ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
از جمله پیشرفته ترین روش ها در حفظ و نگه داری مواد غذایی ، بسته بندی آنها در پاکت هاای نایلونی مخصوص و عاری از هوا می باشد ، که اصطلاحا وکیوم نامیده می شوند .
از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت های آنزیمی محصول به خصوص اتولیز است .
انجماد و نگهداری در برودت منهای 18 درجه سانتیگراد ، اگرچه از فعالیت میکرواورگانیسم های محصول جلوگیری می کند ، اما فعالیت شیمیایی متوقف نمی شود .
به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه ، مواد منجمد که بیش از یک سال از زمان آن گذشته باشد و یا منجمد شده باشند ، اندکی سبک تر و پوک تر به نظر می رسند .
در بسته بندی های وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندک بوده و بعد از یک سال نگهداری در شرایط مناسب ، محصول از کیفیتی نزدیک به نوع تازه آن برخوردار است .
بسته بندی ماهی و میگو به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می شوند .
نکات و ویژگی های کارخانه تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری :
یکی از تولیدات این واحد " میگو سوخاری " می باشد .
میگو یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی است ، 100 گرم میگو ، حاوی 77 میلی گرم آب ، 99 کالری انرژی ، 18/1 گرم پروتئین ، 8/0 میلی گرم چربی ، 163 میلی گرم کلسترول و 91 میلی گرم قند است .
از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیاد دارند ، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد .
پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .
پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود .
برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند ، غذای حاوی میگو گزینه مناسابی برای تامین پروتئین روزانه آنهاست و میگوها در کل دارای چربی کمی هستند .
اسیدهای چرب امگا 3 که از دسته اسید های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند .
این دسته از اسید های چرب می توانند در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر واقع شوند .
ماهی ها از دیگر تولیدات این واحد می باشند ، که دارای ویژگی های خاص خود می باشند و استفاده از آنها در سلامتی افراد بسیار موثر است .
گوشت آبزیان ، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای ترکیبات شیمیایی کلی ، پروتئین ، چربی ، آب ، مواد معدنی ، ویتامین و .... می باشد ، که درصد این ترکیبات و جزییات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تاثیر گذار است .
آبزیان به لحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف قرار می گیرند:
میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین 96 - 89 درصد می باشد ، درحالی که این مورد در گوشت مرغ و گاو 87 -90 درصد است .
از آنجایی که بیماری های مشترک بین انسان و آبزیان بسیار پایین تر از بیماری های مشترک باین انساان و دام است ، لذا می توان گفت گوشت آبزیان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طیور است .
غنی بودن گوشت آبزیان از انواع مواد معدنی نظیر آهن ، ید ، کلسیم ، منیزیم و.... ویژگی های خاصی به گوشت آبزیان می دهد .
غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا-3 مثل EPA ، DHA و همچنین گروه لینولئیاک و آراشیدونیک ، از نظر تغذیه ای جایگاه خاصی به آبزیان می دهد .
ترکیب شیمیایی گوشت آبزیان شامل آب ، پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی است .
آب بیشترین وزن فیله را تشکیل داده به طوری که در ماهیان کم چرب یا بدون چربی حدود 80 % و در ماهیان چرب مثل ساردین و قباد حدود 70 % وزنی فیله را شامل می شود .
مقدار پروتئین در گوشت ماهی معمولا بین 20-15 درصد بوده که گاهی اوقات ممکن است به کمتر از 15 و یا بالاتر از 28 درصد نیز برسد .
پروتئین ماهی حاوی میزان زیادی اسید آمینه های لیزین و متیونین بوده ، که در پروتئین های گیاهی به میزان کمتری وجود دارد .
در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ به اسید آمینه تریپتوفان موجود در گوشت آبزیان ، به میزان بالاتری بوده به طوری که این اسید آمینه قابلیت تبدیل به نیاسین را داشته و مانند یک ویتامین در بافت بدن نقش تنظیم کنندگی ایفا می کند .
روغن ماهی منبع غنی اسیدهای چرب امگا-3 از قبیل ایکوزانپتانونیک اسید و دوکوزاهگزانوئیک اسید است .
این ترکیبات تاثیر خارق العاده ای در سلامت و پیشگیری بیماری ها در انسان دارند ، که برخی از آنها عبارتند از :
با توجه به رشد صنایع آبزی در کشور و مشکلاتی که در رابطه با مصرف گوشت قرمز مطرح شده ، باعث افزایش مصرف این محصولات در کشور شده است . به طوری که بعضا در سال های گذشته وارداتی محدود هم داشته ایم .
به نظر می رسد اگر قرار باشد ، میزان سرانه مصرف آبزیان در ایران بیشتر شود ، لازم است که میزان تولید این محصولات هم بیشتر گردد .
کشورهای کانادا ، چین ، ژاپن ، روسیه ، هند و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان انواع ماهی و کشورهای هند ، ویتنام و چین بزرگترین تولیدکنندگان میگو در جهان می باشند و کشورهای اروپایی ، ژاپن و آمریکا بیشترین میزان مصرف را به خود اختصاص داده اند .
مناسب ترین بازارهای هدف جهت صادرات محصولات داخل کشور ، کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس می باشد .
میزان تولید سالیانه سوریمی و غذاهای آماده در جهان 800 هزار تن می باشد و کشور آمریکا با تولیدی معادل
300 هزار تن بزرگترین مصرف کننده جهانی این محصولات در دنیا محسوب می شوند .
کشورهای اتحادیه اروپا نیاز بازار هدف بسیار خوبی جهت فرآورده های گوشتی آبزیان می باشد .
دانلود طرح توجیهی تولید انواع ناگت + فرایند تولید + ماشین آلات و دستگاه های خط تولید