طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Concrete

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 تیر های برق با مقطع مستطیل برای مصارف عمومی و خطوط انتقال برق در شهر ها و تیر های بتنی برق با مقطع دایره برای خطوط با اهمیت بالاتر و ساختمان های دولتی و مهم استفاده می شوند ، زیرا دارای استحکام بیشتری در مقایسه با سایر تیر ها بوده و می توانند دارای طول بلند تری نیز باشند .


اهمیت استراتژیک اجرای طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی


 توسعه مناطق مختلف کشور مستلزم توسعه شبکه برق رسانی در همه مناطق کشور می باشد ، لذا نیاز به تجهیزات لازم برای انتقال برق از نیروگاه ها به مناطق مختلف روز به روز در حال افزایش است . با توجه به به صرفه نبودن واردات تیر های برق بتنی به دلیل هزینه حمل زیاد و نبود جایگزین مناسب برای این تیر ها ، ناگزیر به تولید داخلی این محصول متناسب با نیاز کشور هستیم .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی


 واردات و صادرات این محصول به دلیل سنگین و حجیم بودن و شرایط حمل و نقل خاص به صرفه نبوده و انجام نمی گیرد .

استاندارد های تیر برق های بتنی :

در میان استاندارد های ملی ایران ، استانداردی که مشخصا درمورد ویژگی های تیر برق باشد یافت نشده است ، ولی استاندارد شماره 632 در مورد تیر بتنی است که در پیوست شماره 2 ارائه شده است .

کشور های عمده تولیدکننده و مصرف کننده تیر برق های بتنی :

کشور های مختلف هرکدام باتوجه به نیاز داخلی و مواد اولیه موجود در آن کشور تیر های برق مورد نیاز خود را تولید می کنند . بنابراین میزان تولید هر کشور به روند توسعه شبکه برق رسانی و نوع مواد اولیه در دسترس در آن کشور بستگی دارد .


فرایند ساخت تیر برق های بتنی


 قالب بندی :

قالب ها معمولا فولادی هستند و باید طوری طراحی و ساخته شوند که دارای مقاومت ، صلبیت ، وادار ها و مهار های کافی و مناسب باشند ، تا در مقابل ارتعاشات ناشی از تراکم بتن ، بدون تغییر شکل ها و اعوجاج های خارج از رواداری ، مقاومت نمایند . ضمنا قالب ها باید به گونه ای ساخته شوند که تمیز کردن آن ها آسان باشد ، زیرا لازم است بعد از هربار استفاده تمیز شوند .

اتصالات و درز های قالب ها باید محکم و آب بندی باشند تا مانع از پس و پیش شدن پانل ها و فرار شیره بتن ( کرمو شدن بتن ) و یا دیگر نقض های بتن شوند . به منظور جلوگیری از لب پر شدن بتن ، کلیه گوشه ها باید دارای پخی باشند . پخی را می توان با خم کردن ورق فولادی ، سه گوش چوبی و یا سه گوش های لاستیکی به وجود آورد .

بتن ریزی :

پس از استقرار قفس آرماتور و تثبیت و تنظیم قالب ، بتن ریزی مطابق روش های مرسوم و براساس تجربیات کنترل و اجرای خوب انجام می شود .

عمل آوری :

به طور کلی بهترین روش عمل آوری بتن استفاده از بخار آب در زیر چادر برزنتی می باشد . در این حالت ، معمولا رطوبت کافی نیز برای انجام واکنش های سیمان به دست می آید. برای جلوگیری از افت رطوبت و گرما می توان بستر قال ها را با برزنت یا گونی پوشاند .

شروع عمل آوری در دمای زیاد باید با 2 تا 4 ساعت تاخیر نسبت به آخرین بتن ریزی انجام شود و همچنین دما نباید از 70 درجه سانتی گراد تجاوز کند . افزایش دما نباید با نرخی بیش از 22 درجه سانتی گراد بر ساعت انجام شود .

پس از خاتمه زمان عمل آوری ( که با آزمایش مقاومت نمونه آگاهی مشخص می شود . ) به بتن اجازه سردشدن تا رسیدن به دمای محیط داده می شود . وقتی دمای هوا کمتر از 10 درجه سانتی گراد باشد ، بتن باید با سرعتی کمتر از 10 درجه سانتی گراد بر ساعت خنک شود .

جابجایی و حمل قطعات :

انواع وسایل بلند کردن قطعات پیش ساخته بتنی ، شامل جرثقیل ها ، لیفتراک ها و انواع مختلف جرثقیل های دروازه ای می باشند . گاهی اوقات از جرثقیل های متحرک چرخ لاستیکی یا ریلی استفاده می شود . در کارگاه های مسقف استفاده از جرثقیل های سقفی بسیار مناسب است .


تجهیزات موردنیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی

 • بلوک زن اتوماتیک

• ویبراتور

• ایستگاه اختلاط بتون یا بتون آماده

• دستگاه تراشکاری

• سیلوی سیمان

• کوبیت و الک ضایعات

• کربن 6 کاره 15 تنی

• قالب قطعات بتونی

• برش ورق

• خم کن ورق

• بلوک زن سقفی

• بالابر

• ابزارآلات جوشکاری

• ترانس جوش

دانلود طرح توجیهی تیپ کارخانه ساخت تیر برق های بتنی

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی ساخت تیر برق های بتنی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

09360237517

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.