ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
میخ یک مفتول فلزی (غالباً آهنی ) نوک تیز می باشد ، که به عنوان محکم کننده بین دو شیء ، در صنایع چوبی و صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد . میخ ها برحسب نوع کاربرد ، با استفاده از آهن ، برنج یا آلومینیوم ساخته شوند .
میخ وسیله ای است که در صنایع چوبی کارهای ساختمانی بکار می رود . میخ یک مفتول فلزی ( غالباً آهنی ) نوک تیزی است ، که به عنوان محکم کننده بین دو شی بکار می رود . میخ ها برحسب موارد استفاده آن ها می توانند از آهن ، برنج یا آلومینیوم ساخته شوند . گاهی اوقات برحسب نیاز ممکن است سر میخ وارد شده را کج کنند ، تا امکان بیرون کشیده شدن آن نباشد .
انواع مختلف ، اندازه ها وفرم های متفاوتی از میخ ها وجود دارد . از جمله میخ دوسر ، میخ آجدار ، میخ پیچی ، میخ ماشین سر تخت ، میخ فیبری ، میخ سیاه بنفش و ... را می توان نام برد .
با مراجعه به آخرین فهرست استانداردهای ملی موجود درسایت اینترنتی موسسه استاندارد ملی ایران ، شماره استاندارد ١٠٠ برای محصول مورد مطالعه استخراج شده است ، كه دامنه كاربر این استاندارد در تعیین ویژگی ها ، روش آزمون ، بسته بندی ، علامتگذاری انواع میخ می باشد . رعایت استاندارد فوق برای کلیه تولید کنندگان الزامی می باشد .
محصول مورد مطالعه در صنایع مختلف كاربرد دارد ، به عنوان یك كالای واسط های می باشد . از این رو می توان گفت که تولید و مصرف آن ها در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد . لیکن در کشورهای صنعتی تولید و مصرف آن از حجم بالایی به نسبت سایر کشورهای جهان برخوردار می باشد .
كشور چین از بزرگترین تولیدكننده این كالا می باشد ، كه بخش عمده ای از واردات این كالا به كشور، از طریق این كشور تامین می شود . كشورهای ایتالیا ، آلمان ، چین ، كره ، تركیه ، سوئد و سوئیس از كشورهای عمده تولید كننده این محصول می باشند . با توجه به موارد مصرف این محصول اكثر كشورهای جهان مصرف كننده این محصول می باشند .
طبق کتاب مقررات صادرات واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد . لذا با پرداخت حقوق مرکی طبق جدول امکان واردات وجود خواهد داشت .
همچنین محدودیت خاصی جهت صادرات میخ وجود ندارد .
در متون اقتصادی كالا نهایی كالایی است كه مصرف كنندگان بدون هیچگونه تغییر در شكل ماهیت آن بتوانند آن را مصرف كنند . به عبارت دیگر بر اساس جدول داده – ستانده ، تقاضا برای یك كالا به صورت تقاضای واسطه ای نهایی است . تقاضای واسطه ای آن بخش از تقاضا برای كالا است ، كه به منظور ساخت كالا دیگر صورت می گیرد .
تقاضای نهایی آن بخش از تقاضا است كه از سوی مصرف كنندگان برای مصرف یك كالا انجام می شود . انواع میخ ، میخ پرچ و گیره نمونه ای از این كالاها به شمار می آیند ، كه به عنوان كالا واسطها ی در ساخت كالاهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند . در مجموع ملاحظه می گردد که قطعه فوق به عنوان یكی از زیرساخت های صنعت کشور به شمار آمده ، بنابراین از درجه اهمیت بالای نیز برخوردار می باشد .
در این طرح می توان عملیات تولید را به مراحل زیر تقسیم بندی نمود: كشش ، دستگاه میخ ساز ، پرداخت ، بسته بندی
لازم بذكر است كه میزان تولید میخ بستگی به نوع ماشین آلات تكنولوژی تولید دارد ، ولی مراحل تولید در تمامی آنها یكسان بشرح ذیل می باشد:
مفتول به میزان لازم به داخل دستگاه كشیده شده ، به منظور صاف شدن از لابه لای پنج قرقره عبور می نماید . با توجه به قدرت كشش دستگاه امكان استفاده از تبدیل های بزرگ نیز وجود دارد .
جهت زدودن زنگ از مفتول فلزی برس كاری می شود . سپس فك های دستگاه مفتول را محكم نگه داشته سرمیخ توسط چكش شكل داده می شود . به این صورت که ، فك های دستگاه باز شده مفتول ( كه سر آن شكل داده شده ) به میزان لازم به اندازه طول میخ مجددا به داخل دستگاه كشیده می شود .
سپس مجددا فك های دستگاه بسته شده دو تیغه كه در جهت مخالف حركت می كنند ، میخ را بریده در همان حال سر هرمی شكل آن را فرم می دهند . میخ آماده به داخل كانال تحویل پرتاب شده عملیات فوق تكرار می گردد . پرداخت میخ مفتول انجام می گیرد . اعمال عملیات حرارتی جهت رسیدن به سختی مورد نظر كنترل كالا شمارش آن سپس بسته بندی آن می باشد .
• دستگاه برس زنی
• میخ ساز
• پرداخت
• دستگاه کشش