ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
سیمان از جمله مصالح ساختمانی پراهمیت می باشد ، که نوع بسته بندی آن تاثیر بسیاری در حفظ ویژگی ها و همچنین سهولت در جا به جایی این محصول می گذارد . کیسه پلی پروپیلن به علت داشتن مقاومت زیاد و قیمت نسبتاً ارزان ، مورد توجه صنعت بسته بندی ، مخصوصا بسته بندی سیمان می باشد .
کیسه پلی پروپیلن به علت داشتن مقاومت زیاد و قیمت نسبتاً ارزان ، مورد توجه صنعت بسته بندی می باشد . این محصول در صنعت آردسازی ، پتروشیمی ، قند و شکر ، سیمان ، گچ ، کود شیمیایی ، سموم کشاورزی ، محصولات کشاورزی نظیر برنج ، پیاز ، سیب زمینی ، سیمان و غیره کاربرد فراوانی دارد .
پاکت سیمان جهت بسته بندی محصولات تولیدی کارخانجات سیمان و گچ استفاده می شود . البته عمده مصرف این محصول در کارخانجات سیمان است و کارخانجات تولید گچ بیشتر از گوئی های پلاستیکی ، جهت بسته بندی محصولات خود استفاده می نمایند . سیمان به دو روش فله و بسته بندی در پاکت های 50 کیلوگرمی عرضه می شود ، لذا با توجه به روند صعودی تولید سیمان و طرح های توسعه و جدید سیمان ، تولید پاکت سیمان جهت عرضه محصولات بسیار ضروری است .
جهت جلب اعتماد مصرف کنندگان محصولات تولیدی و نیز رعایت کلیه نکات مربوط به کنترل کیفیت محصول ، توجه به استانداردهای موجود امری اجتناب ناپذیر است . استانداردهای کاملی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تهیه می گردد و کلیه تولید کنندگان هر محصول موظف به رعایت مفاد آن جهت ارائه محصول خود می باشند . برای پاکت سیمان ، استاندارد ملی به شماره 287 تدوین شده است ، که مشخصات کمی و کیفی این محصول در استاندارد مزبور بیان شده است .
همانطوری که از نام محصول پیداست ، این محصول عمدتا توسط کشورهایی تولید و استفاده می شود ، که دارای تولید سیمان باشند . در حال حاضر ایران از نظر تولید سیمان پس از کشورهای چین ، هند ، آمریکا ، کره جنوبی ، اسپانیا ، ایتالیا ، روسیه ، برزیل و ترکیه در رتبه یازدهم جهان از نظر میزان تولید و رتبه اول در خاورمیانه قرار دارد . لذا کشورهای یاد شده جزء کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول می باشند .
تحقیقات میدانی در زمینه مصرف سیمان نشان داده است ، که مصرف سرانه سیمان زمانی که کشورهای در حال رشد و توسعه هستند ، به شدت افزایش می یابد و پس از رسیدن به مرحله صنعتی شدن میزان مصرف سرانه آنها نیز کاهش می یابد . از این رو کشورهای در حال توسعه نیز بعد از کشورهای فوق الذکر ، جزء بزرگترین مصرف کنندگان این محصول هستند .
در بسیاری از موارد دولت در جهت حمایت از تولیدات داخلی اقدام به وضع تعرفه های گمرکی سنگین می نماید ، تا بدین نحو با بالا رفتن قیمت تمام شده محصول وارداتی ، محصولات ساخت داخل دارای قدرت رقابت بیشتری با محصولات مشابه وارداتی باشند . در مورد پاکت سیمان و گچ ذکر این نکته ضروری است ، که این محصول جزء محصولات مجاز برای واردات بوده و هر کس می تواند به هر میزان با پرداخت حقوق گمرکی آن مبادرت به واردات نماید .
ضمنا با توجه به حقوق گمرکی ورودی 20 درصد برای این محصول و نیاز کارخانجات سیمان به پاکت سیمان برای بسته بندی محصولات خود ، در حال حاضر پاکت سیمان جزء محصولاتی که برای حمایت از تولیدات داخلی مشمول عوارض ورودی زیاد و با ممنوعیت واردات هستند قرار نمی گیرد .
وابستگی شدید اقتصاد کشور به نفت ، دولت را بر آن داشته تا به دلیل نوسانات قیمت نفت و نیز محدود بودن ذخائر موجود ، از اقتصاد تک محصولی به سمت اقتصاد پویا بوسیله صادرات محصولات متنوع با ارزش افزوده بالا و نیز ایجاد شغل ، که در حال حاضر یکی از دغدغه های کشور می باشد ، گرایش یابد .
جهت نیل به این هدف گسترش واحدهای عمرانی و اقتصادی مزبور لازم به نظر می رسد ، لذا همزمان با رشد واحدهای صنعتی رشد تولید سیمان نیز بایستی مدنظر قرار گیرد ، از این رو طی سالیان اخیر سرمایه گذاری بسیار زیادی با حمایت نهادهای مالی دولت جهت ظرفیت سازی و گسترش صنعت سیمان صورت گرفته است .
از طرفی با توجه به این رشد بی سابقه توجه به صنایع جانبی سیمان نیز ضروری است . پاکت سیمان خود جزء کالاهای استراتژیک محسوب نمی شود ، ولی از آنجائی که این محصول جهت بسته بندی یکی از مهمترین کالاهای استراتژیک استفاده می گردد و کمبود آن بطور حتم می تواند بر روی توزیع و پخش سیمان در کل کشور تاثیر بگذارد .
بنابراین بطور غیر مستقیم دارای اهمیت استراتژیک بوده و توجه به تولید آن همگام با رشد تولید سیمان در کل کشور ضروری است .
ابتدا رول آماده به مصرف کاغذ کرافت بعد از عواریه گیری ( نوعی ضایعات در محل های مخصوص خود ) روی دستگاه تیوبر به طوری که از همدیگر به اندازه دو سانتی متر فاصله عرضی داشته باشد ، قرار می گیرند . فاصله عرضی برای آن است ، که موقع چسب زدن هر لایه به طرف دیگر خودش بچسبد . باز شدن رول ها با کشش کاغذ بوسیله دستگاه انجام می گیرد .
ویژگی این دستگاه آن است ، که تعداد لایه های پاکت را می توان به دلخواه تنظیم کرد ( از یک لایه تا پنج لایه ) ، کاغذ زیرین از پایین دستگاه روی ریل مخصوص خود به طرف راست پشت دستگاه و به قسمت چاپ هدایت می شود و در این قسمت طرف بیرونی آن چاپ می خورد .
نحوه چاپ در این قسمت به صورتی است ، که کلیشه انتخابی روی غلطک چسبانده شده و به روی کاغذ می غلطد و چاپ دلخواه را روی کاغذ رنگ می کند . دستگاه چاپ طوری تنظیم می شود ، که اشکال با فنون چاپی را در فاصله های معین از کاغذ می زند ، تا موقع بریدن درست وسط پاکت قرار می گیرد .
در این قسمت دو غلطک که وسط لایه ها قرار دارد ، مابین لایه ها را به صورت نقطه ای چسب می زند . سپس انتهای عرضی از یک طرف تمام لایه ها به وسیله غلطک های کوچکی که یک طرف آنها در داخل چسب قرار دارد و روی کاغذ می غلطانند چسب زده می شوند .
بعد از عبور از این قسمت ، دستگاه بوسیله اهرم های کناری به صورت تیوپ در می آیند . سپس به قسمت برش دستگاه هدایت می شوند و به شکل پاکت به محل دستگاه با تومر منتقل می گردند . دستگاه با تومر دو سر پاکت را چسب زده و می بندد و فقط یک سوراخ در قسمت بالای سمت راست پاکت ، جهت ورود مواد فله باز می گذارد .
پس از آن پاکت ها به قسمت بسته بندی منتقل و هر پنجاه پاکت روی هم قرار گرفته و به وسیله نوار پلاستیکی بسته بندی می شوند . این روش تولید تقریبا منحصر به فرد بوده و در تمام کشورها به همین شکل انجام می پذیرد .
• جرثقیل سقفی
• دستگاه بسته بندی با نوار
• دستگاه سازنده انتهای پاکت
• دستگاه سازنده قسمت جانبی پاکت
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پاکت مقوایی چند لایه سیمان
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید جعبه پلاستیکی میوه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع فیلم پلاستیکی چند لایه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید بسته بندی مصالح ساختمانی