ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی کنسانتره آب هویج سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی کنسانتره آب هویج را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
آب هویج یک مکمل تغذیه ای می باشد .
هویج منبع غنی شده از کاروتنوئیدها بوده و نقش کاروتنوئیدها در سیستم ایمنی بدن ، بعنوان عامل ضد سرطان شناخته شده است.
خواص ویتامینی و آنتی اکسیدانی آب هویج منجر به معرفی آن در فرمولاسیون های آب میوه ها گردیده است .
هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است .
وطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود .
یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه با 8 درصد ، لهستان و ژاپن با 3 درصد از سهم تولید جهانی بالاترین میزان تولید را دارد .
سالیانه 600 هزار تن هویج در آمریکا تولید می شود و واریته های مختلفی برای اهداف مختلف تولیدی کشت می شود .
طبق آمار ارائه شده توسط FAO ، میزان تولید هویج در ایران در طی سال های 1995 تا 2005 ، 40 هزار تن ، سطح زیر کشت 1600 هکتار و توسط عملکرد 250000 هکتوگرم در هکتار بوده است که در استان های آذربایجان شرقی ، خوزستان ، اصفهان ، زنجان بیشترین سهم را در تولید هویج کشور دارا می باشند .
در حال حاضر بزرگترین صادر کننده هویج در آسیا را کشورهای چین، سوریه ، ترکیه و بزرگترین واردکنندگان را کشورهای تایلند ، هنگ کنگ ، ژاپن، کره ، مالزی ، عربستان ، سنگاپور و امارات عربی متحده تشکیل می دهند .
آب هویج یک مکمل تغذیه ای می باشد . هویج منبع غنی شده از کاروتنوئیدها بوده و نقش کاروتنوئیدها در سیستم ایمنی بدن ، به عنوان عامل ضد سرطان شناخته شده اند .
خواص ویتامینی و آنتی اکسیدانی آب هویج منجر به معرفی آن در فرمولاسیون های آب میوه ها گردیده است .
هویج دارای تعداد معنی داری از فوائد سلامتی مانند پیشگیری از سرطان ، دیابت ، سوء هاضمه ، نقرس و حتی بیماری های قلبی می باشد .
آب گیری ( آب هویج ) به این منافع افزوده می شود ، زیرا فیبر را حذف کرده و مواد مغذی مهم و فیتوکمیکال های موجود در هویج به آسانی بدون اثر زیاد در روی دستگاه گوارش جذب می شوند .
آب هویج منبع غنی از آنتی اکسیدان های بتاکاروتن ، آلفاکاروتن ، فیتوکمیکال ها ، گلوتامین ، املاح و انواع ویتامینهاست که بعنوان آنتی اکسیدان در نظر گرفته شده و پوست و مواد مغذی را محافظت می نماید .
آب هویج غنی ترین منبع ویتامین A است که می توان تصور کرد و همینطور محتوی منابع ویتامین های K,G,E,D,C,B می باشد و هویج ها به هضم کمک کرده و اشتها را افزایش داده و به مادران شیرده برای بهبود کمیت و کیفیت شیر آنها توصیه شده است .
کاربرد های کنسانتره آب هویج به شرح زیر است :
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید و بسته بندی کنسانتره آب هویج :
شماره استاندارد این محصول 7425 می باشد .
وطن اصلی هویچ در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی و جنویی یافت می شود .
یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویچ است و در بین کشورهای تولید کننده جهان ، چین با ۳۰ درصد در رتبه اول و پس از آن آمریکا و روسیه با ۸ درصد ، لهستان و ژاپن با ۳ درصد از سهم تولید جهانی بالاترین میزان تولید را دارد .
بزرگترین مصرف کنندگان این محصول را کشورهای تایلند ، هنگ کنگ ، ژاپن ، کره ، مالزی ، عربستان ، سنگاپور و امارات متحده عربی تشکیل می دهند .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی کنسانتره آب هویج :
شرایط خاصی برای واردات این محصول وجود ندارد .
صادرات این کالا محدودیتی نداشته و صادر کنندگان می توانند از مشوق های صادراتی استفاده نمایند .
استفاده از نوشابه های غیر الکلی یکی از راه های عمده رفع عطش است . امروزه مصرف کننده ها به مراتب از حق انتخاب بیشتری نسبت به گذشته برخوردارند .
گرچه نوشابه های گازدار همچنان محبوب ترین نوشیدنی در میان عامه مردم هستند ، اما این صنعت با استفاده از نوآوری و خلاقیت کارشناسان خود توانسته است ، محصولاتی مانند نوشابه های کم کالری و یا انرژی زا را به بازار عرضه کند .
آبمیوه طبیعی یکی از بهترین جایگزین ها برای نوشابه گازدار رایج است و از نظر بهداشتی و ارزش غذایی بالاتر از نوشابه گازدار است .
