ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله پلیکا و لوله خرطومی برق سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لوله پلیکا و لوله خرطومی برق را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
لوله پلیکا و لوله خرطومی در حوزه های مختلف صنعت ، ساختمان ها و موارد دیگر کاربرد دارند . لوله های خرطومی ، لوله های منعطف می باشند ، که در دیوارهای ساختمان ها قرار داده شده و سیم های برق در داخل آن قرار داده می شود .
محصول مورد مطالعه طرح حاضر ، انواع لوله های خرطومی ، پلیکا ، شیلنگ آب ( از نوع نخدار ، دو جداره و ساده ) می باشد . این لوله ها در حوزه های مختلف صنعت ، ساختمان ها و موارد دیگر کاربرد دارند .
لوله های خرطومی ، لوله های منعطف می باشند ، که در دیوارهای ساختمان ها قرار داده شده و سیم های برق در داخل آن قرار داده می شود .
شکل لوله های خرطومی به صورت آکاردئونی است ، که این وضعیت سبب می گردد لوله حالت منعطف را داشته و به راحتی به وسیله دست قابل خمش گردد و لوله های پلیکا از جنس PVC تولید می گردند .
اولین کارخانه تولید لوله های PVC در شهر کرج و تحت نام پلیکا احداث گردیده است و از آن روز به بعد لوله های PVC به صورت مترادف با لوله پلیکا نامیده می شود ، لیکن باید گفت که از نظر علمی اسم فوق هیچگونه مفهوم خاصی نداشته و صرفاً یک اصطلاح تجاری است .
شیلنگ های آب نیز از نوع شیلنگ های PVC منعطف می باشند و همانطوری که از عنوان آن مشخص است ، به منظور انتقال آب از شیرآلات به مکان های مورد نظر کاربرد دارند .
شیلنگ های آب در انواع مختلف تولید و عرضه می گردند ، که از آن جمله می توان به نوع نخدار ، دوجداره و ساده اشاره کرد .
علت وجود انواع مختلف این محصول ، قابلیت تولید محصولات متنوع به منظور پاسخگویی به نیازهای مختلف بازار ، از نظر نوع کاربری و همچنین سلایق مختلف مشتریان می باشد و در طرح حاضر هدف تولید کلیه انواع فوق می باشد .
محصولات مورد مطالعه طرح حاضر انواع لوله های خرطومی ، لوله های PVC و شیلنگ آب می باشد ، که هر کدام در حوزه های مختلف صنعتی ، خانگی، تجاری و غیره ، دارای کاربرد هستند ، که در ادامه به آن ها پرداخته شده است.
لوله های خرطومی در سیستم برق رسانی ساختمان ها از نظر ملاحظات فنی ، لازم است سیم های برق به صورت مستقیم در دیوار کار گذاشته نشده ، بلکه به صورت آزاد در داخل لوله هایی که از نظر الکتریکی کاملاً عایق ساخته می شوند .
علت اطلاق « خرطومی » به این لوله ها ، مربوط به شکل ظاهری آن ها می باشد ، که به صورت لوله آکاردئونی ساخته می شوند .
این شکل لوله سبب می گردد ، که علاوه بر حفظ بافت و سفتی لوله ، به راحتی بتوان آن را به وسیله دست خم کرده و متناسب با مسیر حرکت سیسم در دیوار لوله را جهت دهی کرد.
مصرف عمده و قریب به اتفاق این لوله ها در صنعت ساختمان است .
لوله های ( PVC ) پلیکا :
این لوله ها که در بازار به نام لوله پلیکا نیز مشهور می باشند ، لوله هایی هستند که از پلاستیک PVC با گرید نیمه منعطف تولید می گردند . مصرف عمده لوله های PVC درانتقال فاضلاب ، آب باران ، پساب ها و آب های تحت فشار اتمسفریک است .
مزیت استفاده از این نوع لوله ها را می توان در وزن پایین آن ها ، قابلیت برشکاری و اتصالات راحت به وسیله چسب ، عمر سرویس دهی بالا و برخی دیگر مزیت ها عنوان کرد .
