ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
لعاب فریت شده ، مقدار زیادی از گازهای نامطلوبی که بعضی از مواد اولیه در موقع پخت آزاد می کنند ، بوسیله پیش از ذوب خارج نموده ، ایجاد حباب نکرده و بر روی بیسکویت سرامیک ، ناصافی ایجاد نمی کند . همچنین عمل فریت کردن باعث کاهش انقباض لعاب درهنگام خشک شدن می شود .
فریت
فریت بخش بزرگی از هر سری مخلوط لعاب را تشکیل می دهد . فریت معمولا یک ترکیب سرامیکی است که پس از ذوب ، سردشده و به تکه های شیشه ای تبدیل می گردد .
لعاب فریت شده بهتراز لعاب خام قابل استفاده است و درنتیجه با دقت بیشتری می شود آن را برای ظروف طراحی کرد . چون لعاب فریت شده ، مقدار زیادی از گازهای نامطلوبی که بعضی از مواد اولیه در موقع پخت آزاد می کنند ، بوسیله پیش از ذوب خارج نموده ، ایجاد حباب نکرده و بر روی بیسکویت سرامیک ، ناصافی ایجاد نمی کند .
همچنین عمل فریت کردن باعث کاهش انقباض لعاب در هنگام خشک شدن می شود . تولید لعاب فریت معمولا به دو روش رایج انجام می شود :
Batching -1
Continuous -2
درروش نخست مواد اولیه در داخل کوره دوار ریخته و با حرارت معادل 1500 درجه سانتیگراد طی چهارساعت ذوب می شود . درطی این زمان کوره هرچند مرتبه خلاف و یا جهت عقربه های ساعت چرخیده می شود ، تاعمل اختلاط به خوبی صورت گیرد ، مجرای ورودی وخروجی یکی بوده و مواد مذاب ازهمان مجرای ورودی مواد اولیه تخلیه می شود .
این کوره ها نیاز به کنترل چندانی ندارند . مهمترین فاکتور کنترل کننده دراین کوره ها ، دما می باشد که توسط دوربین پیرومتر صورت می گیرد .
در روش پیوسته ، با توجه به اهمیت کوره ، کلیه فرآیندهای تولید از مرحله انبار و مواد اولیه در سیلو تا تولید نهایی بصورت تمام اتوماتیک انجام می شود . می توان ازاتاق کنترل ، کلیه فرآیندها را درنظر گرفت . خصوصیت این کوره ها ، جریان مداوم و پیوسته مواد اولیه طبق وزن لازم و خروج مداوم مذاب از این کوره می باشد . درنتیجه نیاز به تجهیزات و کنترل هایی داریم که بتواند چنین فرآیندی راهدایت و مهیا نماید .
تعریف لعاب
اجسام سرامیکی پوشش داده می شود . ماده ی تشکیل دهنده ی لعاب را که پودر بسیار نرمی است به وسیله ای روی جسم مورد نظر لعابکاری می کنند و سپس می پزند . لعاب ، تمام سطح جسم سرامیکی را کاملاً به صورت یک پوشش نازك می پوشاند . لعاب همیشه در دمای کمتری نسبت به بدنه های سرامیک ، به حالت خمیری و مذاب در می آید ، یعنی نقطه ی خمیری پایین تری دارد .
اهداف لعابکاری
به طور کلی بدنه های سرامیکی دارای تخلخل هستند . این بدنه ها در مقابل عوامل شیمیایی و تخریبی محیطی مقاومت کمتری دارند و رفته رفته براساس وجود این عوامل تخریب می شوند ، از این رو وجود لعاب مناسب بر روی بدنه می تواند سرامیک را در مقابل عوامل شیمیایی و مکانیکی حفظ کرده و از خوردگی جلوگیری کند .
لعاب کاری جسم سرامیک موجب تراکم ، سختی ، صیقلی شدن و رنگی شدن آن می شود . ضمناً با متراکم شدن بدنه ، امکان نفوذ مایعات و گازها به داخل بافت بدنه کم می شود و بنابراین بدنه تخریب نمی گردد .
با توجه به قوانین صادرات و واردات ، هیچ گونه عوارضی بر ای صادرات این محصول وجود ندارد و چنانچه تولیدکنندگان محصولات استاندارد تولید نمایند ، می توانند به بازارهای منطقه ای صادر نمایند .
همچنین حقوق ورودی برای این محصولات 40 درصد می باشد .
کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده لعاب با پخت بالا و فریت سفال :
حدود یک سوم از این لعاب ها توسط ایالات متحده ، یک سوم توسط اروپا و یک سوم توسط کشورهای دیگر تامین می شود . صنعت لعاب آلمان حدود % 40 از مصرف لعاب های غیر آلی را شامل می شود .
بررسی کالا های جایگزین لعاب با پخت بالا و فریت سفال :
لعاب های صنعت سرامیک بر حسب نوع رنگ مورد نظر متفاوت می باشند و اکثرا از اکسید فلزات تشکیل شده اند . دی اکسید تیتانیوم بعنوان مهمترین لعاب سفید شناخته می شود و جایگزینی بر ای آن وجود ندارد . لعاب های رنگی نیز که بعلت رنگ منحصر به فردشان جایگزینی نخواهند داشت .
لذا بطورکلی تاکنون در صنعت سرامیک که حساسیت زیادی نسبت به نوع لعاب دارد ، جایگزینی برای آن معرفی نشده است . البته لازم به ذکر است که با پیشرفت های اخیر در زمینه نانو تکنولوژی ، انواع لعاب های نانو در سالیان آتی به بازار عرضه خواهد شد و این می تواند تهدیدی برای صنعت لعاب فعلی تلقی شود .
• سیلوی مواد اولیه مرحله اول
• سیلوی مواد اولیه مرحله دوم
• میکسر جهت مخلوط کردن اولیه مواد
• میکسر جهت آماده نمودن فرمول فریت
• کوره ذوب جهت گداخت مواد اولیه " پخت اولیه "
• کوره ذوب جهت گداخت مواد اولیه " پخت نهایی "
• سیستم کولینگ جهت خنک کردن مذاب
• دستگاه توزین و بسته بندی
• سیستم های غبارگیر
• تسمه نقاله
• بالابر قاشقکی
• همزن های دور سریع و دور کند
• سنگ شکن های فکی ، چکشی
• سرند های تخت و دورانی
• فیدر جهت تغذیه
لینک دانلود طرح توجیهی تیپ کارخانه تولید لعاب با پخت بالا و فریت سفال
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید لعاب با پخت بالا و فریت سفال ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .