ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش طرح توجیهی تولید سورتینگ و بسته بندی پر مرغ سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید سورتینگ و بسته بندی پر مرغ را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
پر مرغ پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و ... مورد استفاده قرار می گیرد .
نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داد و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند .
صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوارهای ساختمان قابل استفاده هستند .
پرها یکی از انواع روییدنی های مربوط به پوست بیرونی است که بر روی پوست بدن پرندگان و بال های آنان می روید . پر یک ساقه میانی توخالی دارد که کرک های ظریفی بر آن می رویند .
ساختمان پر
پرها معمولاً از همان ماده ای ساخته می شوند که مو و ناخن انسانها به وجود می آیند . این ماده که ( کراتین ) نام دارد ، حتی منقار پرندگان را نیز تشکیل می دهد . پر و منقار نیز همانند مو و ناخنهای انسان رشد می کنند . پرها از یک برآمدگی اپیدرمی ساخته شده اند که نشانگر پوشش خارجی و بال و پر در پرندگان است . آنها خصوصیات برجسته و منحصر کننده رده پرندگان زنده ، می باشند .
انواع پر
دو نوع اصلی پر وجود دارد :
vaned feather که قسمت بیرونی بدن را می پوشاند و feather down که در قسمتهای زیرین پرهای vaned قرار دارند . پرهای پنوسئوس pennuceous جزء پرهای vaned هستند .
همچنین contour feather هم نامیده می شوند .
پرهای پنوسئوس در بالها و شاهپر دم که پرهای پروازی در دم است ، وجود دارند .
شکل معمولی پرهای vaned از یک ساقه اصلی به نام راکیس ساخته شده است . راکیس به شاخه ها و یا قلابهایی جوش خورده است .
این قلابها و شاخه ها ریشک نام دارند . ریشک ها دارای پایه هایی به نام ریشچه هستند که اتصال صلیبی دارند .
کرک پرها به خاطر کمبود ریشچه ایجاد می شوند . در قسمت ساقه پر ، راکیس به یک لوله توخالی به نام کالاموس تبدیل شده است که درون فولیکول پوست قرار گرفته است .
ساختار dyck باعث ایجاد رنگهای آبی و سبز در طوطی ها می شود که این ساختار بیشتر ناشی از یک پروتئین مناسب در خود پر است تا پیگمان ها ، که قبلاً به اثر تین دایل tyndall effect شناخته شده است .
برخی کاربردهای پر
از دیر باز پر مرغ و پر سایر پرندگان پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و .... مورد استفاده قرار می گرفت .
نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از پرهای مرغ توسط یک دانشمند فیلیپینی ساخته شده است .
این ماده از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ و خروس ساخته شده که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داده و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند .
صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوارهای ساختمان قابل استفاده هستند .
این ماده جدید در برابر ارتش های موریانه های منطقه مقاوم خواهد بود و همچنین می تواند مشکل بزرگ محیط زیست را با ارائه روشی برای معدوم کردن میلیون ها کیلو پر مازاد که در هر سال در این کشور تولید می شود ، حل کند .
پر مرغ پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و ... مورد استفاده قرار می گیرد .
نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داد و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند .
صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوارهای ساختمان قابل استفاده هستند .
جایگزین کردن پر مرغ ( ترکیب پر مرغ با سویا ) به جای مدارهای چاپی و پلاستیک های موجود در پوشش تلفن همراه به کار می روند زیرا این مواد در محیط کاری معمول تخریب پذیر نیستند .
همچنین برای پر کردن پارچه های دوخته شده به عنوان زیر انداز ، زیر سری و ... به کار می رود و برای تولید پوشش لاش برگی ، استفاده مزرعه داران و باغداران برای جلوگیری از ارزش علف هرز برای ساخت پلاستیک تجزیه پذیر و برای تولید نوعی پارچه نیز به کار می رود .
با بررسی های به عمل آمده و مراجعه به سایت سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مشخص گردید برای این محصول استانداردی تدوین نگردیده است .
کشورهای عمده تولید کننده ، قطب های برتر کشاورزی و دامپروری در جهان هستند که از آن جمله می توان آمریکا ، روسیه ، چین ، ژاپن ، کانادا ، انگلستان ، هلند ، فرانسه ، ایتالیا ، آرژانتین ، برزیل ، شیلی ، پرو ، اکوادر ، مکزیک را نام برد .
اغلب کشورهای دنیا مصرف کننده این محصولات هستند .
شرایط واردات محصول
با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات بازرگانی هیچگونه محدودیت وارداتی در نظر گرفته نشده و ورود آنها به کشور موکول به موافقت توافق وزارت جهاد کشاورزی ، بازرگانی و بهداشت و درمان تحقق می یابد .
شروطی که برای واردات و یا صادرات این محصول در نظر گرفته شده است عبارتند از :
1 – رعایت استاندارد محصول
2 – رعایت بهداشت محصول در نگهداری آن
3 – عدم آلودگی محیط
شرایط صادرات محصول
در کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه تقسیم می شوند :
بازار جهانی محصول مورد بررسی تابع فضای حاکم بر بازار این صنعت می باشد و ورود به بازار رقابت این محصول مستلزم برخورداری از توانایی ها و شایستگی هایی است.
این توانایی ها و شایستگی ها در در ذیل به آن اشاره می شود :
با مراجعه کتاب مقررات واردات و صادرات بازرگانی این کالا در گروه کالاهای مجاز بوده و هیچ محدودیتی برای صادرات آن وجود ندارد.
