ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
پلی ال ها و ایزوسیانات ها ، مهمترین ماده اولیه برای تولید پلی یورتان ها هستند . پلی یورتان ها دسته ای از پلیمرهای پر مصرف با خواص منحصر بفرد هستند .
پلی ال ها و ایزوسیانات ها مهمترین ماده اولیه برای تولید پلی یورتان ها هستند . پلی یورتان ها دسته ای از پلیمرهای پر مصرف با خواص منحصر به فرد هستند .
به طوری که طراحان و متخصصان صنایع پوشش دهی بخوبی توان بهره بردای از این ترکیبات را در کاربردهای گوناگون دارند .
مثال های متعددی برای کاربردهای فراوان این ترکیبات وجود دارد ، از جمله آنها می توان پوشش های شفاف برای پوشش دهنده های تک لایه مخصوص بام ها ، رنگ های ترافیکی و ... اشاره نمود .
مقاومت پلی یورتان ها در برابر سایش ضربه و ترک خوردگی بسیار خوب است ، از جمله ویژگی های آنها پخت سریع و کامل در دمای محیط است ، پلی یورتان ها آلیفاتیک از انواع آروماتیک گران تر هستند .
به همین خاطر انواع آروماتیک و نمونه های اپوکسی دار در استری ها ، رنگ های پایه و پوشش های رابط بکار می روند . در حالی که آلیفاتیک ها ویژه پوشش نهایی هستند .
استفاده از پوشش های محافظ برای جلوگیری از پدیده خوردگی در ساختارهای فولادی که آستر و پوشش پایه آن ها از نوع سامان های اپوکسی دار است ، نمونه ای از کاربردهای مهم پلی یورتان ها محسوب می شوند .
مورد دیگر ، سامانه های پوشش دهنده کف است ، که در آن ها نیز انواع پوشش های پایه را می توان بکار برد ، گاهی پوشش نهائی از نوع یورتان برای لایه نهایی کف نیز کفایت می کند .
پلی ال ها یکی از دو ماده اصلی سازنده پلی یورتان ها می باشند . پلی ال ها به دو دسته عمده پلی اتر ال پلی ها و پلی استر پلی ال ها تقسیم بندی می شوند .
پلی استر پلی ال ها در ساختمان مولکولیشان دارای پیوندهای تکرار شونده استری و حداقل دو گروه انتهایی ئیدروکسیل ( OH ) می باشند .
مشخصات فیزیکی پلی استر پلی ال ها و اصولاً پلی ال ها به خاصیت ماده آغازگر ، نوع و مقدار اسید بکار رفته و گروه های ئیدروکسیل نوع اول یا نوع دوم موجود در مولکول پلی ال بستگی دارد .
یک گلیکول و یک دی کربوکسیلیک اسید می توانند استریفیکاسیون انجام دهند و تشکیل یک پلی استر با زنجیره ی طولانی را بدهند . در این ترکیب گروه های عاملی OH یا COOH در انتهای زنجیره قرار می گیرند .
اندازه پلی استر حاصله و طبیعت گروه های انتهایی وابسته به نسبت مقادیر گلیکول و اسید و شدت واکنش بین آنهاست .
مصرف جهانی پلی ال ها نیز حدوداً 86% پلی اتر پلی ال ها ، 11% پلی استر پلی ال ها و 3% به پلی تترامتیلن اتر گلایکول ( PTMEG ) اختصاص دارد .
از کل میزان مصرف جهانی پلی ال حدود 86% مربوط به پلی اتر پلی ال 11% پلی استر پلی ال ها و %3به پلی تترامتیلن اتر گلیکول اختصاص دارد .
دلیل مصرف بالاتر پلی اترپلی الها ، خواص بهتر و قیمت پایین تر است .
ولی فرایند تولید پلی استر پلی ها ساده تر است و مواد اولیه آن بیشتر در دسترس می باشد .
به صورت عمومی سه دسته برای پلی استر پلی ال ها وجود دارد .
به طور عموم ، پلی استر پلی ال های بر پایه کاپرولاکتون خواص بالاتری داشته و در کاربردهای غیر فومی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد .
در خیلی از کاربردها هر دو نوع پلی اتر پلی ال و پلی استر پلی ال قابل استفاده می باشند .
