دیواری نوع مخملی : کاغذ دیواری های مخملی با استفاده از پارچه مخملی و یا بافت مخملی تولید شده و دارای برجستگی هایی بر سطح خود می باشند . این نوع از کاغذ دیواری ها دارای قیمت بالایی بوده و در هتل ها ، تالار ها و کلا توسط افراد لاکچری پسند مورد استفاده قرار می گیرند .
کاغذ دیواری سه بعدی : بر روی این کاغذ دیواری ها شکل های سه بعدی چاپ شده و همچنین قابلیت شستشو دارند . با این که از مدت زمان ارائه کاغذ دیواری های سه بعدی سال های زیادی نگذشته است ، طرفداران این محصولات هر روز بیشتر می شود .
کاغذ دیواری نوع ضد زلزله : این نوع کاغذ دیواری با استفاده از رشته های خیلی نازک و همچنین مستحکم شیشه ای تولید می شود . این نوع کاغذ دیواری با استفاده از چسب مخصوص به خود بر دیوار نصب شود ، که در زمان وقوع زلزله بتواند انرژی وارد شده به دیوار را به جهت های مختلف هدایت کند و از ریزش دیوار جلوگیری نماید .
این نوع کاغذ دیواری از سال 2014 به بعد در بازار ارائه شده است و قیمت بالاتری نسبت به سایر کاغذ دیواری ها دارد . اما برای مناطق زلزله خیز مناسب می باشد .
اگر کاغذ دیواری از جنس پلاستیک باشد ، شامل ردیف 3918 می شود و برای واردات آن باید 40 درصد حقوق ورودی و 8 درصد مالیات ارزش افزوده پرداخت شود .
اما اگر جنس کاغذ دیواری از کاغذ باشد ، شامل ردیف 4814 می شود و برای واردات آن باید 22 درصد حقوق ورودی و 8 درصد مالیات ارزش افزوده پرداخت شود ، البته به دلیل این که در گروه 10 قرار گرفته است باید سود بازرگانی آن 2 برابر پرداخت گردد .
در مرحله اول با استفاده از تنه درخت ، کاغذ مورد نیاز همانند سایر کاغذ ها تولید می شود .
در مرحله دوم به منظور زیرسازی ، ابتدا یک لایه از پی وی سی بر روی سطح کاغذ چسبانده می شود .
در مرحله سوم عملیات چاپ با یکی از روش های چاپ غلتکی ، چاپ سطحی ، چاپ سیلک اسکرین و یا چاپ کلیشه ای انجام می شود .
در مرحله چهارم ، ابتدا با استفاده از یک لایه چسب نشاسته مرطوب کاغذ را می پوشانند و سپس کاغذ را خشک می نمایند .
در مرحله پنجم باتوجه به کاربرد اداری یا کاربرد خانگی کاغذ دیواری ، آن را در ابعاد مورد نیاز برش می دهند .
در نهایت کاغذ دیواری های تولید شده به شکل توپی بسته بندی می شوند و در نهایت دستور نصب آن ها به صورت برچسب بر روی طاقه ها چسبانده خواهند شد .
مخازن کاغذ
دستگاه های بخش چاپ
دستگاه گرم کن
دستگاه تثبیت کننده
دستگاه خشک سازی چاپ
دستگاه بسته بندی