صنعت ساختمان عمده ترین و اصلی ترین مصرف کننده این لوله ها می باشد ، ولی بخش کوچکی از آن در صنایع و امور غیرساختمانی نیز کاربرد دارد.
شیلنگ های آب :
شیلنگ های آب همانطوری که از عنوان آن مشخص است ، برای انتقال دستی آب انجام می گیرد.
کاربرد شیلنگ آب بدین ترتیب است ، که معمولاً یک طرف شیلنگ به شیر آب و طرف دیگر در دست نفر قرار گرفته و آب به محل مورد نظر منتقل می گردد .
شیلنگ های آب نیز در انتقال آب با فشار اتمسفریک کاربرد داشته و به ندرت از آن ها جهت انتقال آب تحت فشار استفاده می گردد .
استاندارد های قابل توجه تولید لوله پلیکا و لوله خرطومی برق :
با مراجعه به اطلاعات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، نتیجه گیری شده است که هنوز مؤسسه فوق بصورت شفاف و انحصاری برای محصولات مورد مطالعه استاندارد خاصی را تدوین نکرده است .
محصولات مورد مطالعه از جمله محصولات مصرفی در صنعت ساختمان و لوازم عمومی مصرفی زندگی می باشد ، از این رو کلیه کشورهای جهان به عنوان مصرف کننده آن قابل بیان می باشند .
از نقطه نظر کشورهای عمده تولیدکننده نیز می توان گفت ، که کشورهای عمده تولید کننده محصولات پتروشیمیایی به خصوص PVC میتوانند به عنوان کشورهای عمده تولید کننده این محصولات معرفی گردند .
فهرست این کشورها به صورت زیر خواهد بود : آمریکا ، ایتالیا ، آلمان ، فرانسه ، کانادا ، برزیل و ترکیه
شرایط واردات و صادرات لوله پلیکا و لوله خرطومی برق :
با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی ، نتیجه گیری شده است ، که محدودیت خاصی برای واردات محصولات مورد مطالعه وجود ندارد .
لذا با پرداخت حقوق گمرکی ، امکان واردات وجود خواهد داشت .
از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی ، برای صادرات محصولات تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد .
با بررسی میزان تقاضای مسکن در کشور و توان تولید و عرضه آن ، می توان گفت که میزان نیاز مسکن در کشور حدود 5,1 میلیون دستگاه در سال است و این در حالی است ، که حداکثر توان تولید مسکن در کشور 700 هزار دستگاه می باشد .
وضعیت فوق سبب ایجاد کمبود در کشور و رشد قیمت ها شده است . لذا کلیه عواملی که سبب کاهش زمان ساخت مسکن و در نتیجه افزایش قابلیت تولید می گردد ، از اهمیت خاص بر خوردار خواهد بود .
با توجه بر مشکلات و کمبود موجود در بخش مسکن ، دولت نهم اخیرا افزایش تولید مسکن به میزان 5/1 میلیون واحد در سال را در دستور کار خود قرار داده است ، که با توجه بر آن و رشد دو برابری در تولید مسکن ، ضرورت توسعه مواد و مصالح مورد استفاده در ساخت و ساز نیز کاملا مشخص می باشد ، که بدینوسیله اهمیت طرح حاضر نیز در راستای آن مشخص می گردد . لیکن باید گفت که این اهمیت بالا بوده ، ولی در سطح استراتژیک و اساسی نمی باشد .
تکنولوژی مورد استفاده در تولید انواع لوله و شیلنگ PVC در مورد کلیه واحدهای تولیدی آن یکسان است و تفاوت خاصی بین تکنولوژی ها وجود ندارد .
آنچه در این فرایند دارای اهمیت است ، درجه کیفیت ماشین آلات مورد استفاده در تولید و همچنین کیفیت مواد اولیه مصرفی می باشد ، که این عامل سبب ایجاد سطح کیفیت بهتر در محصولات تولیدی می شود .
ماشین آلات مورد نیاز تولید لوله پلیکا و لوله خرطومی برق :
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله پلیکا خرطومی