ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات سال 1402 اطلاعات کاملاً به روز ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
در این بخش شما طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات آشنا خواهید شد . ترکیبات معطری که در اندام های مختلف گیاهان وجود دارند اسانس نامیده می شوند . اسانس ها بدون رنگ هستند اما به مرور زمان رنگ آن ها تیره خواهد شد .
برای جلوگیری از تغییر رنگ اسانس ها باید آن ها را در داخل ظروف در بسته قرار داد و در مکانی خشک و خنک قرار داد . اسانس ها در آب غیر قابل اختلاط می باشند اما به اندازه ای در آب حل می شوند و بوی آن ها به آب منتقل می شود . اسانس ها در الکل حل می شوند .
همانطور که در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات ذکر شده است ،اسانس ها در صنایع دارویی ، صنایع آرایشی و بهداشتی ، صنایع عطرسازی و صنایع غذایی دارای کاربرد می باشد .
اسانس ها از ترکیبات شیمیایی پیچیده ای تشکیل شده اند ، به همین جهت نمی توان خاصیت های دارویی مشترکی برای آن ها بیان نمود اما در حالت کلی همه اسانس ها دارای خاصیت ضد نفخ هستند .
استاندارد های ملی به شماره 2051 ، 2054 ، 2173 ، 2176 ، 2233 و استاندارد جهانی CSIC GB/T 13531,5 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات می باشند .
کنسانتره اسانس دارای کد آیسیک مخصوص به خود نمی باشد و از کد آیسیک اسانس های عادی مرکبات برای آن ها استفاده می شود .
برای واردات و صادرات کنسانتره اسانس از مرکبات محدودیت خاصی تعریف نشده است .
فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
انواع پوست مرکبات ( شامل پوست لیموترش ، پرتغال ، بالنگ ، لیموشیرین ، نارنگی ، گریپ فروت ، نارنج ، دارابی )
دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی کنسانتره اسانس از مرکبات