ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پستانک و درب شیشه شیر بچه سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پستانک و درب شیشه شیر بچه را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
استفاده از پستانک خصوصاً در حین خواب در طول سال اول عمر نوزادان ، به دلیل باز نگهداشتن دهان در حین خواب احتمالا از توقف تنفس نوزاد جلوگیری می کند.
بنابراین می توان گفت که پستانک یک کالای مهم و کاربردی برای نوزادان بوده که کاربرد منحصر بفردی دارد .
مکیدن یک بازتاب طبیعی در نوزادان است و اغلب یک کودک آشفته با مکیدن پستانک تسکین می یابد .
گرچه مکیدن پستانک تا چهار سالگی مشکلی به حساب نمی آید ، کودک نباید از هنگام شروع رویش دندان های دائمی به پستانک خوردن ادامه دهد .
اگر کودک پس از ٤ سالگی به استفاده از پستانک ادامه دهد ، دندان های دائمیش ممکن است به نحوی نادرست رشد کند .
اغلب کودکان داوطلبانه مکیدن پستان را کنار می گذارند ، اما بعضی در هنگام قطع کردن این عادت دچار مشکل می شوند .
ترک کردن عادت مکیدن شست که باعث مشکلات دندانی مشابهی می شود ، ممکن است حتی از این هم سخت تر باشد.
به طور کلی پستانک می تواند به نوزاد کمک کند در فاصله وعده های غذا خوردن خوشحال و آرام باقی بماند .
با وجود این که پستانک ها معمولاً بی خطرند ، رعایت چند قاعده برای پیشگیری از حوادث اهمیت دارد :
هرگز سعی نکنید در خانه پستانک بسازید ، تنها از پستانک های یک تکه تأیید شده استفاده کنید.
برای ثابت کردن پستانک به لباس کودک بایستی از یک گیره استفاده نمود ، اما هرگز پستانک را با نخ یا چیزهای مشابه که می توانند دور گردن کودک بپیچند، به لباس متصل نگردد .
تنها پستانک هایی را به کودک بدهید که نوک آنها توخالی هستند ، از پستانک های پرشده با مایع پرهیز کنید ، زیرا ممکن است حاوی میکروب باشند.
هیچ وقت پستانک را با مایع شیرین آغشته نکنید ، زیرا این کار ، کودک را در معرض پوسیدگی دندان قرار می دهد .
پس از هر بار استفاده یا در صورتی که پستانک روی زمین افتاده است ، آن را بشویید . اگر پستانک آسیب دیده یا شکسته است ، آن را فوری دور بیندازید .
در آمار ثبت شده واحدهای تولیدی معاونت توسعه صنعتی وزارت صنایع کد آیسیک ٣ پستانک بچه ٢٥١٩١٣١١ می باشد .
شایان ذکر است که این کد آیسیک تمامی انواع پستانک بچه را شامل می شود .
اغلب ما فکر می کنیم که پستانک یک وسیله فانتزی است ، که فقط برای ساکت کردن نوزاد کاربرد دارد . ولی آخرین دستورالعمل انجمن اطفال آمریکا که به تازگی منتشر شده است ، پستانک را یکی از بهترین وسایل محافظت از جان نوزاد معرفی کرد .
در این دستورالعمل آمده است که پستانک میتواند از مرگ ناگهانی نوزادان جلوگیری کند و لذا این انجمن توصیه می کند ، که نوزاد باید در طول سال اول عمر حداقل در حین خواب پستانک در دهان داشته باشد .
با وجودی که پیش از این اغلب بحث های علمی در مورد پستانک ، در نهایت آن را نوعی اسباب بازی و بدون فایده بر می شمردند ، ولی تحقیقات جدید نشان داده اند ، که ارتباطی بین استفاده از پستانک و کاهش احتمال بروز مرگ ناگهانی نوزادان وجود دارد .
به همین دلیل در اظهارنظر اخیر انجمن متخصصان اطفال آمریکا ، استفاده از پستانک خصوصاً در حین خواب در طول سال اول عمر نوزادان ، برای پیشگیری از این نشانگان توصیه شده است .
احتمالا پستانک به دلیل باز نگهداشتن دهان در حین خواب از توقف تنفس نوزاد جلوگیری می کند . بنابراین می توان گفت که پستانک یک کالای مهم و کاربردی برای نوزادان بوده که کاربرد منحصربفردی دارد .
استاندارد ملی پستانک لاستیکی بطری شیر کودک طی شماره ۲۴۷۰ ، تحت عنوان ویژگی ها و روش های آزمون پستانک لاستیکی بطری شیر یچه ارائه گردیده است .
- آزمون فشردگی :
چنانچه پستانک با روش استاندارد ملی ۲۴۷۰ مورد آزمون قرار گیرد . باید بدون عیب باقیمانده و هیچگونه اثری از ترک یا شکستگی در صفحه محافظ ، در پوش ، حلقه و با دگمه آن دیده نشود و توک آن نیز هیچگونه صدمه ای نبیند .
- آزمون ضربه :
چنانچه پستانک طبق روش استاندارد ملی ۲۴۷۰ مورد آزمون قرار گیرد ، نباید هیچگونه ترک یا شکستگی در صفحه محافظ در پوش ، حلقه و دکمه آن ایجاد شده و نوک پستانک نیز باید سالم مانده و شکل خود را حفظ نماید .
- آزمون گاز گرفتن :
چنانچه پستانک طبق روش استاندارد ملی ۲۴۷۰ مورد آزمون قرار گیرد ، نباید هیچگونه ترک یا شکستگی در صفحه محافظ در پوش ، حلقه یا دکمه آن ایجاد شده و در نوک پستانک نیز نباید آسیبی که آن را غیر قابل استفاده و یا غیر ایمن نماید دیده شود .
