ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
دوچرخه طبی و ورزشی به منظور توانمند سازی بیماران و یا ورزشكاران مورد استفاده قرار می گیرد . از کاربر های پزشکی این دستگاه می توان به تقویت عضلانی ورزشكار به خصوص در نواحی پا ، ران ، كمر و مفاصل و همچنین افزایش استقامت بدن اشاره نمود .
دوچرخه های ثابت طبی و ورزشی به منظور ورزش و یا توانمندسازی بیماران در پزشكی كاربرد دارند . دوچرخه های ثابت شبیه دوچرخه های معمولی هستند ، ولی با این تفاوت كه این دوچرخه ها چرخ جلو نداشته و به جای چرخ عقب نیز یك قرص فلزی چدنی نصب شده و هنگام ركاب زنی این قرص می چرخد . وزن قرص نسبتا بالا است و این امر سبب می گردد ، كه ورزشكار یا بیمار در هنگام ركاب زدن نیازمند صرف انرژی همانند دوچرخه رانی گردد .
دوچرخه های مورد نظر معمولا روی زمین ثابت بوده و هیچگونه حركت انتقالی ندارند و لذا انرژی حركتی حاصل از ركاب زدن راننده صرف چرخش آزاد ( بدون اتصال به زمین ) چرخ عقب ( قرص چدنی ) می گردد . هدف از استفاده این نوع دوچرخه ها ، تقویت عضلانی پا ، ران و كمر انسان می باشد ، كه در مورد ورزشكاران تقویت و نیرومندسازی عضلانی و در مورد بیماران توانمندسازی قسمت های مورد نظر بیمار و فعالیت عادی آنها می باشد .
انواع دوچرخه های طبی و ورزشی ثابت را در حالت كلی می توان به دو گروه عمده طبقه بندی كرد :
1) دوچرخه های ثابت طبی این نوع دوچرخه ها برای بیماران نیازمند توانمندسازی عضلانی طراحی و ساخته می شود . لذا نیروی مورد نیاز برای ركاب زنی بر اساس شرایط یك فرد بیمار طراحی و اجرا می گردد . همچنین استفاده از این نوع دوچرخه ها سبب جلوگیری از ابتلا به برخی بیماری ها مانند آرتورز و قلبی می گردد و به همین دلیل برخی افراد از آن استفاده می كنند .
2) دوچرخه های ثابت ورزشی این نوع دوچرخه ها برای ورزشكاران طراحی و ساخته می شود . لذا نیروی مورد نیاز برای ركاب زنی معمولا بیشتر از نوع طبی آن می باشد .
دوچرخه طبی و ورزشی همانطوریكه از نام آن مشخص است ، برای توانمند سازی بیماران و یا ورزشكاران مورد استفاده قرار می گیرد . در حالت كاربردهای ورزشی ، هدف از كاربرد این دستگاه تقویت عضلانی ورزشكار به خصوص در نواحی پا ، ران ، كمر و مفاصل و همچنین افزایش استقامت بدن می باشد . در مورد استفاده های طبی كاربرد محصول را می توان به صورت زیر عنوان كرد .
• خاصیت نرمشی برای اندام تحتانی
• مناسب برای افراد دیابتی
• مناسب برای افرادی كه دچار بیماری های قلبی هستند
• كاهش فشار خون
• مناسب برای افراد با مشكلات ریوی
• مناسب برای افرادی كه دارای كمردرد هستند .
• افزایش استقامت بدن بیماران
كاهش كلسترول خون همچنین استفاده از دستگاه دوچرخه ثابت برای پیشگیری از بیماری های آرتروز ، كمردرد و افزایش وزن كاملاً موثر می باشد .
استاندارد ملی ایران :
با مراجعه به اطلاعات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، نتیجه گیری شده است كه استاندارد ملی شماره 4605 تدوین شده در سال 1377 ، در ارتباط با استاندارد لازم دوچرخه ثابت ورزشی و پزشكی می باشد .
استانداردهای جهانی :
استانداردهای جهانی زیر در مورد دوچرخه های ثابت ورزشی و طبی در جهان وجود دارد .
• استاندارد ژاپن 9512 D
• استاندارد اروپائی 3365 DIN
كشورهای عمده تولید كننده دوچرخه ثابت جهت ورزش های هوازی :
با انجام جستجوهای اینترنتی كشورهای عمده تولید كننده دوچرخه طبی و ورزشی عبارتند از : آلمان ، آمریكا ، چین ، تایوان ، انگلستان ، كره جنوبی ، ایتالیا و بلژیك
كشورهای عمده مصرف كننده دوچرخه ثابت جهت ورزش های هوازی :
محصول مورد مطالعه در كلیه كشورهای جهان دارای كاربرد است و تقریبا نمی توان كشوری را از این امر مستثنی نموده و كشوری را به عنوان مصرف كننده عمده معرفی كرد.
شرایط واردات و صادرات دوچرخه ثابت جهت ورزش های هوازی :
كالای مورد مطالعه شما ره تعرفه مستقلی ندارد ولی با مراجعه به كتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی در ردیف شماره تعرفه ذكر شده ، نتیجه گیری شده است كه محدودیت خاصی برای واردات محصولات مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق گمرك به شرح ذکر شده در طرح حاضر امكان واردات وجود خواهد داشت .
