ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
جو دو سر پرک صبحانه یا اوتمیل یکی از غلات با ارزش غذایی بالا است که بیشتر برای تهیه سوپ در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.
اگر قصد راه اندازی خط تولید این محصول را دارید لازم است ابتدا با جو دو سر پرک صبحانه آشنا شوید و اطلاعات لازم در مورد تولید آن را به دست بیاورید.
ما در این مقاله سعی داریم صفر تا صد پروژه تولید جو دو سر پرک صبحانه یا اوتمیل را توضیح بدهیم پس لطفا با ما همراه باشید.
طبق تحقیقات صورت گرفته از سوی موسسات معتبری که در زمینه تحولات اقتصادی و سرمایه گذاری در بخش های تولیدی متمرکز شده اند؛ تولید جو دو سر از سال 2021 تا 2031 را به عنوان یکی از سرمایه گذاری های سودمند معرفی کرده است.
در این بازه زمانی میزان فروش جو دو سر پرک صبحانه 3.6 درصد در کل دنیا افزایش پیدا می کند.
البته با توجه به این که تولید این محصول در مناطق با آب و هوای مرطوب پرورش داده می شود میزان موفقیت و بازدهی پروژه نیز تا حد زیادی تابع این عامل است.
صادرات جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل
جو دو سر یکی از محصولاتی است که در ایران به خوبی برداشت می شود به همین دلیل در بازارهای هدف خارجی متقاضی دارد. در صورتی که جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل با استانداردهای بین المللی تولید شده باشد سرمایه گذار می تواند برای همکاری با تجار و شرکت های خارجی نیز برنامه ریزی کند.
از جو دو سر در موارد زیر استفاده می شود:
جو دو سر خرده شده: وقتی بلغور جو دو سر به قطعه های مختلف تبدیل شود و ظاهرا به دانه های برنج شکسته شده شباهت پیدا کند؛ جو دو سر خرد شده تولید شده است.
این نوع از جو دو سر نیاز به جویدن بیشتری دارد و زمان پخت ان نیز کمی طولانی تر است.
جو دو سر پرک فوری: به ان جو دو سر فی الفور نیز گفته می شود و زودتر از سایر انواع جو دو سر پخته می شود.
برای تهیه جو دو سر پرک فوری باید مقداری آب داغ به ان اضافه کنید سپس 2 دقیقه برای پخت آن منتظر باشید. چون در فرایند تولید به جو دو سر پرک فوری بخار داده می شود مدت زمان پخت ان کاهش می یابد.
جو دو سر پرک: جو دو سر پرک ظاهری گرد و بزرگ دارد و به آن جو دو سر ساده هم می گویند.
برای پخت جو دو سر پرک در مقایسه با جو خرد شده به زمان کم تری نیاز دارید زیرا به دلیل متراکم بودن، سریع تر مایعات را در خود جذب می کند.
100 گرم از محصول جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل حاوی مواد مغذی زیر است:
چربی: 1.4 گرم
سدیم: 49 میلی گرم
پتاسیم: 61 میلی گرم
کربوهیدرات: 12 گرم
فیبر: 1.7 گرم
قند: 0.5 گرم
پروتئین: 2.4 گرم
ویتامین A: 8 درصد
کلسیم: 8 درصد
آهن: 33 درصد
ویتامین B6: 15 درصد
منیزیم: 6 درصد
برای سرمایه گذاری در زمینه تولید جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل باید به طور جامع شرایط را از نظر میزان سرمایه اولیه مورد نیاز، نیروی انسانی و غیره مد نظر قرار بدهید.
اگر نرخ برابری دلار را 26000 تومان در نظر بگیریم به 3میلیارد و 800 میلیون تومان سرمایه ثابت البته بدون احتساب زمین برای ساخت مجموعه نیاز دارید.
ارزش ماشین آلات و تجهیزات نزدیک به 600 میلیارد تومان برآورد شده است.
مساحت زمین مورد نیاز 1000 متر و زیر بنای کل آن 450 متر مربع است
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز نیز 8 نفر است
نرخ بازده داخلی به طور سالیانه نیز 36 درصد برآورد شده است.
برای تولید جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل، شرکت ها این محصول را از کشاورزان خریداری می کنند و با وارد کردن جو دو سر پرک صبحانه یا اوتمیل به خط تولید، فرآوری و عرضه آن را انجام می دهند.
بدین ترتیب فرایند تولید جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل به شرح زیر است :
برای برنامه ریزی و راه اندازی تولید جو دوسر پرک صبحانه یا اوتمیل در ایران باید به نکات زیر توجه کرد:
جهت دریافت طرح های توجیهی آماده سال 1401 به صورت word و pdf یر روی این لینک کلیک کنید.