ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
شمع روشنایی همانطوریكه از نامش بر می آید جهت روشنایی بخشیدن به محیط می باشد. البته امروزه این كالا به عنوان یك كالای فانتزی و تزئینی بیشتر مد نظر بوده . ولی آنچه مسلم است حتی در كاربری های تزئینی ( در مراسمات مختلف مذهبی ، جشن ، عزاداری و سوگواری و ... كه وجود شمع جنبه رمانتیك و احساسی دارد ) مورد مصرف آن برای روشنایی می باشد .
شمع ها در اشکال و رنگ های مختلف در دسترس هستند اما رنگی که انتخاب می گردد باید با مناسبت های مختلفی که در آن از شمع استفاده می شود ، مناسب و سازگار باشد . بهتر است از شمع های خوشبو کننده استفاده گردد تا فضای محیط معطر گردد . این محصول در آمار محصولات تولیدی وزارت صنایع و معادن با عنوان " انواع شمع روشنایی " ثبت گردیده و کد آیسیک 3 این محصول 36991312 می باشد .
شمع روشنایی همانطوریكه از نامش برمی آید جهت روشنایی بخشیدن به محیط می باشد. البته امروزه این كالا به عنوان یك كالای فانتزی و تزئینی بیشتر مد نظر بوده چرا كه با وجود نیروی برق و انرژی الكتریسیته و همچنین سوخت هایی مانند گاز و گازوئیل نیاز جامعه به این محصول كمرنگ شده و غالب مردم از این كالا فقط در موارد ضروری و در صورت قطعی برق و عدم وجود گاز استفاده می نمایند .
ولی آنچه مسلم است حتی در كاربری های تزئینی ( در مراسمات مختلف مذهبی ، جشن ، عزاداری و سوگواری و ... كه وجود شمع جنبه رمانتیك و احساسی دارد ) مورد مصرف آن برای روشنایی میباشد به عبارتی فلسفه وجودی و تعریفی شمع به دلیل خاصیت روشنایی بخشی آن است .
استاندارد های قابل توجه محصول :
بنابراین استاندارد ملی برای این محصول تعریف نشده ولی استاندارد جهانی این محصول استاندارد CE اروپا می باشد .
با توجه به اینكه ماده اولیه اصلی برای تولید شمع ، پارافین می باشد و این ماده تقریباً در تمامی كشورهای دنیا یافت می شود می توان گفت كه ساخت شمع با توجه به عدم وجود تكنولوژی خاصی برای تولید آن تقریباً در تمامی كشورها صورت می گیرد. پر واضح است كه كشورهای پیشرفته صنعتی كه از نظرسطح رفاه عمومی در موقعیت بالاتری به سر می برند، تنوع تولید بیشتری داشته و با ساخت قالب های مختلف و متنوع و افزودن مواد معطر و بودار، این محصول را متناسب با تمام سلیقه ها تولید می نمایند . امروزه تقریباً اكثر كشورها به راحتی قادر به تأمین ماده اولیه شمع بوده و با توجه به اینكه تكنولوژی تولید این محصول از پیچیدگی خاصی برخوردار نیست می توان گفت كه تقریباً تمامی كشورهای صنعتی ونیمه صنعتی تولیدكننده این محصول می باشند .
• شرایط واردات
طبق بررسی های صورت گرفته از مقررات صادرات و واردات سال ١٣٨٦ وزارت بازرگانی ، مطابق با كد تعرفه ٣٤٠٦٠٠ شمع روشنایی دارای سود بازرگانی ٦ درصد و حقوق گمركی ٣٦ درصد می باشد .
• شرایط صادرات
شمع روشنایی از جمله محصولاتی است كه محدودیت صادراتی نداشته و در زمره محصولات با مشوق های صادراتی محسوب می گردد . شمع روشنایی طبق ماده ٢ قانون مقررات صادرات و واردات ایران ( مصوب 4/4/1372 مجلس شورای اسلامی ) دارای كد شماره ١ می باشد .
