ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث مخازن ذخیره فراورده های نفتی سال 1403 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث مخازن ذخیره فراورده های نفتی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
با توجه به ذخایر نفتی کشورهای حاشیه خزر و کمبود تجهیزات و خطوط لوله جهت صادارات نفت خام و فراورده های آن به سایر نقاط جهان و با توجه به افزایش ظرفیت تولید و استخراج نفت در کشورهای مزبور ، ایجاد خطوط لوله و خطوط دریایی لازم می باشد .
با توجه به ذخایر نفتی کشورهای حاشیه خزر و کمبود تجهیزات و خطوط لوله جهت صادارات نفت خام و فراورده های آن به سایر نقاط جهان و با توجه به افزایش ظرفیت تولید و استخراج نفت در کشورهای مزبور ، ایجاد خطوط لوله و خطوط دریایی لازم می باشد .
با نظر به اینکه دریای خزر یک دریای بسته بوده ، ایران می تواند از این فرصت استثنائی استفاده کرده و احداث ترمینال های نفتی بصورت دولتی یا حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی در بنادر مهم حاشیه دریای خزر و دریافت نفت خام کشورهای حاشیه دریای خزر و توزیع آن در کشور و در صادارات در مقابل نفت وارداتی از شمال به حساب کشورهای حاشیه خزر سود ترانزیت نصیب ایران خواهد شد.
لازمه این کار نیز عزم قوی می باشد ، تا با احداث تاسیسات و تجهیزات زیربنائی و نیز حمایت از بخش خصوصی بر این مهم دست یابیم .
توسعه در بخش دریای خزر اتوماتیک وار باعث افزایش ناوگان حمل و نقل داخلی و نیز احداث پایانه های نفتی جدید در بنادر ایرانی در خلیج فارس خواهد شد ، تا نفت خام و نیز فراورده های تولیدی در پالایشگاه آبادان و سایر پالایشگاه های حاشیه خلیج فارس در مقابل مواد نفتی دریافتی از شمال صادر گردد .
دریای خزر از پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به مرکز توجه مصرف کنندگان نفت در جهان ، برخوردار می باشد .
اما هر بار که بحث ذخایر نفتی خزر مطرح می شود ، ناخودآگاه بحث مسیرهای صادرات نفت این منطقه به میان می آید.
منطقه خزر دور از اغلب مسیرهای تجارت بین المللی قرار دارد ، به همین دلیل اگر تولیدکنندگان نفت در خزر ، مسیر مناسبی را برای صادر کردن محصولات خود نیابند ، استخراج نفت فایده چندانی در بر نخواهد داشت .
به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران بهترین مسیر برای انتقال نفت منطقه ، ایران است .
مسیری که از ایران می گذرد نسبت به مسیرهای عبوری از روسیه ، ترکیه و چین ، کوتاه تر و ارزانتر است ، که این مسیر برای کشورهایی که قصد دارند با حداکثر ظرفیت و کمترین قیمت به تولید و صادرات نفت بپردازند ، ایده آل است .
تولید 1/4 میلیون بشکه نفت خام روزانه در این سه کشور در سال 2151 و افزایش آن به 6 میلیون بشکه در روز در سال 2121 موقیعت و بازار مناسبی برای ترانزیت و سوآپ برای بخش دولتی و خصوصی ایران می باشد .
با توجه به آمار فوق با در نظر گرفتن 7/2 میلیون بشکه صادرات روزانه از طریق خطوط لوله موجود و 711 هزار بشکه صادرات به صورت جادهای و ریلی در سال 2151 ، ظرفیت ترانزیت یا سوآپ 5 میلیون بشکه نفت خام و یا فراورده های نفتی از طریق ایران امکان پذیر می باشد .