ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
در این گونه از پارچه ها پس از تكمیل با استفاده از یك لایه پلیمری ، پارچه در برابر نفوذ آب مقاوم میشود . اما در عین حال امكان خروج بخار آب (عرق روی بدن) از سطح بدن به بیرون این لایه وجود دارد . اولین مارك تجاری این محصول با عنوان پارچه گورتكس وارد بازار شد .
كورتكس یك پارچه ضد آب با قابلیت تنفس می باشد و مارك تجاری آن بهنام W. L. Gore & Associars به ثبت رسیده است كورتكس از یك لایه متخلخل پلی تترا فلورواتیلن (PTFE ) با یك خصوصیات میكروساختاری تهیه می شود .
PTFE توسط پروسه ی پلیمریزاسیون به روش امولسیون كه روی یك سطح با ماده ی فعال فلوئور ـ PFOA ـ به كار برده می شود ، تولید می گردد . PFOA در برابر محیط پیرامون آلاینده اش مقاوم و پایدار است .
PTFE پایه و اساس تولید كورتكس می باشد و برای تولیدشان از PFOA استفاده می شود . اگرچه این منسوجات به دلیل ایجاد قابلیت تنفس ، پوشش بارانی و محافظتی ، مورد توجه قرار گرفته اند ، اما در محدوده وسیعی با كارایی متنوعی مورد استفاده قرار می گیرند .
استفاده از آنها جهت تولید پارچه های با قابلیت بالا، مصارف پزشكی ، تولید فیلترهای واسط، عایق كاری وایرها و كابل ها ، تولید لایی و درزگیر ازجمله موارد مصرف این گونه از منسوجات می باشد . ساده ترین پوشش ضد تعریق كه به عنوان بارانی مورد استفاده قرار گرفت، نوعی شامل دو لایه كه به صورت ساندویچی بر روی هم قرار گرفته اند بود.
در این منسوج در لایه ی خارجی به طورمثال از نایلون یا پلی استر استفاده گرید كه استحكام و مقاومت را برای پارچه نهایی فراهم می نمود و لایه ی درونی از جنس پلییورتان بود كه ایجاد خاصیت ضد آب با قابلیت تنفس میكرد .
پس از مدتی كوتاه لایه داخلی پارچه كه از پلی یورتان بود با یك غشاء متخلخل و نازك از فلوئور و پلیمر تفلون ( كه با یك پلی یورتان روكش داده شده و با پارچه پیوند برقرار كرده بود ) ، عوض گردید .
این غشاء دارای تقریباً 9 میلیون سوراخ ریز در هر اینچ مربع می باشد ( تقریباً 4/1 بیلیون سوراخ ریز در هر سانتی متر مربع ). هر سوراخ ریز تقریباً اندازه ی یك قطره ی ریز آب است و این ویژگی اجازه نمی دهد كه آب به پارچه نفوذ كند .
در حالی كه بخار آب با اندازه ی كوچكتر از این سوراخ ها قابلیت عبور از غشاء را دارند . پس از چندی یافتند كه بعد از استفاده از این البسه ، لایه ی غشاء تفلونی بدون پوشش ، به راحتی صدمه میبیند.
زیرا این لایه به دلیل در معرض قرار گرفتن با عرق بدن شخص دچار آسیب شده و لایه به مرور زمان صدمه میبیند . به همین دلیل لایه ی سوم به این پارچه اضافه شد تا با ایجاد یك روكش پیوندی بر روی لایه ضد آب ، از آن محافظت نماید .
غشا ضد تعریق ذكر شده ، كاملاً در برابر باران ، برف و دانه های ریز تگرگ غیرقابل نفوذ است . در حالیكه اجازه می دهد عرق بدن از میان آن عبور كند . غشاء مورد استفاده همیشه به پوشش بیرونی لباس و یا منسوجات متصل است .
هر سوراخ ریز 20000 برابر كوچكتر از قطرهی ریز باران و در عین حال ، 700 برابر بزرگتر از مولكول بخار آب است . بنابراین در حالی كه آب نمی تواند از آن عبور كند ، عرق بدن از میان آن عبور میكند .
