ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
ذرت منبع خوبی از کاروتن محسوب می گردد و دارای مقادیر زیادی تیامین و اسید فولیك می باشد . ذرت شبیه هیچ یك از غلات دیگر نیست ، غنی از انرژی است و در برنامه های غنی سازی ، مکمل سازی تغذیه ای و ساختن برنامه های غذایی توسعه یافته برای کودکان دچار سوء تغذیه ، استفاده فراوان دارد .
ذرت حدود 11 درصد پروتئین دارد . پروتئین ذرت از لحاظ آمینو اسید هایی مثل ترییتوفان ولایزین کمبود دارد . واریته های جدید این محصول که مقادیر بیشتری لایزین هستند در کشورهایی مثل امریکا تولید می شود . ذرت منبع خوبی از کاروتن محسوب می گردد .
همچنین ذرت دارای مقادیر زیادی تیامین و اسید فولیك می باشد . ذرت شبیه هیچ یك از غلات دیگر نیست ، غنی از انرژی است و در برنامه های غنی سازی ، مکمل سازی تغذیه ای و ساختن برنامه های غذایی توسعه یافته برای کودکان دچار سوء استفاده فراوان دارد .
به شکل غذای مورد استفاده در آوردن ذرت شامل سه مرحله می باشد :
آسیاب خشک :
کل دانه ها توسط سنگ و یا غلتك برای تولید آرد یا پودر آسیاب می شوند که این روش نمونه مورد استفاده جهانی دارد ، البته زمانی که محصولات آسیاب شده بلافاصله بعد از تولید مورد مصرف قرار می گیرند . ماندراری چنین محصولی به حضور جنین در آرد بر می گردد .
جنین قابل پرس شدن و عصاره ریزی است . اصلی ترین مزیت ذرت خشك آسیاب شده قیمت کمتر آن در مقایسه با دیگر محصولات است .
آسیاب مرطوب :
در کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا از آسیاب مرطوب مهمترین استفاده ها می شود . دو محصول مهم از این آسیاب مرطوب فراهم می شود که عبارتند از شربت ذرت و اتانول .
مراحل آکالی ( alkaili ) :
ذرت با آب مخلوط و پس از آغشته شدن با آهك به مدت 50 دقیقه در دمای 90 درجه سانتیگراد حرارت می بیند . پس از آن به مدت 14 ساعت خیسانده شده و توسط آب تازه شسته می شود تا بقایای قلیایی و بقایایی بجا مانده از خود ذرت شسته شوند و ذرت شسته شده با شن و ماسه آسیاب می شود .
سپس پس از صاف و هموار نمودن در تنور برای مدت 2-1 دقیقه پخته می شود . نام این محصول ماسا است . ماسا همچنین می تواند به منظور درست کردن چیپس تردیلا یا چیپس ذرت مورد استفاده باشد و یا اینکه پس از خشك شدن با آسیاب شدن آسیاب شده و نهایتا آرد تولید کند .
از جمله محصولات ذرت می توان به موارد زیر اشاره نمود :
آرد مخصوص :
دارای مقدار زیادی آندوسپرم و مقادیر کمی ویتامین B می باشد . این محصول در آبجوسازی اهمیت دارد . از آن به عنوان نشاسته حد واسط برای فعال کردن عصاره مالت جو در بخش آبجو سازی استفاده می شود .
روغن جنین ذرت :
قابل عصاره ریری توسط دستگاه تقطیر است . این روغن ، روغن مطبوعی است ، چرا که دارای مقادیری اسید یا لینولئیك بوده و دارای عطر و بوی مناسب نیز می باشد . محتوای چربی ذرت 3.6 درصد است و روغن عصاره گیری شده از آن می تواند پس از تصفیه شدن یك روغن ریاهی با کیفیت بالا برای پخت و پز غذا تولید کند .
ذرت بو داده :
ترکاندن ذرت روشی برای پختن نشاسته است . ابتدا دانه های ذرت حرارت می بینید ، سپس توسط آب بخاردهی شده تا منبسط شوند ، افزایش فشار دانه ها را منفجر کرده یا می ترکاند . کیفیت مرغوب ذرت بو داده در عطر و بو و طعم و سختی آن و عدم حضور پوسته و بالا بردن میزان تراکیدگی است .
نشاسته ذرت :
به صورت وسیعی مورد استفاده است . توسط یك مرحله آسیاب مرطوب با برداشته شدن پوسته و جنین صورت می ریزد ، سپس ذرت آسیاب شده با آب مخلوط می شود . ماده نیمه جامد حاصله توسط عملیات الك کردن و یا پیکر بندی تفکیك می شوند . نشاسته تصفیه در حالی که بسیاری از پروتئین ها بصورت معلق باقی مانده اند ، استخراج می شود .
نشایته ذرت بعلت ارزان بودن ، کمبود ویژگی های عطری و پخت و پزی و بعلت ایجاد خمیر صاف و البته تمیز با آب یا دیگر محلولهای تمیز بسیار مورد استفاده است . طعم نشاسته ذرت به همراه وانیل و رنگدانه های خوراکی ، مطوب بوده و بعنوان پودر شیرینی فروخته می شود .
• زمین
• ساختمان تولید
• انبار مسقف مواد اولیه و محصول
• ساختمان آزمایشگاه و ابزارآلات و تاسیسات
• ساختمان اداری و رفاهی و خدماتی
• معابر
• فضای سبز
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه فراوری ذرت و تولید پاپ کورن