ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی گریس گرافیتی اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی گریس گرافیتی را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
به لحاظ تاريخي گريس هاي اوليهدر مصر باستان در حدود ١٤٠٠ سال قبل از ميلاد مسيح از مخلوط کردن روغن زيتون و آهک ساخته شدند. از اين محصول در آن زمان براي روانکاري محور چرخ هاي ارابه هاي چوبي سود مي بردند.
نخستين گريس ها (به معناي امروز آن) در آغاز انقلاب صنعتي در اروپا در سال ١٨٧٢ با ساخت گريس سديم به بازار مصرف عرضه گرديدند.امروزه با پيشرفت صنعت ،گريس هاي متنوع با کارائي هايي متفاوت توليد مي شوند . به عنوان نمونه مي توان از گريس هايي که در ساختار آنها از فلزات استفاده مي شود و تا دماي ١١٠٠ درجه سانتيگراد کارائي دارند ،نام برد.
مهم تري ويژگي گريس ها توانايي استفاده از آنها به عنوان روانکار مناسب در نقاط غيرقابل دسترس دستگاه هاي صنعتي است. از طرفي ماشين آلاتي که درآنها از گريس استفاده مي شود،طراحي ساده تر و در نتيجه نياز به تعمير و نگهداري کمتري دارند.همچنين از گريس ها مي توان در آب بندي دستگاه ها سود برد.
بعلاوه از منظر عملياتي ، روانکاري با گريس عموما روانکاري در اکثر دستگاه هاي صنعتي و خودروها است.انجمن ملي گريس هاي روانکار (NLGI)،گريس را اين گونه که از پراکنده کردن ماده سفت کننده در روغن پايه به دست مي آيد و در اکثر موارد به منظور ايجاد و تقويت بعضي از خواص،به آن مواد افزودني مي افزايند.
(Viscosity) گرانروي
نيروئي است که در اثر لغزيدن يک لايه از مايع روي لايه ديگر ايجاد مي شود ، واحد آن centipoisesمي باشد.
- :( Specific Gravity ) وزن مخصوص
وزن مخصوص اين نوع گريس(گريس گرافيت پايه کلسيم) در حدود ٤/٩ پوند بر گالن است.
: ( Flash Point ) نقطه اشتعال
درجه حرارتي که در آن بخارات روغن بوسيله گذراندن يک شعله از روي روغن مشتعل ميشود ولي ادامه سوختن نمي دهد .براي گريس گرافيتي پايه اين دما بايد در حدود ٤٣٥ درجه فارنهايت باشد.
نقطه قطره شدن :
دمائي که در آن گريس تحت شرايط آزمايش مربوطه ، از حالت نيمه جامد به حالت مايع در مي آيد. اگر يک گريس آنقدر گرم شود تا به نقطه چکه کردن برسد و سپس اجازه يابد تا دوباره سرد شود معمولا به غلظت و قوام اوليه خودنميرسد وعملکرد آن رضايت بخش نخواهد بود.بنا براين نقطه چکه کردن يک پارامتر مهم براي گريس است و تا قبل از آن ميتوان با اطمينان از گريس استفاده کرد.
مشخصات اصلي که بيانگر کيفيت يک گريس ميباشد حد اقل نقطه قطره اي شدن و نفوذ پذيري( peneration) است وشرکت هايي که تحت استاندارد هاي بين المللي محصول خود را توليد ميکنند بايد محدودهاستاندارد براي اين ويژگي ها را رعايت کنند.
با توجه به مطالعات انجام شده در بخش بازار کمبود پيش بيني شده در بازار براي سال هاي آتي حدود ٨٧٠٠ تن در سال انواع گريس مي باشد بنابراين ظرفيت پيشنهادي براي واحد ٣٠٠٠تن مي باشد.
در ميان گریس های گرافیتی پايه صابوني ، گریس گرافیتی پايه کلسيم به دليل ارزان بودن و در دسترس بودن مـواد اوليه از توجيه اقتصادي بيشتري برخوردار است ودر کشور نيز همین گریس گرافیتی پايه کلسيم ، از اقبال بهتري نسبت به ساير انـواع گریس گرافیتی برخوردار است به طوري که گریس گرافیتی پايه کلسيم تنها نوع گريس گرافيتی توليدي در اکثر واحـدهـاي توليد گریس گرافیتی است.
لذا در اين بخش و بخشهاي آتي به محاسبه پارامترهاي توليد گریس گرافیتی پايه کلسيم ميپردازيم در اين بخش با توجه به مشخصات فني گریس گرافیتی پايه کلسيم ، مواد اوليه مورد نياز مصرفي معرفي و مشخصات فني آنها بيان مي گردد .
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی در ذیل آمده است :
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی گریس گرافیتی در ذیل آمده است :
هزینه های ثابت ( سرمایه ثابت ) مورد نیاز به منظور اجرای پروژه که در طرح توجیهی گریس گرافیتی آمده است ، شامل موارد زیر است :
تاسیساتی که برای کارخانه گریس گرافیتی مورد نیاز است ، عبارتند از :
دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی گریس گرافیتی