ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تانن از بلوط و پوست گردو سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تانن از بلوط و پوست گردو را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
تانن ها ( فلاوانول ها ) که به اسم های دیگری چون اسید تانیک ، گالوتانن و اسید گالوتانیک نیز شناخته شده اند ، ترکیبات پیچیده طبیعی هستند ، که از مواد شیمیایی پلی فنلی تشکیل شده اند و در پوست ، برگ و ریشه اکثر گیاهان از جمله چای ، سیب ، هلو ، غلات و خصوصاً سورگوم به وفور یافت می شود .
اصطلاح تانن برای اولین بار در سال 1796 توسط سیگوین ، در تشریح مواد استخراج شده از بعضی از گیاهان که می توانستند در روند تبدیل پوست حیوانات به چرم نقش بسزایی داشته باشند ، به کار گرفته شد .
تانن ها ( فلاوانول ها ) که به اسم های دیگری چون اسید تانیک ، گالوتانن و اسید گالوتانیک نیز شناخته شده اند ، ترکیبات پیچیده طبیعی هستند ، که از مواد شیمیایی پلی فنلی تشکیل شده اند و در پوست ، برگ و ریشه اکثر گیاهان از جمله چای ، سیب ، هلو ، غلات و خصوصاً سورگوم به وفور یافت می شود .
این مواد با وزن مولکولی بالا (500 تا 3000 دالتون ) و دارای تعداد قابل ملاحظه ای گروه هیدروکسیل فنلیک ( 1 تا 2 درصد وزن مولکولی ) هستند ، که امکان تشکیل ارتباطات تقاطعی بین پروتئین و سایر ماکرومولکول ها را میسر می سازد .
این مواد همچنین شامل گروهی از فنل های غیر پروتئینی سمی هستند ، که گاهی خاصیت قابض بودن دارند .
همچنین تانن ها مواد پلی فنولیک با وزن مولکولی بالایی بوده ، که مسئول رنگ پوسته بذور و در بعضی از لگوم ها می باشند.
علت تغییر رنگ برگ درختان در پاییز نیز ، ناشی از وجود تانن هاست . تانن ها بازدارنده فعالیت برخی آنزیم ها بخصوص تریپسین و آمیلاز بوده ، که نتیجاً قابلیت هضم غذا را کاهش می دهند .
مصرف به عنوان دارو تمام تانن ها یک سری خواص مشترکی دارند و آن این است ، که توانایی انعقاد آلبومین ها ، فلزات سنگین و آلکالوئید ها را دارند .
این مواد در آب حل می شوند و خاصیت قابض بودن از خود نشان می دهند .
لذا از آن ها می توان در کاهش تحریکات و درد ها و از جوشانده آن می توان برای رفع تورم های دهانی ، زکام ها ، برونشیت ، خونریزی های موضعی و سوختگی ها استفاده کرد .
مصرف در صنعت خواص فوق العاده این ماده باعث شده ، که در صنت نیز کاربردهایی گسترده پیدا کند .
از تانن با فرم آلوئیدی می توان برای تولید یک نوع چسب استفاده کرد ، که توانایی دارد با مقاومت در مقابل آب تا دمای 90 درجه سانتی گراد هم تحمل کند .
برای تولید رنگ های آبی ، سبز ، قرمز و بنفش می توان از تانن استفاده کرد .
کاربرد اصلی تانن در صنایع دباغی است ، که باعث مقاوم شدن چرم در مقابل پوسیدگی می شود و همچنین در صنایع خوراکی ، تولید پلاستیک و حفاری چاه نفت هم کاربرد دارد.
در مجموع می توان موارد مصرف تانن را به صورت ذیل دسته بندی نمود :
کاربرد در صنایع دباغی پوست
این ماده در بالا بردن مقاومت پوست در مقابل پوسیدگی و فساد زودرس بسیار توانمند است و به همین دلیل امروزه بیشترین کاربرد تانن در صنعت مربوط به مصرف تانن در صنعت چرم می باشد.
کاربرد در تولید نوعی رزین
که دارای مقاومت بالا در مقابل رطوبت و دما است و در عین حال باعث می شود ، که پسماندهای صنعتی تولید این چسب خاصیت ضد محیط زیست ندارند.
انواع کاربرد های دارویی و غذایی
در حال حاضر دو استاندارد برای تشخیص مواد و گیاهان تانن دار استفاده می شود .
دو استاندارد مذکور که از استاندارد ASTM گرفته شده اند ، به شرح ذیل می باشند :
شایان ذکر است تاکنون در کشور بر روی تانن استاندارد ملی تدوین نشده است .
در حال حاضر مصرف کنندگان بزرگ تانن کشورهایی هستند ، که به عنوان صادر کنندگان اصلی چرم دنیا به شمار می روند و می توان به کشورهایی نظیر آرژانتین ، ایتالیا ، آمریکا ، آلمان و ژاپن اشاره کرد و همانطور که می دانیم صنایع چرم نیاز مبرم به تانن دارند و این کشور ها مطمئناً مصرف کنندگان اصلی تانن هستند .
در مورد تولید این محصول کشورهایی که دارای منابع غنی گیاهی تانن دار هستند ، مانند کشورهای استوایی آفریقا و برزیل را نام برد ، همچنین کشور چین در زمره تولید کنندگان مهم این ماده است.
شرایط واردات تانن از بلوط و پوست گردو
با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی ، نتیجه گیری شده است ، که محدودیت خاصی برای واردات محصول مورد نظر وجود ندارد .
با توجه به تولید پایین محصول در کشور دارای حقوق ورودی پایینی معادل 4 درصد می باشد ، لذا با پرداخت حقوق گمرکی مذکور امکان واردات وجود خواهد داشت.
شرایط صادرات تانن از بلوط و پوست گردو
در مورد این محصول ما هیچگونه صادرات مشخصی نداشته ایم و این همانطور که گفته شد به دلیل این است که توان تولید محصول مذکور در کشور ما در این مورد وجود ندارد .
لذا در صورتی که بتوان طرح های تولیدی را که بر اساس ضایعات کشاورزی و مواد اولیه ارزان ، این محصول را تولید می کنند را ایجاد کنیم مشخصا برای بسیاری از کشور ها می توانیم صادر کننده محصول تانن با قیمت مناسب باشیم .
این ماده به عنوان یک نگهدارنده در مقابل پوسیدگی برای بسیاری از کالاها مانند چرم در درجه اول به کار می رود ، لذا کاربرد آن از لحاظ شناخته شده بودن و مقاوم بودن این ماده بسیار با اهمیت است .
بنابراین در کل اهمیت استراتیکی تانن را می توان به شرح ذیل بررسی نمود :
این محصول همانطور که ذکر شد در کشور ما تولید نمی گردد و صرفاً به بررسی تولید در کشورهای خارجی می پردازیم.
فرایند تولید این ماده به دو صورت آزمایشگاهی و صنعتی است و در مورد استحصال به روش شیمیایی فرآیند به صورت زیر است .
به منظور استخراج تانن در شرایط آزمایشگاه از حلال ها استفاده می شود و این فرآیند در چند مرحله صورت می گیرد ، که این مراحل با شستشوهای مکرر و صاف کردن های متعدد است و در خلال این فرآیند ها ، حلال های مختلفی شامل هگزان ، استن ، آب ، کلروفرم ، استیل استات و متانول استفاده می شود ، تا در نهایت تانن با خلوص مطلوب دست آید .
مراحل انجام عمل استخراج تانن ها از مواد گیاهی به صورت ذیل آورده شده است :
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تانن از بلوط پوست گردو