ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی مانند گاز پاک کن اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .
تولید مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی را نمی توان دارای اهمیت راهبردی دانست ، اما با توجه به افزایش تولید گازهای در جهان توسط انواع شوینده ها ، اسپری ها و ... به دلیل گاز متصاعد شده از مواد تشکیل دهنده شیمیایی آن ها و تاثیرات مخربی که بر روی محیط زیست از جمله اثر گلخانه ای دارند ، امروزه تولید مواد سازگارتر با محیط زیست اجتناب ناپذیر می باشد.
به همین دلیل در کشورهای اروپایی ایجاد مواد شوینده ای که تولید گازهای مخرب را به حداقل برساند (Green) سال هاست که آغاز شده است. در این میان کشورما نیز این حرکت را آغاز نموده و لذا تداوم تولید کالاهای پاک ارزش و اهمیت دوچندانی نسبت به قبل پیدا کرده است.
موارد مصرف و کاربرد مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی :
مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی می تواند چرک ها و لکه های روی سطوح و اجسام خانه شامل آشپزخانه ، حمام ، دیوار و دستشویی را تمیز کند. موارد مصرف به طور مشروح در ابتدا ذکر شد.
بررسی کالای جایگزین مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی :
کالای جایگزین مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی ، انواع شوینده های چند منظوره و گاز پاک کن های تولید شده از حلال های شیمیایی و اسیدی باشند که به دلیل خواص شیمیایی خطرناک تر از محصول از نظر زیست سازگاری قابل مقایسه نیستند.
در آیین نامه اجرایی قانون امور گمرکی صادرات به دو دسته تقسیم شده است :
1- صادرات قطعی
2- صادرات موقت
صادرات موقت مشمول آن دسته از کالاها می شود که برای دوره موقت مثل تعمیر یا ... از کشور صادر می شوند ، لذا محصول مورد نظر این طرح را دربر نمی گیرد.
همچنین محصولات از نظر مجوز صدور به 3 دسته تقسیم بندی می شوند :
1- کالای مجاز :
کالایی است که صدور آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد. منظور از (ضوابط) آن دسته ترتیباتی است که رعایت آن برای صادرات پاره ای از کالاها قانونا ضروری است مانند ضوابط استاندارد ، گواهی بهداشت انسانی ، دامی ، نباتی
2- کالای مشروط :
کالایی است که صدور آن با کسب مجوز امکان پذیر است. پس از اعلام نظر موافق وزارتخانه های ذیربط که اصطلاحاً (موافقت کلی) نامیده می شود ، و پس از ابلاغ آن به گمرک توسط وزارت بازرگانی برای صدور کالاهای موضوع موافقت کلی ، نیازی به مراجعه متقاضی به وزارتخانه یا سازمان مربوط و اخذ مجوز موردی نخواهد بود.
3- کالاهای ممنوع الصدور
کالایی است که صدور آن به موجب شرع مقدس اسلام (به اعتبار خرید و فروش یا مصرف) و یا به موجب قانون ممنوع گردد. دولت می تواند بنا به مقتضیات و شرایط خاص زمانی با رعایت قوانین مربوطه صدور بعضی از کالاها را ممنوع نماید.
در کتاب مقررات واردات و صادرات شرایط خاصی برای صدور مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی ذکر نشده است. به نظر می رسد جزو دسته اول باشد.
دانلود فایل آرشیوی مواد شوینده و پاک کننده غیر اسیدی مانند گاز پاک کن