اگر عیب یا شکستگی در قسمت های سخت پستانک ایجاد گردد ، پستانک در این آزمون مردود شناخته می شود .
- آزمون کشش :
چنانچه پستانک طبق روش استاندارد ملی ۲۴۷۰ مورد آزمون قرار گیرد ، باید بی عیب باقیمانده و تغییری در آن به وجود نیاید ، که آن را غیر قابل استفاده و یا غیر ایمن بنماید . در نوک پستانک نیز نباید عیب قابل رؤیتی دیده شود .
- مواد موجود در پلاستیک یا لاستیک قابل حل در اسید :
در پستانک ها یا قسمت های تشکیل دهنده آن ها که از لاستیک یا پلاستیک ساخته شده اند ، نباید نسبت جرمی آنتیموان آرسنیک ، باریم ، کادمیم ، کرم سرپ ، جیوه و یا هر ترکیب قابل حل این مواد که با استاندارد ملی ۲۴۷۰ مورد آزمون قرار می گیرد از مقادیر مندرج در جدول ۱-۱ موجود در طرح حاضر تجاوز کند .
از آنجائی که مناسب ترین روش برای ساخت سر شیشه لاستیکی روش های متداول اختلاط ، شکل دهی و سر شیشه لاستیکی پخت با استفاده از ماشین آلات متداول صنعت لاستیک می باشد.
امکانات و سطح تکنولوژی برای تهیه این محصول در بسیاری از کشورها موجود است ، بنابراین نیاز به خرید تکنولوژی نمی باشد .
کشورهای متعددی از جمله کشورهای چین و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله تولید کننده و مصرف کننده این محصول می باشند .
شرایط واردات و صادرات پستانک و درب شیشه شیر بچه :
این محصول دارای کد تعرفه مجزایی نمی باشد ، تا قوانین صادرات و واردات آن مشخص باشد ، با توجه به محصولات مشابه این محصول ، سود گمرکی برای این محصول ۴ درصد می باشد .
مطالعات جدید نشان می دهد پستانکی که والدین اغلب برای آرام کردن و راحتی نوزادانشان استفاده می کنند ، تا حدود ۹۰ درصد مرگ ناگهانی نوزاد را کم می کند.
مطالعات نشان داده اگر به عقب برگردیم و زنانی را که بچه هایشان از SIDS ( مرگ ناگهانی نوزاد ) فوت شده اند با گروه مشابه که بچه هایشان فوت نکرده اند مقایسه کنیم ، می بینیم که بیشتر آنها که نوزادشان با مرگ ناگهانی مرده اند در آن زمان پستانک استفاده نکرده اند .
تقریباً در اکثر مطالعات این نتیجه بدست آمده که پستانک ارزان ترین وسیله پزشکی برای استفاده طولانی مدت است .
آکادمی کودکان آمریکا نقش پستانک را در کاهش مرگهای ناگهانی نوزادان ۶۱ درصد دانست و همین انجمن ، استفاده از پستانک را به صورت یک توصیه و پیشنهاد در نشریات در حال چاپش قرار داد .
موانع طبیعی برای استفاده از پستانک شامل مشکلات دندانی ، افزایش ناچیز ریسک عفونت های گوش و مشکل شیرخوردن نوزاد ( مکیدن پستان مادر ) هیچ یک از این موارد در برابر نقش مهم پستانک در پیشگیری از مرگ ناگهانی نوزاد اهمیت چندانی ندارند .
در مورد علل مرگ ناگهانی نوزاد هنوز ابهام وجود دارد ، اگر چه نظریاتی مبنی بر ارتباط با راه هوایی و تنفس وجود دارد . پستانک با ایجاد کانالی در اطراف صورت بچه از خفگی جلوگیری می کند .
لازم به ذکر است بچه هایی که از شیرمادر تغذیه می شوند ، معمولاً در ماه اول تا مکیدن سینه مادر را بخوبی یاد نگیرند ، پستانک را قبول نمی کنند.
با توجه به توضیحات فوق ، نقش اساسی و غیر قابل انکار پستانک در ادامه حیات نوزادان نقشی غیر قابل انکار بوده و نمیتوان آن را نادیده گرفت.
پستانک بچه متشکل از قطعات لاستیکی و پلاستیکی می باشد . روش معمول تولید پستانک بچه روش تزریق پلاستیک می باشد .
مراحل تولید و روش فرآیند پستانک و درب شیشه شیر بچه به شرح زیر میباشد :
الف) تزریق پلاستیک :
قطعات پلاستیکی مورد نیاز در ساخت محصول شامل سری پستانک ، درپوش محافظ سری پستانک ، حلقه ، فلنج پستانک و رابط پستانک به روش تزریق پلاستیک تهیه می گردند .
مواد اولیه جهت تولید تمامی قطعات به غیر از سری پستانک از پلی اتیلن سنگین ( HDPE ) تهیه می شوند. سری پستانک از جنس لاستیک سیلیکون می باشد.
ب) پخت لاستیک سری پستانک :
لاستیک سیلیکونی پس از عمل تزریق پلاستیک جهت رسیدن به خصوصیات مطلوب احتیاج به عمل پخت لاستیک دارد .
پخت درون قالب ها توسط المنت های برقی انجام می گیرد . عوامل پخت نیز باید به اندازه مناسب در آمیزه لاستیک سیلیکونی وارد گردد .
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت تولید پستانک و درب شیشه شیر بچه :
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پستانک بچه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید درب شیشه شیر بچه