یكی از مشكلات در استفاده از این منسوجات ، مسدود شدن سوراخ های آن توسط آلودگی یا كثیفی ( حتی عرق بدن انسان ) می باشد . این امر سبب می شود تا قابلیت تنفس پارجه پایین بیاید . به همین دلیل شستشوی این پارچه ها ضروری می باشد .
تعداد لایه های این گونه محصولات می توانند متفاوت باشد . وجود تعداد لایه های متفاوت به همراه استفاده از لایه هایی با مواد متفاوت سبب شده است تا تنوع محصولات تولیدی بیشتر گردد .
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پوشاک ضد تعریق :
با توجه به خاصیت ضد آب و ضد تعریق بالای این محصول ، از آن میتوان استفاده های متعددی كردكه برخی از آنها عبارتند از :
* درفعالیتهایی مثل گلف ، ماهیگیری شكار، دوچرخه سواری ، دومیدانی و اسكی .
* كفش – دستكش - كلاه - كوله پشتی وكیسه خواب مخصوص كوهنوردی .
* مصارف نظامی : البسه ی نظامی .
* مصارف پزشكی : پیوند زدن مصنوعی رگ ، عمل جراحی شبكه سرند برای بهبود بیماری فتق ، استفاده به عنوان بخیه درقلب و رگ ، جراحی عمومی ودهانی .
* مصارف داروسازی : تهیه ی لوله های پلاستیكی - خشك كردن ماده ای بوسیله ی منجمدكردن آن درلوله های خالی ازهوا .
* صنعت فیلترسازی : تولید فیلترهای متنوع با كارایی بالا از جمله اهداف آینده این منسوجات می باشند .
فیلترهای توربینی موجب بهبود توانایی خروجی كمپرسورها می شود و بازده فیلتراسیون حداقل 59%می شود . فیلترهای خنك كننده خیلی كوچكتر و قطعات كمتری نسبت به فیلترهای بلوكی دارند و فضای كمتری را اشغال می كنند وحفظ و نگهداریشان راحتتراست .
میكروفیلترهای ساخته شده با این روش ، به فیلتركردن مواد درصنعت داروسازی كمك می كند . مزیت این نوع فیلترها این است كه محدوده وسیعی ازفیلتراسیون مایع و هوا را دربرمی گیرند .
* تهیه لوازم كمكی : شركت های تولید كننده این منسوجات ، محصولات پرسی راپیشنهاد میكنند كه با تركیبات جدید پلاستیك تولید می شوند و در داروسازی و بیوتكنولوژی كاربرد دارند .
* تولید درزگیر .
983 : پارچه های روكش شده با پی.وی.سی ( P.V.C) ضد نفوذ آب
7647 : پارچه های روكش شده با لاستیك یا پلاستیك ـ مقاومت در برابر نفوذ آب ـ روش آزمون
8678 : نساجی- اندازه گیری قابلیت نفوذ پذیری بخار آب ، به منظور كنترل كیفیت كالاهای نساجی - روش آزمون
945 : پارچه های روكش شده با پی.وی.سی P.V.C برای مصارف صنعتی و مقاوم در مقابل نفوذ آب
Waterproof clothing STANG 4364 ED 2
MIL-DTL 31011A CLOTH, WATERPROOF AND MOISTURE VAPOR PERMEABLE
كشورهای عمده تولیدكننده پوشاک ضد تعریق
امریكا - چین - تایلند
كشورهای عمده تولیدكننده پوشاک ضد تعریق
امریكا - ایتالیا
با توجه به اینكه استفاده از این محصول جنبه عمومی دارد ، مصرف آن در تمامی كشورها مرسوم می باشد . اما كشور امریكا از بزرگترین مصرفكنندگان این گونه از محصولات می باشد .
• شرایط واردات پوشاک ضد تعریق
بررسی ها نشان می دهد كه تكنولژی تولید این گونه از منسوجات در كشور فراهم نمی باشد . با توجه به كارایی این گونه از محصولات و نیاز كشور به استفاده از آنها ، به نظر می رسد كه تنها راه تامین این منسوجات واردات از برخی از كشورهای صاحب این تكنولژی مثل آمریكا و چین می باشد . در بررسی های صورت گرفته مشخص گردید كه كد تعرفه مشخصی برای این محصول در نظر گرفته نشده است واردات آنها شرایط خاصی ندارد و این پارچه ها در قالب تعرفه های دیگر وارد كشور می شوند .