یکی از مهم ترین توصیه هایی که در اجرایی رژیم های غذایی به افراد گوناگون می شود ، استفاده بیشتر از میوه و انواع سبزی است .
در دهه های اخیر به موازات افزایش میزان آگاهی های بهداشتی عمومی و اهمیت یافتن مقاله حفظ سلامت ، به ویژه در جوامع صنعتی ، مصرف سرانه انواع آبمیوه طبیعی نیز به طور مرتب افزایش یافته است .
استفاده از آبمیوه برای مصرف کننده بسیار راحت تر از میوه تازه است و همچنین عمر ماندگاری آن نیز نسبت به میوه تازه بیشتر است .
در برخی از نقاط جهان ، مراکزی در حال شکل گیری است ، که به وسیله آبمیوه و عصاره سبزی ها به درمان بیماران اشتغال دارند .
در این میان ، شش کشور چین ، آمریکا ، آلمان ، هلند ، فرانسه و ژاپن با توجه به توسعه زندگی صنعتی و اینکه بیشتر وقت مردم خارج از منزل است ، مصرف آبمیوه رشد کرده است .
صنعت آبمیوه در هر کشوری از صنایع اساسی آن کشور در زمینه صنایع غذایی به شمار می رود و در کشور ما نیز این مساله حکم فرماست .
بیشترین حجم مصرف آب میوه در جهان در اختیار کشور آمریکاست و پس از آن ، کشور آلمان رتبه دوم را دارد .
در تولید آبمیوه در صنعت از میوه های درجه دو و سه استفاده می شود.
به خاطر اینکه هویج و آب هویج خیلی فساد پذیر هستند ، فرآیند پرس کردن رایج همیشه جوابگوی کیفیت مدرن فرآیند نیست و نشان داده شده است که دکانتورها برای تولید آب هویج خیلی موثر هستند .
هویج های شسته و انبار شده بوسیله آسیاب چکشی بصورت ذرات درشت خرد می شود ، سپس تا 8580 درجه سانتیگراد حرارت داده شده و به صورت ریز به وسیله آسیاب کلوئیدی خرد می شود و به طور مستقیم بعد از خرد کردن ریز ، دکانتور برای جداسازی تفاله هویج و آب هویج استفاده می شود .
برای فرآیند خرد کردن سرد ، قسمتی از آب میوه گرم بایستی به داخل محفظه مش زیر آسیاب چکشی گردش داده بشود ، تا مطمئن شویم به داخل مراحل حرارتی به صورت یکنواخت جریان می یابد .
فرآیند آنزیمی برای مش هویج با استفاده از مخازن همزن دار و مراحل هیتر و همینطور واحد تزریق برای افزایش راندمان استفاده می شود .
فرآیند بعدی در جریان خرد کردن ریز استفاده از هموژنایزر است ، که برخی اوقات استفاده می شود ، در حالی که در تکنولوژی پرس کردن متداول تا حدی درجه درشتی خرد کردن مورد نیاز می باشد .
در سیستم جدید دکانتور قادر به فرآیند جداسازی ذرات ریز به مقدار زیاد می باشد.
این بدین معنی می باشد ، که دکانتور به تعداد زیادی محتویات با ارزش مانند بتاکاروتن را استخراج می نماید . کاروتنوئیدهای هویج درکروموپلاست ها پیدا می شوند.
بسته به درجه رسیدگی هویج ، کاروتنوئیدها در شکل ساختمان های کرسیتالی وجود دارند .
به علت استخراج زیاد کاروتنوئید ها ، آب میوه حاصل از دکانتور رنگ پیگمانی قوی تری نسبت به آبمیوه حاصل از عمل پرس کردن دارد و تفاله آن نیز رنگ کمتری دارد .
آب هویج بوسیله میزان زیاد کاروتن آن مشخص می شود ، بسته به نوع ویژه آن ، غلظت ها ما بین 3 تا 16 میلی گرم کاروتن در هر 100 گرم وزن هویج تازه متغیر است ، مابین همه کاروتنوئیدها ، بتاکاروتن بیشترین مقدار را به خود اختصاص می دهد (60 تا 90 درصد کل کاروتن ) .
از نظر تغذیه ای بتاکاروتن در شکل پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان طبیعی اهمیت دارد ، که مکانیسم زنجیره رادیکالی را تخریب می نماید و بنابراین از تشکیل رادیکال های آزاد جلوگیری می نماید .
مزیت فنی بعدی استفاده از دکانتور ، مقدار پوره در آب میوه است که می تواند به طور مستقیم تنظیم شود .
آب میوه های تجاری با میزان پوره مابین ( 2 تا 15% حجمی ) فروخته می شوند .
اگر تکنولوژی پرس کردن رایج استفاده بشود ، پوره سبزی بایستی در فرآیند جداگانه تولید بشود و در فرآیند آنزیمی قرار بگیرد و سپس به آب میوه افزوده بشود .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی کنسانتره آب هویج