ماده ٢ قانون مقررات صادرات و واردات ایران: كالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه تقسیم می شوند :
١- كالاهای مجاز : كالاهایی كه صدور یا ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به كسب مجوز ندارد .
٢- كالاهای مشروط : كالایی است كه صدور یا ورود آن با كسب مجوز امكان پذیر است.
٣- كالاهای ممنوع : كالایی است كه صدور یا ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام ( به اعتبار خرید وفروش یا مصرف ) و یا به موجب قانون ممنوع است .
اهمیت كاربردی شمع روشنایی با توجه به آنچه در بخشهای قبلی بدان اشاره گردید ، چندان حیاتی و ضروری نبوده به طوریكه امروزه ایجاد روشنایی و نوربخشی با كیفیتها و درجات بسیار بالا و مطلوب توسط نیروی الكتریسیته ، شمع را از دیدگاه نورپردازی به یك كالای بسیار حاشی های تبدیل نموده و شاید فقط در مواردی كه دسترسی به انرژی الكتریكی و نفت و گاز مقدور نباشد ، نقش این كالا پر رنگ تر گردد.
بنابراین در مقایسه با نیروی برق و موقعیت استراتژیك و تعیین كننده این انرژی بسیار گرانبها و حیاتی ، اهمیت استراتژیكی برای شمع روشنایی وجود نخواهد داشت .
1 - تمام وسایل لازم را از قبل تهیه كنید .
2 - برای تمیز كردن ظرف پارافین ، نیاز به شستن آن نیست ، بلكه می توانید بلافاصله بعد از استفاده ، آن را با یك دستمال و یا پنبه پاك كنید .
3 - قبل از این كه پارافین داخل قالب كاملاً سرد شود یك گودی اطراف فتیله به وجود می آید. این گودی را دوباره با پارافین مذاب پركنید و بگذارید سرد شود .
4 - دقت داشته باشید كه هنگام ذوب كردن پارافین ، آب به داخل ظرف نفوذ نكند .
5 - قالب باید كاملاً سالم ، خشك و بدون خراش باشد .
6 - در قالب های یك تكه ، سر قالب باید كوچكتر از ته آن باشد تا شمع به راحتی از آن خارج شود .
7 - چنانكه قالب شما به شكلی است كه به راحتی روی زمین قرار نمی گیرد ( مثل قالب های مخروطی ، ستاره ای و... ) ، قبل از ریختن پارافین ، آن را روی یك تكه اسفنج یا یك ظرف پر از شن قرار دهید تا به صورت عمودی و ثابت بماند .
8 - برای سرد كردن پارافین ، هیچ گاه آن را در فریزر قرار ندهید ، چون شمع شما پس از سرد شدن ترك خورده ولی می توانید در یخچال قرار دهید
9 - چنان چه شمع به راحتی از قالب جدا نشد ، آن را مدت بیشتری در یخچال قرار دهید .
10 - برای این كه كف شمع صاف و یكدست شود ، آن را ته یك ظرف داغ بكشید تا كاملاً صاف شود .
11 - در تهیه شمع های مایع ، چنانچه به پارافین مایع دسترسی نداشتید می توانید از روغن مایع استفاده كنید.
12 - دمای پارافین در قالب های مختلف متفاوت است. در قالب طلقی و شیشه ای ، دمای پارافین باید به حدی باشد كه قالب حالت اصلی خود را از دست ندهد؛ یعنی پارافین باید مقداری از گرمای خود را از دست داده باشد .
• قالب
• دیگ مخصوص ذوب كردن پارافین
• تیغ موكت بری یا چاقو
• قلاب یا میله بلند
• طلق مخصوص نگه دارنده فتیله
• سیر خردكن
• قلم مو
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه احداث کارگاه شمع سازی
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید شمع روشنایی و احداث کارگاه شمع سازی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .