ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی شربت نیشکر سال 1403 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی شربت نیشکر را که آرشیوی و مربوط به سال 1402 میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
عصاره نیشکر خام مانند سایر آب میوه ها غنی از کلسیم ، کروم ، کبالت ، مس ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، روی و غلظت بالایی از مواد مغذی گیاهی ( از جمله کلروفیل ) ، آنتی اکسیدان ها ، پروتئین ، فیبر محلول و ترکیبات متعدد ضامن سلامتی می باشد .
عصاره نیشکر خام مانند سایر آب میوه ها خواص درمانی دارد و در واقع به عنوان یک عضو از خانواده چمن ها ، آب آن دارای قدرت و توانایی بالا معادل آب گندم ، فقط با کلروفیل کمتر و درصد قند کمتر است .
با این حال آب نیشکر شامل تنها پانزده درصد قند کل است ؛ همه آن چیزی که در فرم تصفیه نشده خام وجود دارد .
بقیه آن سرشار از مقادیر زیادی ویتامین ها و مواد معدنی است .
آب نیشکر غنی از کلسیم ، کروم ، کبالت ، مس ، منیزیم ، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی می باشد .
همچنین حاوی آهن و ویتامین های B6 ، B5 ، B3 ، B2، B1 ، C ، A به علاوه غلظت بالایی از مواد مغذی گیاهی ( از جمله کلروفیل ) ، آنتی اکسیدان ها ، پروتئین ، فیبر محلول و ترکیبات متعدد ضامن سلامتی است .
به همین دلیل در مبارزه با سرطان ، ثبات سطح قند خون در بیماران دیابتی ، کمک به کاهش وزن ، کاهش تب ، پاکسازی کلیه ها و جلوگیری از پوسیدگی دندان مورد مطالعه قرار گرفته است .
مطالعات علمی نشان داده است که نیشکر غنی از ترکیب منحصر به فرد از ترکیباتی به نام پلی فنول ها است .
پلی فنول ها دسته بزرگی از ترکیبات مغذی گیاهی با خواص قوی آنتی اکسیدانی و خواص درمانی متعدد هستند .
هنگامی که به عنوان یک " بسته کامل " مصرف می شوند ، پلی فنول های موجود در آب نیشکر در هماهنگی با ویتامین ها ، مواد معدنی و دیگر فاکتورهای کمکی سبب کاهش سرعت جذب قند به جریان خون و در نتیجه یک شاخص بسیار پایین قند خون می شود (اثری که یک کربوهیدرات بر میزان گلوکز خون دارد) همچنین سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و کمک می کند تا وزن بدن سالم باشد .
برای مقایسه ، شاخص قند خون از قند تصفیه شده 64 است ، درحالیکه نیشکر خام که دارای شاخص قند خون 30- 40 است ( نزدیک به نیمی از قند تصفیه شده ) که بسته به نوع خاکی است که در آن رشد کرده است .
به دلیل غلظت بالای کلسیم ، منزیم و پتاسیم ، آهن و منگنز عصاره نیشکر خام یک ماده غذایی قلیایی است .
بیماری هایی مانند سرطان نمی توانند در محیط قلیایی دوام بیاورند . پس شگفت آور نیست که مطالعات نشان داده میتواند در درمان و مبارزه با سرطان پروستات و سرطان سینه موثر باشد .
آنتی اکسیدان های موجود در آن به مبارزه علیه عفونت های ویروسی و باکتریایی و به تقویت سیستم ایمنی کمک کرده و آنرا در برابر بیماری های کبد حفظ می کند .
همچنین از طریق تصیه جریان مجاری ادراری به بهبود عملکرد کلیه ها کمک کرده و اعتقاد براین است که یک درمان خوب برای تب است و باعث افزایش پروتئین های بدن می شود .
کشورهای عمده تولید کننده آب نیشکر یا شربت نیشکر
بزرگترین تولید کننده نیشکر کشور برزیل می باشد که قسمت اعظم تولیدات نیشکر خود را باه تولید اتانول اختصاص داده است .
دومین کشورعمده و بزرگ تولید کننده شکر از نیشکر کشور هندوستان می باشد و این کشور نه تنها محصولات و فرآورده های متعدد و متنوعی از نیشکر به دست می آورد بلکه ارزش افزوده تولیدات را افزایش داده است .
چین نیز یکی دیگر از تولید کنندگان بزرگ شکر از نیشکر می باشد که علت اصلی افزایش تولیدات آن استفاده از قلمه های گونه های جدید پر بازده می باشد .
تولید نیشکر به صورت صنعتی در ایران نزدیک به نیم قرن سابقه دارد اما تنوع محصولات تولید شاده از نیشکر پایین بوده و ظرفیت های خالی بسیاری برای تولید فرآورده های گوناگون از این محصول پر کاربرد وجود دارد که محصول حاضر می تواند یکی از آنها باشد .