استراتژی جهانی در حفظ و حراست از محیط زیست و ملاحظات فنی و اقتصادی باعث گردیده تا طرح فرآوری پر مرغ در دستور کار قرار گیرد . این محصول به دلیل کاربردهای متعدد ، در سالهای اخیر به دلیل سازگاری با محیط زیست به دلیل دوام زیاد و سهولت کاربرد آن از جنبه های اقتصادی موجب عدم ضایع شدن منابع گرانبهای ملی می شود . از طرفی استراتژی استقلال و دست یافتن به خودکفایی همه جانبه کشور در بخش های کشاورزی ، دامپروری و صنعتی ، کشور را به قطب برتر در بین مجامع بین المللی تبدیل خواهد کرد .
روش اول – خط جانبی کشتارگاه های طیور
مرغ زنده به محل کشتارگاه حمل می شود این امرتوسط کامیون و یا وانت هایی که دارای قفسه های مخصوص حمل مرغ زنده صورت می گیرد .
برای رعایت بهداشت بایستی قفسه های حمل مرغ هر بار شستشو و ضد عفونی شود وانت مربوط به ایستگاه مشخص هدایت می شود و تعدادی کارگر قفسه مرغ ها را به محل ورودی خط تولید انتقال می دهند و قفسه ها توسط ریل مخصوص حمل قفسه تا محل سالن کشتارگاه انتقال داده می شود .
سپس مرغ ها یکی یکی به قلابهای مربوطه از پا آویزان شده و قفسه های خالی توسط نوار نقاله به بیرون انتقال می یابد . این عمل نیز توسط ریل قفسه صورت می پذیرد .
الف ) شوکه :
مرغ ها به صورت آویزان به پابندهای نوار نقاله هوایی متصل هستند و آرامش خود را از دست می دهند و برای سلاخان عمل ذبح مشکل خواهد شد . رفع این عیب می بایستی به مرغ شوک الکتریکی وارد نمود تا مرغ آرام شود .
این عمل توسط دستگاه شوکه اتوماتیک صورت می گیرد . مرغ در داخل این دستگاه که دارای وانی از فایبرگلاس با آب حاوی الکتریسته ضعیف می باشد به مدت 10 الی 15 ثانیه قرار می گیرد و شوکی به آن وارد گردیده و مرغ بی حس می شود .
ب ) ذبح :
با توجه رعایت موقعیت ذبح ( رو به قبله بودن ) مرغ توسط کارگران ذبح می شوند . چون مرغ ها هنگام ذبح به صورت آویزان هستند خون موجود در بدن مرغ سریع خارج می شود و پس از گذشت چند دقیقه دیگر خونی در مرغ باقی نمی ماند .
ج ) قسمت اسکالدر یا پر خیس کن :
این دستگاه عمل شستشوی اولیه مرغ را انجام می دهد و پرهای مرغ را برای عمل جداسازی آماده می کند . در این مرحله علاوه بر تمیز کردن و گرم کردن هر مرغ ( تا در درجه 55 تا 60 درجه سانتیگراد ) بقایای خون موجود در بدن مرغ بیرون آید .
د ) قسمت پر کن :
بعد از خیس خوردن کامل ، مرغ توسط خط نقاله هوایی وارد دستگاه شده و پر آن به صورت گردش دورانی دیسکها به طور کامل کنده می شود و هیچ گونه آسیبی به مرغ وارد نمی شود .
در این مرحله مرغ ( گوشت ) وارد فرآیند دیگری شامل قسمت کله شکن ، قسمت پا انداز ، قسمت پابر ، قسمت مقعد بر ، قسمت تخلیه اتوماتیک شکم مرغ ، جداسازی ، قسمت چیلر حلزونی ، مرحله بسته بندی می شود ولی جهت آماده سازی پر مراحل بعدی انجام می پذیرد :
ه ) شستشو و ضد عفونی :
پر کنده شده توسط نقاله جهت شستشو و ضد عفونی وارد سیکل فرآیند می شود .
و ) خشک کردن پر شسته شده :
پر شسته و ضد عفونی شده توسط دستگاه های خشک کن ، خشک می شوند .
ز ) مرتب سازی ( سورتینگ ) :
عملیات مرتب سازی در این قسمت انجام می پذیرد .
ح ) بسته بندی :
پر آماده شده در کیسه های تعبیه بر اساس توزین مشخص ، بسته بندی می شوند .
روش دوم – تحویل پر از کشتارگاه های طیور
الف ) حمل پر :
کیسه های پلاستیکی پرهای حاصل از قسمتهای اسکالدر ( پر خیس کن ) و پر کن توسط وانت یا کامیون به محل واحد تولیدی انتقال می یابد .
ب ) انتقال به قسمت شستشو و ضد عفونی :
کیسه های حاوی پر روی نوار نقاله ریخته شده تا به قسمت شستشو و ضد عفونی انتقال یابند .
ج ) شستشو و ضد عفونی :
پر کنده شده توسط نقاله جهت شستشو و ضد عفونی وارد سیکل فرآیند می شود .
د ) خشک کردن پر شسته شده :
پر شسته و ضد عفونی شده توسط دستگاه های خشک کن ، خشک می شوند .
ه ) مرتب سازی ( سورتینگ ) :
عملیات مرتب سازی در این قسمت انجام می پذیرد .
ز ) بسته بندی :
پر آماده شده در کیسه های تعبیه بر اساس توزین مشخص ، بسته بندی می شوند .