ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
روغن حیوانی از جمله محصولاتی می باشد ، که به عنوان جایگزین روغن نباتی و روغن مایع ، در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد . از جمله خواص روغن حیوانی می توان به استخوان سازی ، کاهش غلظت خون ، کاهش چربی های زاید شکم ، شادابی و سفیدی پوست ، سم زدایی از بدن و ... اشاره نمود .
روغن حیوانی دارای خواص بی شماری از جمله استخوان سازی ، کاهش غلظت خون ، کاهش چربی های زاید شکم ، شادابی و سفیدی پوست و سم زدایی از بدن است .
تغذیه سلول های عضله قلب از اسیدهای چربی است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت می شود . روغن حیوانی بهتر است به جای روغن نباتی و روغن مایع مصرف شود ، زیرا روغن نباتی یا روغن های هیدروژنه جامد سبب افزایش کلسترول و گلیسیرید شده و در عروق بدن و قلب رسوب می کند .
در ساختمان شیمیایى روغن هاى حیوانى اسیدهاى چرب کوتاه زنجیر بیشترى به کار رفته است ضمن اینکه اشباع شده هستند ، در حالى که روغن هاى گیاهى اسیدهاى چرب طولانى زنجیر غیراشباع بیشترى دارند . در فرهنگ ما روغن خوب را روغن حیوانی تلقی می کنند ، که از دیدگاه تغذیه ای هم روغنی خوب است که دارای باندهای غیراشباع و مایع باشد . این روغن در بدن بر تولید کلسترول بی تأثیر است یا تولید آن را کاهش می دهد .
در صورتی که با مصرف سایر روغن های جامد ، تولید کلسترول در بدن افزایش می یابد که از عواقب بد آن آگاه هستید . روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی نوعی روغن است که در بهترین نوع آن را در کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند به دست می آورند و در مقابل روغن نباتی به معنی مطلق روغن زرد نیز استعمال می شود . روغن حیوانی از نوعی کره محلی به دست می آید که از به هم زدن دوغ در مشک تهیه می شود .
ابتدا دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک ، کره را از دوغ جدا می کنند . سپس کره را درون دیگ های بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت می دهند .
در اثر حرارت ، آب کره تبخیر و روغن آن که چربی حیوانی است باقی می ماند . طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراك و چرای دام دارد . به دلیل چرای گله های گوسفند منطقه غرب ایران در مراتع پر علف ، این روغن از طعم و مزه خاصی که حاصل گیاهان معطر کوهی می باشد برخوردار است .
آخرین تحقیقات علمی دنیا نشان می دهد که اسید آراشیدونیک روغنهای حیوانی سبب افزایش HDL و کاهش LDL می شود . از نظر طب اسلامی وطب سنتی خواص روغن حیوانی بیشمار است .
از آن جمله می توان به استخوان سازی ، کاهش غلظت خون ، کاهش چربیهای زاید شکم ، شادابی ، سفیدی پوست و سمزدایی از بدن اشاره کرد . تغذیه ی سلولهای خود عضله ی قلب از اسیدهای چرب است که تنها در روغن حیوانی به وفور یافت میشود ، یکی از ارکان طول عمر وجوانی پایدار از نظر طب سنتی مصرف مداوم روغن حیوانی است .
روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی نوعی روغن است که در بهترین نوع آن را در کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند به دست می آورند و در مقابل روغن نباتی به معنی مطلق روغن زرد نیز استعمال می شود . روغن حیوانی از نوعی کرهٔ محلی به دست می آید که از به هم زدن دوغ در مشک تهیه می شود .
ابتدا دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک ، کره را از دوغ جدا می کنند . سپس کره را درون دیگ های بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت می دهند . در اثر حرارت ، آب کره تبخیر و روغن آن که چربی حیوانی است باقی می ماند .
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراك و چرای دام دارد ( نیازمند منبع ) به دلیل چرای گله های گوسفند منطقه غرب ایران در مراتع پر علف ، این روغن از طعم و مزه خاصی که حاصل گیاهان معطر کوهی می باشد برخوردار است .
1 - میزان اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن
2 - میزان چربی های غیر اشباع نسبت به چربی های اشباع در روغن ( یعنی اینکه چقدر برای قلب مفید است )
3 - تأثیر روغن بر کلسترول خون ( یعنی آیا کلسترول خون را افزایش می دهد یا کاهش ، مخصوصا در افراد دچار چربی خون بالا)
4 - سایر فواید روغن
5 - مزه آن
6 - وجود بقایای آفت کش ها در روغن در طی فرآیند آن
7 - تاثیر گذاری روش های فرآیند روی ارزش تغذیه ای روغن
برای تولید روغن حیوانی باید استانداردهای شماره 92- 2555 – 1416 رعایت شوند .
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ، کشورهایی با فرهنگ مشابه ایران می باشند نظیر کشورهای حوزه خلیج فارس ، ترکیه ، پاکستان ، افغانستان
• شرایط صادرات محصول
محدودیتی جهت صادرات محصول وجود ندارد ، اما در حال حاضر بیشتر تمرکز بر روی بازار داخلی می باشد ، که خواستار عرضه متنوع و بهتر محصول است .
• ویسکوز همراه با خشک کن
• شیشه شور و خشک کن
• پرکن
• زن
• دربند
• شیرینگ
• مخزن استیل همزن با سپراتور مخصوص
• مخزن روغن حیوانی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی روغن حیوانی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .