ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کسب و کار پسته پاک کنی سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی کسب و کار پسته پاک کنی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
پسته میوه درخت کوچکی به نام پسته می باشد ، که هم به صورت تازه مصرف می شود و هم از آن فراورده هایی مانند کره پسته ، حلوای پسته ، روغن پسته ، خلال پسته ، پودر پسته و ... تولید می شود .
کشور ایران و کشور آمریکا از تولیدکنندگان عمده پسته در جهان می باشند .
از خواص پسته می توان به ارزش غذایی بالا و کالری پایین ، سرشار از آنتی اکسیدان ، پیشگیری از سرطان ، جلوگیری از بیماری های چشمی ازقبیل آب مروارید و تخریب ماکولا ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا ، بهبود فرد دچار اسهال و .... اشاره نمود .
خمیر پسته محصولی است ، که با استفاده از مغز پسته آسیاب شده ، و شکر یا شیرین کننده های طبیعی مانند عسل یا شهد خرما تولید می شود .
کره پسته در تولید بیسکوئیت ها ، تولید کلوچه ها ، تولید کیک ها ، تزئین بستنی ها و .... دارای کاربرد می باشد .
کره پسته در دمای معمولی قابل نگهداری بوده و نیازی به قرار دادن آن در فریزر نمی باشد .
حلوای پسته محصولی می باشد که ، با استفاده از مغز پسته آسیاب شده ، شربت قند و افزودنی های دیگر تولید می شود .
حلوای پسته تقریبا مشابه حلوای ارده بوده و انرژی زا می باشد .
روغن پسته نیز نوعی روغن می باشد ، که با ایجاد فشار مکانیکی بر روی مغز پسته بدست می آید .
روغن پسته حاوی اسید های چرب ضروری بدن از جمله اسید اولئیک می باشد .
آفلاتوکسین یک نوع ماده شیمیایی سمی می باشد ، که به وسیله برخی قارچ ها بر روی محصولات کشاورزی مانند پسته ، انجیر ، ذرت و ... ترشح می شود .
ایجاد این سم و شدت آن به زمان برداشت ، فراوری ، نگهداری ، دما ، رطوبت و .... بستگی دارد . در باغ پسته ، پوست سبز پسته از به وجود آمدن سم افلاتوکسین جلوگیری می نماید ، به همین جهت درصورتی که پوست سبز پسته آسیب ببیند و یا خشک شود ، امکان آلودگی پسته به قارچ و سم فراهم می شود .
برای جلوگیری از ابتلا پسته به آفلاتوکسین اقداماتی وجود دارد که عبارتند از :
و ......
برای بسته بندی پسته به روش مکانیزه ، ابتدا پوست پسته ها با استفاده از دستگاه پسته پوست کن ، گرفته می شود . سپس پسته ها به دستگاه آشغالگیر انتقال می یابند ، بدین طریق آشغال پسته ها به دستگاه آشغال گیری انتقال می یابد .
در مرحله دوم پسته ها به دستگاه پوکه گیری منتقل می شوند . بدین طریق پوکه ها به دستگاه پوکه گیر منتقل می شوند . در مرحله بعد ، پسته ها را سشتشو داده ، سپس به دستگاه خشک کن انتقال می دهند .
در مرحله سوم پسته ها را براساس خندان بودن و بسته بودن و همچنین اندازه آن ها ، درجه بندی نموده و در نهایت پسته ها به دستگاه بسته بندی منتقل شده و بسته بندی می شوند .