موارد کاربرد پلی ال ها به طور خلاصه شامل موارد ذیل می باشد :
اسفنج نرم :
ورق های اکسترود برای مبلمان - لوازم خانه
اسفنج سخت :
ساخت قایق ، فیلتر ، پرکن ها ، عایق ساختمان ها
محصولات غیر اسفنجی اسفنج نرم :
پلی استر پلی ال ها در تهیه بعضی اسفنج های نرم پلی یورتان با کاربردهای خاص و متفرقه ، مانند پارچه پلی استر ، صنایع بسته بندی ، فوم های مشبک فیلتر هوای خودرو ، مواد آکوستیک و بعضی از تجهیزات داخلی وسائط نقلیه کاربرد دارند .
کاربرد فوم های نرم پلی یورتان که از پلی اتر پلی ال ها و پلی استر ال پلی ها به دست می آیند ، در ساخت صندلی خودروها ، صنایع مبلمان سازی ، زیرپایی وسایل نقلیه ، اسباب و لوازم مربوط به تخت خواب ( تشک سازی ) ، صنایع بسته بندی و پارچه های پلی استر می باشند.
تولید کنندگان عمده محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی
اروپای غربی ، چین ، امریکا ، آلمان
مصرف کنندگان عمده محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی
اروپای غربی ، چین ، امریکا
با توجه به بررسی های صورت گرفته در وزارت بازرگانی و گمرک کشور ، هیچ شرایط خاصی جهت واردات این محصول لحاظ نشده است ، جهت واردات این محصول در قالب کد تعرفه 29054900 و حقوق ورودی 4% در نظر گرفته شده است .
همچنین با توجه به مطالعات انجام شده ، مشخص شد که شرایط ویژه ای برای صادرات این محصول وجود ندارد .
اهمیت استراتژیک پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال :
با توجه به موارد مصرف بسیار زیاد پلی ال ها در زندگی روزمره و ارتباط مستقیم آن با افراد ، حفظ نکات ایمنی برای سلامت جامعه بسیار حائز اهمیت است .
در کشورهاى صنعتى ، اهمیت پلی ال ها شناخته شده است و درکشور ما نیز با عنایت به این نکته که در آستانه ورود به جهان صنعتى است ، از این قاعده نمی تواند مستثنی باشد .
این ماده یکی از دو جزء اصلی ترکیبات پلی یورتان می باشد .
پلی یورتان ها ، امروزه در دسته وسیعی از کاربردها از انواع فوم های سخت و نرم گرفته تا درزگیرها ، چسب ها ، الیاف با خواص بالا ، الاستومرها و ترموپلاستیک الاستومرها به کار می روند و کاربرد آن ها رو به گسترش است .
در بسیاری از این کاربردها ، ماده جایگزین مناسبی برای پلی یورتان ها وجود ندارد و این مساله اهمیت ویژه پلی یورتان ها و مواد سازنده آن از جمله پلی الها را مشخص می کند .
سنتز پلی ال پلی استر ها در حجم بالا در کشور در کارخانه های مختلفی انجام می گیرد و به جز اینکه اکثر مواد اولیه خارجی است با مشکلی در تولید آن مواجه نیستند و در حجم بالا تولید می شود و سایر واحدهای تولیدی حجم تولید پایینی دارند .
روش تولید آن ها تقریبا یکسان بوده و همگی از روش توضیح داده شده در بالا استفاده می کنند ولی مواد مورد استفاده گاها متفاوت است .
همانطوری که در بالا ذکر شد یکی از روش ها ی مفید برای تولید پلی ال پلی استر ها استفاده از لاکتون هاست ، که یک ترکیب 2 یا 3 عامله با یک لاکتون تشکیل ساختاری می دهد و این ماده از یک بخش استری و بخش پلی ال با 2 یا 3 عامل تشکیل شده است.
چنین پلی کاپرولاکتون پلی الی ، یک نوع پلی استر پلی ال می باشد ، که در مقایسه با نوع سنتی که از گلیکول ( یا الکل سه عامله ) و اسید تشکیل شده است .
مزایایی از جمله عدد اسیدی پایین و وزن مو لکولی یکنواخت دارد ولی به دلیل گران بودن مواد اولیه کمتر مورد استفاده قرار می گیرد .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پلی استر پلی ال و پلی اتر پلی ال