ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سولفید سدیم و سولفیت سدیم سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی سولفید سدیم و سولفیت سدیم را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
سولفید سدیم یک ترکیب زرد رنگ یا قرمز آجری رنگ می باشد ، که عمدتا در صنایع نساجی ، ابریشم مصنوعی و چرم سازی بکار می رود.
سولفید سدیم یک ترکیب زرد رنگ ، یا قرمز آجری رنگ می باشد ، که عمدتا در صنایع نساجی ، ابریشم مصنوعی و چرم سازی بکار می رود .
این ماده از نظر تولید و صادرات هم موقعیت خوبی دارد ، که به انواع مختلف زیر تقسیم می شود :
سولفید سدیم متبلور :
سولفید سدیمی است که هر مولکول آن دارای 7 تا 9 مولکول آب تبلور می باشد و خلوص آن حدود 29 تا 30 درصد جرمی است .
سولفید سدیم پرک :
سولفید سدیمی است که در انتهای فرآیند تولید به وسیله برش و سایر عملیات به شکل تکه های پولکی شکل بدست می آید و خلوص آن حدود 60 درصد می باشد .
سولفید سدیم شکسته :
سولفید سدیمی است به شکل کلوخه که از شکستن قطعات بزرگ آن پس از خشک شدن بدست می آید و خلوص آن حدود 55 تا 60 درصد می باشد .
کشور های عمده تولید کننده : آلمان ، فرانسه
کشور های عمده مصرف کننده : آلمان ، فرانسه ، آمریکا
شرایط واردات و صادرات سولفید سدیم و سولفیت سدیم :
براساس اطلاعات مندرج در کتب مقررات و شرایط صادرات وزارت بازرگانی ، به واسطه نیاز شدید داخلی به ورود این ماده اولیه ، سود بازرگانی و حقوق گمرکی متعلق به آن %15 می باشد . که مجموع سود بازرگانی و حقوق گمرکی می باشد .
برای صادرات باید قیمت رقابتی و همچنین کیفیت این محصول را در بازارهای جهانی مد نظر قرار داد و از لحاظ مقررات واردات صادرات وزارت بازرگانی، میتوان گفت که هیچگونه محدودیتی در امر صادرات سولفات روی وجود ندارد .
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سولفید سدیم و سولفیت سدیم :
با توجه به کاربردهای مختلف این ماده در صنعت ، می توان گفت در صنایع کاغذ سازی شیمیائی این ماده کاربرد بسیار زیادی دارد . که جهت تولید کاغذهای تحریر و روزنامه استفاده می گردد و در صنعت کشاورزی هم نقش بسیار مهمی دارد ، لذا می توان گفت که یکی از پرکاربردترین مواد شیمیائی می باشد .
استاندارد های قابل توجه سولفید سدیم و سولفیت سدیم
این ماده شیمیایی در حال حاضر طبق استاندارد BSI676,042 تولید می شود .
در این استانارد در رابطه با بسته بندی و نشانه گذاری آن مطالبی آورده شده است .
اصولاً سولفید سدیم را به سه روش زیر می توان تهیه کرد :
با توجه به دسترسی به مواد اولیه ، نوع فرآیند ، کیفیت محصول تولید ، راندمان واکنش و بالاخره جنبه اقتصادی فرآیند انتخاب کننده روش تولید می باشد .