همچنین محدودیت خاصی جهت واردات دوچرخه های ثابت جهت ورزش های هوازی ، وجود ندارد .
دوچرخه طبی از جمله تجهیزات معمول در مهندسی پزشكی و ورزش بوده و كاربرد خود را در این عرصه ها ارائه می دهند و با بررسی های صورت گرفته می تو ان این تجهیز را در فهرست كالاهای عمومی بازار طبقه بندی نموده و لذا اهمیت استراتژیك خاصی را نمی توان برای آن عنوان نمود .
البته با توجه بر واردات این كالا از كشورهای مختلف و وجود پتانسیل صادراتی برای آن ، می توان گفت كه در صورت توسعه تولید داخل آن ، جلوگیری از خروج ارز و همچنین توسعه صادرات در مورد آن بوجود خواهد آمد لیكن در هر صورت این موضوع عمومی بودن كالا را همچنان حفظ خواهد نمود و بر اساس آن غیر استراتژیك بودن كالا را می توان پذیرفت .
دوچرخه طبی كه به منظور ورزش از آن استفاده می شود ، شامل یك سری قطعات مانند فرمان ، دیسك ترمز ، شاسی اصلی دو شاخه كشویی جلو و عقب پایه های دو شاخ و اتصال می باشد ، كه هریك از این قطعات در قسمت های مختلف كه در زیر شرح داده خواهد شد ، تهیه شده و در نهایت همگی بر روی هم مونتاژ می شوند . فرآیند تولید به شرح زیر می باشد :
1) برشكاری :
در این قسمت قطعاتی مانند ستون جلو شاسی همچنین لوله افقی مقطع بیضی و لوله مانسمان توسط اره دیسكی برش داده شده و در صورت نیاز برای قطعه به شكل خاصی براده برداری می شود ، كه براده برداری توسط دستگاه فرز رومیزی انجام می گیرد . همچنین بعضی از قطعات توسط پرس ضربه ای 10 تن دو پهن می شوند و یا قطعاتی همچون تكیه گاه u شكل ، دوشاخه جلو و یا دو شاخه اتصال پایه عقب توسط جك هیدرولیكی خمكاری می شوند .
2) سوراخكاری :
در شاسی اصلی برای عبور پیچ تنظیم به وسیله مته رومیزی و فیكسچر ، سوراخ های لازم ایجاد می شود و یا در دیسك ترمز به وسیله مته مرغك سوراخ قطر محور دیسك ایجاد می شود .
3) جوشكاری :
در قطعاتی مانند شاسی اصلی بعد از سوراخكاری ، مهره فلزی در یكی از سوراخ های ایجاد شده به وسیله قوس الكتریكی جوشکاری می شوند ، همچنین پایه های دوشاخه روی دو شاخه اتصال جوش داده می شوند و سپس هر یك از آن ها در یك راستا روی پایه افقی جوشكاری می شوند .
4) پله تراشی و روتراشی :
به منظور چیدن ساچمه های لبه های داخلی محور ركاب ، توسط ماشین تراش انیورسال پله تراشی می شوند و یا در قطعه دیسك ترمز محیط خارجی روتراشی می شود .
5) آبكاری :
قطعاتی مانند فرمان پس از یك سری بازرسی و سنگ زنی ، احتمال برای ایجاد پوشش ظاهری روانه واحد آبكاری از نوع استیل می شود .
6) مونتاژ :
قطعاتی چون دسته پیچ تنظیم درپوش ، دو شاخه عقب گلگیر ، قاب زنجیر ، در پوش دو شاخه از پلی پروپلین ( تركیب 2% كربن است كه توسط تزریق پلاستیك در قالب های فلزی ساخته شده ) در خارج از كارخانه تولید می شود و به قسمت مونتاژ ارسال می گردد ، نهایتا تمام قطعات ساختنی و خریدنی با دستگاه میگ مگ جوش co2 می شوند و پس از آن قطعات بطور كامل كنترل و در صورت نیاز محل جوش ها سنگ زنی می شود .
7) رنگ كاری :
قطعات پس از مونتاژ در صورتی كه احتیاج به رنگ داشته باشند ، ابتدا درون وان محلول سود پیچ درصد غوطه ور شده و چربی زدایی می شوند .
سپس با آب معمولی شستشو و پس از خشك شدن در سالن رنگ كاری ، با استفاده كمپرسور پمپ رنگ پاش رنگ كاری شده و چون رنگ از نوع روغنی است ، برای تسریع در امر خشك شدن درون كوره پخت رنگ ، از طریق سیستم هوای رنگ 130 درجه به مدت 30 دقیقه خشك می شوند و درصورت نیاز دوباره وارد مرحله مونتاژ شده و قطعات پس از مونتاژ كامل بصورت چشمی كنترل می شود .
8) بسته بندی :
پس از كنترل چشمی ، قطعات در كارتون بسته بندی شده و به انبار فرستاده می شود .
• سیستم كامل رنگ آمیزی كوره ای به همراه تجهیزات جانبی آن
• ماشین تراش
• ماشین فرز
• ماشین مته
• ماشین پرس مكانیكی
• ماشین جوشكاری گاز CO2
• قالب ها ، جیك و فیكسچرهای مونتاژ
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دوچرخه ثابت جهت ورزش های هوازی
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید دوچرخه ثابت جهت ورزش های هوازی ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .