ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
قهوه دارای خواصی همچون ضد افسردگی ، رفع سردرد ، کاهش خطر ابتلا به دیابت و سرطان کبد و بازگشت اشتها می باشد . قرص قهوه نیز یکی از فرآورده های قهوه می باشد .
- به دلیل خاصیت نشاط بخشی قهوه ، ضد افسردگی است .
- نوشیدن یک فنجان قهوه در بسیاری از مواقع سردرد شما را برطرف میکند .
- قهوه به دلیل داشتن ماده ای به نام تانن از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند .
- تحقیقات 9 ساله دانشمندان ژاپنی نشان می دهد مصرف منظم قهوه به دلیل دارا بودن اسید کلروژونیک ، خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 49 درصد و مصرف نامنظم قهوه می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 29 درصد کاهش دهد . محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که نوشیدن یک فنجان قهوه در طی روز خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد . زیرا ترکیبات موجود در قهوه از جمله منیزیم و پتاسیم به سوخت و ساز قند در بدن کمک می کند .
- تحقیقات ، دو محقق ایرانی در آمریکا نشان داده است که بوییدن دانه های قهوه می تواند باعث بازگشت اشتهای از دست رفته پس از آشپزی شود . آنان معتقدند که مولکول های قهوه با حرکات جنبشی خاص خود باعث جدا شدن مولکولهای غذا از گیرنده های بویایی بینی و بدین ترتیب باعث بازگشت اشتها می شود .
این دو محقق همچنین این روش را جهت افزایش سلامتی حیوانات در موسسه های تحقیقاتی پیشنهاد کرده اند .
• 3309 : روش نمونه برداری از دانه قهوه خام بسته بندی شده
• 3321 : روش اندازه گیری رطوبت دانه قهوه خام - روش روزمره
• 3322 : روش اندازه گیری کافیین قهوه ( روش مرجع )
• 3323 : روش تعیین اندازه دانه قهوه خام بطریق الک کردن دستی
• 3325 : روش های بازرسی چشمی و بویایی و تعیین مواد خارجی و عیوب دانه قهوه خام
• 3343 : روش اندازه گیری اندازه ذرات قهوه فوری
• 3344 : روش اندازه گیری ماده غیر محلول قهوه فوری
• 3345 : قهوه فوری – اندازه گیری چگالی توده فشرده و ریزش آزاد ( نفشرده )
• 3346 : روش نمونه برداری از قهوه فوری بسته بندی شده در بسته های آستردار
• 3623 : ویژگی ها و روش های آزمون قهوه فوری
• 4085 : قهوه خام- آماده سازی نمونه - برای آزمون های حسی
• 4388 : قهوه بوداده و ساییده
• 6002 : قهوه بو داده و ساییده - اندازه گیری میزان رطوبت به روش کاری فیشر
• 8278 : قهوه تعیین مقدار کافیین - روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
• 9510 : قهوه فوری- تعیین کاهش جرم در 70 درجه ساسیوس تحت فشار پایین
• 11086 : قهوه بو داده و ساییده - تعیین میزان رطوبت به روش کارل فیشر ( روش مرجع )
• 1137 : قهوه و فراورده های آن- پودر مخلوط قهوه - ویژگی ها و روش های آزمون
• a-3623 : ویژگی ها و روش های آزمون قهوه فوری ( اصلاحیه شماره 1 )
امروزه بزرگترین کشورهای تولید کننده قهوه عبارت اند از : پورتو ریکو ، برزیل ، کلمبیا ، ویتنام ، اندونزی ، مکزیک و هند . البته در هفتاد کشور دیگر هم قهوه تولید می شود ، ولی میزان تولید آن کشورها کمتر است .
بزرگترین وارد کنندگان قهوه ، ایالت متحده آمریکا ، آلمان ، ژاپن ، فرانسه ، ایتالیا و اسپانیا می باشند . بیشترین میزان مصرف سرانه قهوه در کشورهای دانمارک ، نروژ ، سوید و استرالیا مشاهده شده است . ایالت متحده آمریکا با اینکه بزرگترین وارد کننده قهوه است ، اما مصرف سرانه آن خیلی زیاد نمی باشد .
• شرایط واردات محصول
ورود موکول به رعایت ماده 16 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و .... مصوب سال 1346 می باشد . از تاریخ تصویب این قانون ترخیص مواد غذایی یا بهداشتی یا آرایشی از گمرک به هر شکل و کیفیت به منظور بازرگانی یا تبلیغاتی یا رعایت مقررات عمومی علاوه بر دارا بودن گواهی بهداشتی و قابلیت مصرف از کشور مبدأ مستلزم تحصیل پروانه ورود از وزارت بهداری است و وارد کننده نیز مکلف است برای تحصیل پروانه مزبور فرمول مواد و همچنین موادیکه برای نگهداری به آنها اضافه شده به وزارت بهداری تسلیم نماید .
• شرایط صادرات محصول
با توجه به اینکه ایران تولید کننده قهوه نمی باشد در این خصوص همون صادرات سایر محصولات مشابه مانند تعرفه های صادراتی اعمال می شود .
محققان اخیرا اعلام کردند مصرف قهوه غلیظ می تواند به بیماران مبتلا بهMS کمک کند ، تا با بیماری خود مبارزه کنند . ماده ای که در قهوه وجود دارد و آن را از این همه امتحان سربلند بیرون آورده ، کافیین نام دارد . قهوه در مقدار مساوی ، چیزی حدود سه و نیم برابر بیشتر از چای وکولاکافیین دارد .
البته بعضی از خواص قهوه هم مربوط به کافیین نیست . قهوه ، آنتی اکسیدان های زیادی هم دارد ، مثل کلروژنیک و توکوفرول که باعث برخی اثرهای شفا بخش آن می شود . به اضافه ی مواد معدنی مثل منیزیم که معلوم شده می توانند در بهبود پاسخ بدن به انسولین و اصلاح متابولیسم گلوکز مؤثر باشند . محققان ایتالیایی ، ماده دیگری به نام تریگونلینگ را هم در قهوه پیدا کرده اند .
این ماده به قهوه عطر و طعم تلخی می دهد . خاصیت ضد باکتریال و ضد چسبندگی قهوه را ( که جلوی ایجاد حفرات و پوسیدگی دندان را می گیرد ) به همین ماده نسبت می دهند . قهوه جهت درمان بیماریهای ذیل کاملا موثر و تاثیر گذار می باشد . دمانس - سرطان روده بزرگ - بیماری های کبد - بیماری قلبی - سرطان پروستات – نقرس - سرطان پستان - دیابت - بیماری پارکینسون - سرطان روده بزرگ
1. شستشوی دانه قهوه
2. حرارت
3. جداسازی مایع از جامد
4. فاز جامد
5. فاز مایع
6. تصفیه
7. خوشبو کردن
8. خوش طعم کردن
9. جداسازی دانه ها جهت مصرف مختلف
10. سرد کردن
11. حرارت دادن مجدد
12. افزایش ماده خوشبو کننده
13. جداسازی فاز جامد و مایع
14. فاز مایع
15. فاز جامد
16. فریز کردن
17. رطوبت زنی
18. آسیاب کردن
19. فشار و قالب زنی
20. بسته بندی
21. کنترل کیفی
22. انبار
• سورتر
• ماشین شستشو
• ماشین تقطیر و تصفیه
• فیلتر جداسازی فاز مایع از جامد
• اواپراتور
• آون
• cooling
• freeze Dryer
• Spray Dryer
• Spray Bed Dryer
• قالب و دستگاه قرص
• ماشین بسته بندی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری قهوه و تولید قرص قهوه
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .