ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
تولید و عرضه نان های حجیم از اهمیت بالائی در اقتصاد کشور برخوردار می باشد و ماشین آلات تولید این نوع نان ها بعنوان عوامل تولید و توسعه نان ، از اهمیت مشابه برخوردار می باشند و لذا توسعه آنها در کشور می تواند سبب توسعه تولید و مصرف نان حجیم گردد ، که بدینوسیله پیامد کاهش مصرف نان های سنتی و هزینه های متعاقب آن برای اقتصاد ملی کشور خواهد بود .
امروزه نان در اشکال مختلف تولید و مورد استفاده قرار می گیرد که از آن جمله می توان به نان لواش ، سنگک ، تافتون ، بربری ، نان حجیم و غیره اشاره کرد . هر کدام از این نان ها به لحاظ نوع آرد مورد استفاده ، میزان مخمرها و همچنین فرایند پخت نسبت به همدیگر متفاوت هستند و در این میان نان های حجیم از چند تفاوت عمده نسبت به نان های سنتی که پیشتر اشاره شد برخوردار می باشند ، که این اختلاف شامل موارد زیر می باشد:
نوع آرد مورد استفاده
آرد مورد استفاده در پخت نان های حجیم از نوع بدون سبوس و سفید است . میزان گلوتن این نوع آردها معمولا کم است .
نوع مخمر مورد استفاده
در فرایند تخمیر خمیر نان های حجیم ، از خمیر مایه استفاده می شود . این مخمرها قابلیت تخمیر به همراه پف کنندگی قوی بوده و گاز کربنیک متصاعد شده از آن ها سبب می گردد تا خمیر نان به اصطلاح پف کرده و بدینوسیله نانی با ساختمان متخلخل و سبک ایجاد گردد ، که دلیل اصلی اطلاق نان حجیم هم به این نوع نان ها همین خاصیت می باشد .
در فرایند پخت کلیه نان های سنتی ، از شعله مستقیم آتش استفاده می شود و این در حالی است که در پخت نان های حجیم ، از حرارت غیر مستقیم آتش استفاده می گردد . این امر سبب می شود که پخت نان بدون کوچکترین سوختگی صورت گرفته و علاوه بر آن نرمی و انعطاف مناسب نیز در ساختمان نان بوجود آید . از دیگر نقاط مثبت در فرایند تولید این نان ها ، بهداشتی بودن پخت به دلیل استفاده از ماشین آلات اتوماتیک ، هدر رفت پائین سوخت و غیره می باشد .
در طرح توجیهی تولید ماشین آلات نان حجیم و فانتزی ، هدف ساخت ماشین آلات تولید نان حجیم می باشد . این ماشین آلات همانطوری که از عنوان آن نیز مشخص است عهده دار تولید نان حجیم بوده و از قسمت های زیر تشکیل یافته اند :
- تجهیزات تولید خمیر و میکسر
- تجهیزات تولید قرص نان و دیوایدر آن
- تجهیزات انتقال خمیر
- تجهیزات پخت ( آون )
- سینی ها و ادوات
- قطعات جانبی
مجموعه تجهیزات و ادوات فوق تحت عنوان ماشین آلات تولید نان حجیم نامیده می شوند ، که در طرح حاضر هدف تولید آنها می باشد . ظرفیت تولیدی این ماشین ها از 1500 کیلوگرم در روز تا 20000 کیلوگرم در روز متغیر است . لازم به ذکر است که اندازه گیری ظرفیت در این ماشین ها بر اساس میزان آرد قابل جذب ماشین اندازه گیری می شود .
ماشین آلات تولید نان های حجیم همانطوریکه از عنوان آن نیز مشخص است برای تولید انواع نان های حجیم مورد استفاده قرار می گیرند .
لذا واحدهای تولیدی نان حجیم این تجهیزات را خریداری و با استفاده از آن اقدام به تولید و عرضه نان های حجیم می نمایند . واحدهای تولید نان های فانتزی در کشور ما حدود 20 نوع نان فانتزی ( حجیم ) به صورت رژیمی، سبوس دار و جو تولید می کنند . لازم به ذکر است که در برخی کشورهای اروپایی این تعداد از 250 نوع هم گذشته است.
نان یک کالای اساسی و استراتژیک در کشور محسوب می گردد . از طرف دیگر دولت سالانه مبالغ بسیار قابل توجهی یارانه برای این کالا پرداخت می نماید . نکته قابل ذکر در اینجا آن است که بخش عمده یارانه پرداختی دولت در مورد نان های سنتی بوده و آرد مورد استفاده در تولید نان حجیم با قیمت آزاد بین نانوایان توزیع می گردد . از اینرو ملاحظه می گردد که هزینه های بالائی بابت پرداخت یارانه برای تامین آرد کشور پرداخت می گردد .
از طرف دیگر یکی از مشکلات اساسی نان های سنتی در کشور ، ضایعات آن می باشد که میزان آن تابع نوع آرد و فرایند پخت می باشد ، بطوری که در نان های سنتی میزان ضایعات معادل 16 تا 18 درصد ولی در مورد نان های حجیم درصد ضایعات دو می باشد و لذا می توان اهمیت استراتژیک نان های حجیم نسبت به نان های سنتی را در موارد زیر بیان کرد .
- عدم پرداخت یارانه از طرف دولت برای نان های حجیم
- پائین بودن ضایعات نان های حجیم
- قابلیت تولید و عرضه نان در مقادیر بسیار بالا
- قابلیت تولید نان در تنوع های بسیار متعدد
با توجه بر مطالب ذکر شده می توان نتیجه گیری کرد تولید و عرضه نان های حجیم از اهمیت بالائی در اقتصاد کشور برخوردار می باشد و ماشین آلات تولید این نوع نان ها بعنوان عوامل تولید و توسعه نان ، از اهمیت مشابه برخوردار می باشند و لذا توسعه آنها در کشور می تواند سبب توسعه تولید و مصرف نان حجیم گردد که بدینوسیله پیامد کاهش مصرف نان های سنتی و هزینه های متعاقب آن برای اقتصاد ملی کشور خواهد بود .
با مراجعه به کتاب مقررات بازرگانی خارجی کشورمان ، محدویت خاصی برای واردات این ماشین آلات مشاهده نشده است . حقوق ورودی این اقلام 10 درصد است .
با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات منتشر شده از سوی وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است که در مورد صادرات ماشین آلات تولید نان های حجیم هیچگونه شرایط خاصی به لحاظ قانونی و مقررات وزارت بازرگانی وجود ندارد، لیکن به لحاظ فنی و رعایت استانداردهای بین المللی ذکر موارد زیر ضروری می باشد.
کیفیت عملکرد ماشین آلات تولیدی
محصولات غذائی از اهمیت و حساسیت زیادی برای عموم جامعه برخوردار می باشند . از این رو ماشین آلات مرتبط آن نیز لازم است طوری طراحی و تولید گردد که در جریان تولید ، محصولی با کیفیت قابل قبول عرضه نماید . یکی از عوامل بسیار حساس در تولید نان های حجیم، رعایت کلیه موارد فنی در مرحله پخت می باشد .
زیبائی و رنگ ظاهری نان تابع فرایند پخت است. چرا که در این ماشین ها حرارت بصورت غیر مستقیم روی محصول منتقل می گردد. بنابراین تولیدکننده لازم است از توان فنی و مهندسی لازم در طراحی و ساخت ماشین آلات برخوردار باشد ، تا بواسطه آن قابلیت ساخت و عرضه ماشین مطابق با استانداردهای جهانی را داشته باشد .
سابقه قبلی تولیدکننده
علاوه بر اینکه تولیدکننده لازم است از توان فنی و مهندسی بالا در طراحی و ساخت برخوردار باشد، وجود سابقه تولید و فروش مناسب نیز یکی دیگر از عوامل مطرح در انتخاب ماشین توسط مشتریان است. بطوری که خریدار عموما در انتخاب ماشین سعی می کنند ماشینی را انتخاب نمایند ، که توصیه های مثبت خریداران قبلی برای آن وجود داشته باشد .
رعایت استانداردهای کشور مقصد
مشخصات ، اندازه و ابعاد ، تنوع نان های تولیدی ، ترکیب مواد اولیه و .... در هر کشوری نسبتا متفاوت است . از این رو تولیدکننده ماشین آلات لازم است در طراحی و ساخت به این قابلیت ها و مشخصه های مورد نیاز کشور مقصد صادرات توجه نماید .
برخورداری تولیدکننده از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت
همانند سایر کالاهای تجاری ، قیمت یکی دیگر از عوامل مطرح در بازارهای جهانی می باشد و لذا صادرکننده ای می تواند در بازارهای جهانی حضور داشته باشد که علاوه بر برخورداری از توان فنی و مهندسی بالا، قابلیت ارائه ماشین به قیمت مناسب را نیز داشته باشد.
خدمات پس از فروش
محصولات تولیدی طرح ، یک کالای سرمایه ای محسوب می گردند . از اینرو خدمات پس از فروش از اهمیت بالائی در آن برخوردار است . بنابر این لازم است صادر کننده توانائی ارائه این خدمات را نیز برای کشور مقصد صادرات داشته باشد .
نان های حجیم در کشورهای اروپائی و آمریکائی از میزان و تنوع مصرف بسیار بالائی برخوردار می باشند و حتی میزان مصرف آن ها بسیار بالاتر از نان های سنتی است . تنوع تولید این نان ها در کشورهای فوق حدود 250 مورد بالغ می گردد . بنابراین کشورهای اروپائی و آمریکائی را می توان بعنوان کشورهای مطرح و بزرگ در تولید و مصرف این ماشین آلات در جهان معرفی کرد ، که در این میان کشور آلمان ، ایتالیا و فرانسه از معروفیت جهانی بیشتری بر خوردار هستند .
ماشین آلات شرکت FORGI آلمان و EMF ایتالیا در کشور ما شناخته شده بوده و واحدهای مختلف نانوائی از آن ها استفاده کرده و یا برخی از سازندگان داخلی محصولات خود را از طریق مهندسی معکوس و با استفاده از ماشین آلات فوق الذکر تولید می نمایند .
- ماشین تراش
- ماشین فرز
- ماشین دریل
- گیوتین ورق بر ( گیوتین )
- دستگاه اره آتشی
- دستگاه اره صابونی
- ماشین مته رادیال
- ماشین خم
- تجهیزات جوشکاری استیل
- ابزارآلات دستی و عمومی
- میزهای کار و غیره
- جرثقیل سقفی ده تن
- فیکسچرهای مونتاژ
- تجهیزات تست و کنترل کیفیت
- جرثقیل دستی به همراه قاب آن
دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماشین آلات نان حجیم و فانتزی
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ماشین آلات نان حجیم و نان فانتزی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .