ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
بخارپز دوجداره جهت پخت مواد غذایی به وسیله بخار آب مورد استفاده قرار می گیرد و بدین دلیل جهت مصارف خانگی بكار گرفته می شود .
محصول تولیدی طرح ، بخارپز دوجداره استیل می باشد . این دستگاه جهت پخت مواد غذایی به وسیله بخار آب مورد استفاده قرار می گیرد .
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﻓﻨﻲ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺷﺪﻩ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻛﻮﭼﻚ ﻭ ﺷﻬﺮﻙ ﻫﺎﻱ ﺻﻨﻌﺘﻲ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻃـﺮﺡ ﺣﺎﺿـﺮ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺑﺨﺎﺭﭘﺰ با مشخصات فنی ﺩﻭﺟﺪﺍﺭﻩ ، ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻓﻮﻻﺩ ﺿﺪ ﺭﻧﮓ ، ﺩﺭ اندازه های 2 ، 4 و 6 لیتری می باشد . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﻛﺮ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﺻـﺮﻓﺎً ﺍﻳﻦ ﻣﺪﻝ ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﻣﻘﺮﻭﻥ ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻌﻤﻮﻻً ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﻱ ﺗﻮﻟﻴﺪﻱ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻨﻮﻉ ﺑﺨﺸﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﺗﻮﻟﻴﺪﻱ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﻫﺰﻳﻨـﻪ ﻫـﺎ ﺭﺍ ﻛـﺎﻫﺶ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺳـﻬﻢ ﺑـﺎﺯﺍﺭ ﺧـﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺩﻫﻨﺪ
استاندارد های قابل توجه بخار پز دو جداره :
با مراجعه به فهرست استانداردهای تدوین شده موسسه استاندارد ملی ایران ، دستگاه های الكتریكی تجاری پخت با بخار با شماره استانداردهای ٦‐١٥٦٢ و ١‐١٥٦٢ و دیگ زودپز با شماره استاندارد ١٤٥ جزء فهرست كالاهای مشمول اجرای اجباری استاندارد جهت تولید و توزیع و صادرات می باشد كه رعایت استاندارد فوق جهت کلیه تولید کنندگان الزامی می باشد .
کشور های عمده تولید کننده بخار پز دو جداره :
این محصول جهت پخت غذا به وسیله بخار آب مورد استفاه قرار می گیرد و بدین دلیل جهت مصارف خانگی بكار گرفته می شود . از این رو می توان اذعان نمود که تولید و مصرف آن در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد . كشورهای آلمان ، ژاپن ، چین و فرانسه از عمده تولیدكنندگان این محصول در دنیا می باشند و از جمله عمده ترین كشورهایی كه این محصول را به ایران صادر می كنند كشورهای امارات متحده عربی ، چین و تركیه می باشند . عراق و افغانستان نیز عمده كشورهایی هستند كه كالاهای ساخت كشور به آنها صادر می گردد .
شرایط واردات محصول بخار پز دو جداره
با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمرکی 40 درصد امکان واردات وجود خواهد داشت .
شرایط صادرات محصول بخار پز دو جداره
از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد .
اهمیت استراتژیک تولید بخار پز دو جداره
با توجه به بررسی های انجام گرفته در ارتباط با اهمیت استراتژیكی كالا محصول طرح در ایران دارای اهمیت استراتژیكی نمی باشد اما از قابلیت صادراتی كمی برخوردار می باشد كه دلیل آن عدم توانایی شركت های تولیدكننده داخلی در طراحی های متفاوت و مورد پسند مشتری می باشد كه این مسیله مانع از برخورداری این صنعت از شاخص های رقابتی می باشد .
این محصول قابل تولید در اكثر كشورها بوده و در ضمن این كالا دارای موانع سیاسی ، اجتماعی و ... جهت ورود به بازار را ندراد . دانش فنی و مهارت های لازمه جهت تولید این محصول و تكنولوژی مربوط به آن در كشور وجود دارد .
فرآیند تولید بخارپز دوجداره استیل به صورت زیر می باشد :
1 – نسب پایه سوپاپ ( پایه سوپاپ چند کاره خارجی لبه تحتانی )
2 – مونتاژ ( جوش آرگون )
3 – تست و کنترل ( دسته فلزی )
4 – نصب دسته فلزی
5 – نصب دسته ( دسته درب ، درب بخار پز )
6 – بسته بندی
در تولید بخارپز از روش طراحی و مونتاژ استفاده می شود بطوری که مواد اولیه لازم و اساسی خط تولید توسط واحد خریداری و سپس ضمن طراحی قطعات اساسی به ابعاد مورد نظر ، مواد خریداری شده جهت ساخت قطعات مورد نظر بصورت حق العمل کاری به واحد های سازنده دیگر سفارش داده می شود .
بخارپز شامل قطعات زیر می باشد :
1‐ جداره خارجی ( از جنس استیل به ضخامت ٨.٠ میلی متر )
2‐ جداره داخلی
3‐ پایه سوپاپ ( از جنس برنج آبکاری شده به ضخات ٢٥ میلی متر )
4‐ سوپاپ ( از جنس میلگرد آبکاری شده به ضخامت ١٨ میلی متر )
5‐ واشر لاستیکی سوپاپ و پایه سوپاپ
6‐ درب بخار پز ( از جنس استیل به ضخامت ٨.٠ میلی متر )
7‐ دسته بخارپز ( استیل )
8‐ دسته بخارپز ( باکالیتی )
9‐ دسته درب قابلمه از جنس میلگرد برنجی آبکاری شده به ضخامت ٢٥ میلی متر
10‐ لبه های تحتانی
11‐ پیچ خودکار ( 4 میلی متری )
از میان قطعات فوق واشرهای لاستیکی و پیچ خودکار بصورت خرید ، دسته درب ، دسته باکالیتی ، سوپاپ ، پایه سوپاپ بطور کامل و به صورت حق العمل کاری ساخته می شوند . بخشی از مراحل تولید جداره خارجی و جداره داخلی در واحد و بخش دیگر بصورت حق العمل کاری توسط واحدهای دیگر ساخته می شوند و تولید لبه تحتانی ، دسته فلزی و درب بخارپز با استفاده از مراحل برش ، پرس و قالبگیری صورت می پذیرد .
بعد از آنکه کلیه قطعات تولیدی و سفارشی آماده شدند مونتاژ بشرح مراحل ذیل انجام می پذیرد :
١‐ پایه سوپاپ بر روی بدنه ( جداره خارجی ) نصب می گردد یک عدد واشر لاستیکی ( خریداری شده ) نیز جهت ممانعت از خروج بخار در محل اتصال سوپاپ بر روی بدنه ( در قسمت داخل ) نصب می شود .
٢‐ جداره داخلی و خارجی بخارپز توسط دستگاه جوش آرگون در قسمت لبه بالایی لبه جوش و اتصال داده می شود .
٣‐ با دستگاه نقطه جوش دسته استیل بر روی جداره خارجی نصب می شود .
٤‐ دسته باکالیتی بر روی دسته استیل نصب می شود .
٥‐ دسته به درب قابلمه نصب می شود .
٦‐ عملیات مونتاژ صورت می گیرد .
٧‐ سوپاپ بر روی پایه سوپاپ تعبیه می شود .
٨‐ نهایتا بخارپز مونتاژ شده ابتدا در نایلون و سپس در جعبه های مقوایی بسته بندی و انبار می گردد .
• ماشین پرس ضربه ای
• ماشین گیوتین
• ماشین جوش
• قالب
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید بخارپز دوجداره استیل