طرح توجیهی تولید جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Separation of industrial pollutant gases using silicon

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

منظور از آلودگی ورود عناصر و ترکیبات تازه به محیط و یا تغییر نسبت عناصر و ترکیباتی است ، که در ساختار طبیعی محیط شرکت دارند . مثلا سرب در ترکیب طبیعی اتمسفر وجود ندارد ، ورود آن در اتمسفر نوعی آلودگی است . CO2 ترکیبی است که با نسبتی مشخص در ترکیب اتمسفر شرکت دارد . افزایش نسبت این ترکیب در جو نوعی آلودگی تلقی می شود .

 


نکاتی درباره طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون


 

منظور از آلودگی ورود عناصر و ترکیبات تازه به محیط و یا تغییر نسبت عناصر و ترکیباتی است ، که در ساختار طبیعی محیط شرکت دارند . مثلا سرب در ترکیب طبیعی اتمسفر وجود ندارد ، ورود آن در اتمسفر نوعی آلودگی است . CO2 ترکیبی است که با نسبتی مشخص در ترکیب اتمسفر شرکت دارد .

افزایش نسبت این ترکیب در جو نوعی آلودگی تلقی می شود . خطرناک ترین آلوگی های محیط ناشی از کاربرد مواد هستند ، که بشر در طول یک سده گذشته و به ویژه در بیست و سی سال اخیر به منظور مبارزه با حشرات ، بیماری های انگلی گیاهان و همچنین حشرات ناقل بیماری های حیوانی و انسانی بکار برده است .

همچنین استفاده اسراف آمیز از سوخت های فسیلی، کاربرد مواد شیمیایی بسیار متنوع در صنعت استخراج و تصفیه فلزات و صنایع دیگر بویژه آزمایش های اتمی در جو زمین ، عناصر و ترکیبات جدیدی را وارد محیط کرده اند ، که قبلا اکوسیستم طبیعی کره زمین با آن ها رو به رو نبوده است .

کد آیسیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون :

فیلتر تصفیه گاز خشک اسکرابر سیکلون : 33121630

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون


 

لازم به ذکر است که برای محصول مورد بررسی در طرح حاضر کد تعرفه و استاندارد خاصی تعریف نشده است و به نظر می رسد شرایط خاصی برای واردات آن وجود ندارد ، بنابراین برای واردات آن 4% حقوق گمرکی پرداخت می شود . همچنین برای صادرات محصول مورد نظر شرایط خاصی وجود ندارد .

کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون :

بازار های داخلی ایران ، غرب اروپا ، شرق اروپا ، آسیا ، خاورمیانه ، شرق آسیا

 


ضرورت اجرای طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون


 

ضرورت جداسازی ناخالصی ها از گاز :

جداسازی ناخالصی های درون گاز ها و مایعات از نقطه نظر ایمنی ، کنترل خوردگی ، تنظیم ترکیب استاندارد محصولات گاز و مایع ، پرهیز از تشکیل هیدرات در دماهای پایین ، کاهش هزینه های تقویت فشار گاز ، جلوگیری از مسمومیت کاتالیزور های کارخانجات دریافت کننده محصولات گاز یا مایع و بالاخره رعایت حد مجاز انتشار مواد آلاینده محیط زیست ، الزامی می باشد .

علاوه برترکیبات هیدروکربنی سنگین و بخار آب ، گاز طبیعی در اغلب موارد حاوی ترکیبات مضری و ترکیبات گوگردی بوده و جداسازی آن ها تا حد مطلوب ضروری می باشد . گاز های CO2 ، H2S نظیر اسیدی ترکیبات بسیار خورنده و سمی بوده و به تجهیزات و محیط زیست صدمات جدی وارد می سازند . از ترکیب گازهای CO2 و H2S با آب ، ترکیباتی نظیر اسید سولفوریک و اسیدکربونیک تولید می گردد . از این رو ، به آن ها گاز های اسیدی اطلاق می شود .

 


اهمیت محصول مورد بررسی در طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون

 

اندازه گیری و کاهش آلاینده های اتمسفری :

- واحد های پتروشیمی درجهت رفع آلاینده های اتمسفری باید کلیه نقاط نشر آلاینده های اتمسفری را مورد پایش و مونیتورینگ قرار دهند .

- حداکثر میزان اتیلن اکساید در محیط کارخانه 3.0 PPB است .

- انتشار نهایی ترکیبات آلی فرار از استالدئید ، اکریلیک اسید ، بنزیل کلراید ، تراکلرید کربن ، کلروفلوروکربن ، اتیل آکرلیک ، هالون ، 1 و 1 و 1 تری کلرواتان ، تری کلرواتیلن و تری کلروتولوئن ، باید mg/m 3 20 باشد .

- غلظت عناصر سنگین باید mg/m 3 1.5 باشد و بیشتر از این مقدار نباشد .

روش های کاهش انتشار آلاینده های اتمسفری :

1. به حداقل رسانیدن میزان نشت مواد آلی فرار ( شامل بنزن ، وینیل کلراید و اکسید اتیلن ) از واشرها ، پمپ ها ، فلنج ها و دیگر تجهیزات با استفاده از چفت و بست های مکانیکی .

2. کاهش اتلاف از مخازن ذخیره ، خطوط انتقال تولیدات و دیگر سطوح فرایندی به وسیله اتخاذ متد هایی مانند سیستم بازیافت بخار و چفت و بست های دوبرابر برای سقف های شناور تانک ها .

3. بازیافت کاتالیزور ها و کاهش انتشار ذرات

4. استفاده کم از برنر ( شعله های NOx ) برای کاهش انتشار NOx ها

5. بهینه کردن مصرف سوخت

6. در بعضی موارد مواد آلی نمی توانند بازیافت شوند ، با انتقال آن ها به فلز ها و دیگر دستگاه های احتراق سوزانده می شوند .

7. ایجاد فضای سبز در مجتمع و اطراف آن

 

دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه جداسازی گاز های آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی جداسازی گازهای آلاینده صنعتی با استفاده از سیلیکون ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

09360237517

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.