• شرایط صادرات پوشاک ضد تعریق
با توجه به اینكه هیچ واحد تولیدی در كشور در خصوص تولید اینگونه از منسوجات وجود ندارد ، شرایط صادرات ین محصول مورد بررسی قرار نگرفته است. البته در صورت واردات این پارچه ها به كشور امكان دوخت و تولید البسه از این پارچه نیز فراهم می گردد . اما در حال حاضر شرایط خاصی در خصوص صادرات این محصولات به كشور وجود ندارد .
دربخش معرفی محصول به طورخلاصه قابلیتها و ویژگی های منسوج ضد تعریق معرفی گردید كه این منسوج چند ویژگی را یكجا درخود جای داده است . خاصیت ضد آبی ، ضدبادی و قابلیت تنفس از جمله ویژگی های این كالا می باشد .
می توانیم با تغییراتی در برخی از قسمتهای ساختمانی این محصول بعضی از ویژگی های آن را در مقایسه با خواص دیگرش افزایش دهیم و از آن به عنوان كاربری جدید مورد استفاده قرارداد .
از آنجایی كه تكنولوژی تولید این محصولات مختص به برخی از كشورها می باشد ، این نوع محصول ازلحاظ اقتصادی برای این كشورها ، امتیازبزرگی رادربرخواهد داشت . زیرا آینده منسوجات متعلق به محصولاتی است كه بتواند یكجا پاسخگوی نیازهای فردی انسانها باشد .
كالاهایی كه از پلیمر تترا فلورو اتیلن تهیه می شوند دارای مقاومت زیاد و حاوی خلل و فرجهای زیادی می باشد . ماده غلیظ تترافلورو اتیلن ماده ای است كه از استحكام بسیار بالایی برخوردار است .
محصولات پلیمری تترا فلورو اتیلن كه به شكل خمیراست در اثر كشش و انبساط به صورت لایه های متخلخل و محكم در می آید . به منظور تولید لایه پلیمری ذكر شده از خمیر اولیه ، از تكنیك فرم خمیری ( Paste Forming) استفاده می شود كه پس از كشیدن و منبسط كردن لایه ، آنرا خنك و سرد می كنند .
تخلخل نهایی لایه ایجاد شده به گونه ای است كه در اثر انعقاد یا آب رفتگی كه در تماس لایه با آب و سرما ممكن است ایجاد شود ، پایدار است . مقاومت لایه كشیده شده ، ارتباط مستقیمی با پارامترهای عمل كشش خصوصا دما و سرعت كشش دارد .
دمای مورد استفاده جهت كشش در محدوده 53 تا 327 درجه سانتی گراد قابل تغییر است . بررسی ها نشان می دهد كه نوع رزین اولیه مورد استفاده نیز در چگونگی عملیات كشش موثر است و برخی از رزین ها قابلیت كشش در محدوده وسیعی از دما و كشش را دارا هستند .
دما و سرعتی كه عمل منبسط در آن صورت می پذیرد ، بر میكرو ساختار خلل و فرج لایه منبسط شده اثر می گذارد . ساختار لایه پلیمری شامل گره ها و برآمدگی هایی است كه توسط فیبریلهای خیلی كوچك بهم پیوسته شده اند . گره ها در امتداد انبساط تك محوری كشیده شده اند .
گره ها تنوع در سایز دارند و در حدود 400 میكرون تا كمتر از یك میكرون متغییر است كه این تنوع به موقعیتی است كه انبساط در آن صورت گرفته بستگی دارد . آزمایشات نشان می دهد كه محصولاتی كه در دمای بالا و سرعتهای زیاد منبسط می شوند ساختاری همگنتر دارند .
این محصولات دارای گره های كوچكتر و با فضای نزدیكتری نسبت بهم قرار دارند و این گر هها توسط تعداد بیشتری فیبریلها بهم متصل شده اند . همچنین نتایج نشان می دهد كه این محصولات استحكام و مقاومت بیشتری دارند .
در طول پروسه ی انبساط افزایش شگرفی در مقاومت و استحكام ساختار پلیمر مشاهده می شود . انبساط سبب می شود كه تخلخلها افزایش می یابد و مقاومت پارچه كشیده شده در مقایسه با لایه اولیه از 1 برابر تا 01 برابر افزایش می یابد .
هنگامی كه محصولات منبسط شده را در حدود پایینترین نقطه ذوب كریستالی تترا فلورو پلیمر حرارت دهیم ، بی نظمی هندسی كریستالینیته پلیمر اتفاق می افتد كه نواحی كریستالی كاهش می یابد و به دنبال آن افزایش نواحی آمورف در پلیمر مشاهده می شود .
عمل گرما ، پروسه اتصالآمورفی را فراهم می كند . نتیجه مهم اتصال آمورفی این است كه اندازه نواحی بی نظم افزایش مییابد . دمای بهینه عمل گرمایی در محدوده 350 درجه سانتیگراد تا370 درجه سانتیگراد می باشد و دوره های گرمایی نیازمند محدوده زمانی 5ثانیه تا یك ساعت می باشد .
میكروساختار محصول منبسط شده به طور اساسی با وجود اتصالات آمورفی تغییر نمی یابد . چنانچه اتصال آمورفی در دمای بالا و زمان طولانی انجام می شود ، میكروساختار زبر وخشن می شوند .
هنگامی كه گره ها افزایش یابند و فیبریلها از هم گسیخته شوند ، در این حالت كاهش قابل توجهی در استحكام ایجاد می شود . به همین انتخاب دما و زمان مناسب برای فرایند تولید این پلیمر برگزیده شود .
افزایش استحكام در ماتریكس پلیمری به استحكام ماده اكسترودی قبل از انبساط ، درجه كریستالینیتی پلیمر، سرعت و دمایی كه عمل انبساط درآن انجام می گیرد واتصال آمورفی وابسته است . در صورتی كه تمام فاكتورها به درستی انتخاب گردد ، میتوان ماكزیمم استحكام ماده و فضای متخلخل 09% یا بیشتر را فراهم نمود .
پس از تهیه لایه ی اصلی یا همان لایه ی تفلونی ، باید این لایه در میان دو لایه بیرونی و داخلی قرار داد كه استفاده از هر لایه دلایل مخصوص به خود را دارد . علت استفاده از لایه بیرونی ، جلوگیری از تماس این لایه با اشیاء خارجی و كاهش مشكلات ساییدگی لایه تفلونی می باشد .
این كار سبب می شود تا استحكام لایه تفلون حفظ گردد . معمولا جنس این لایه نایلون است كه علاوه بر محافظت از لایه میانی زیبایی و ظاهری مناسب را برای كالا فراهم می آورد . به منظور جلوگیری از تماس بدن با لایه تفلونی ، از یك لایه داخلی استفاده می شود .
همچنین این لایه باعث ایجاد راحتی در لباس می گردد . زیرا از تماس مستقیم لایه میانی با بدن انسان جلوگیری می كند . فراموش نشود این لایه می باید قابلیت تنفس داشته باشد و بتواند عرق بدن را پس از جذب ، از خود عبور دهد .
به منظور اتصال این لایه تفلونی با لایه های دیگر، از لایههای پلی یورتانی كه در اثر حرارت باعث اتصال لایه ها به یكدیگر می گردد ، استفاده می شود . پس از تولید لایه می باید پوشش مناسب از این پارچه ها در قالب كاپشن و شلوار تهیه نمود .
نكته اساسی در تهیه پوشاك از این پارچه ها نحوه برش مناسب ، استفاده از تعداد لایه مناسب و در نهایت دوخت مناسب می باشد . مهمترین مساله در بین پارامترهای ذكر شده ، نحوه دوخت قطعات این پوشاك به یكدیگر میباشد از آنجایی كه یكی از مشخصات این پوشاك داشتن خاصیت ضد اب بالای آن می باشد .
از این رو به منظور جلوگیری از نفوذ آب به داخل پوشاك از طریق منافذ ایجاد در اثر دوخت می باید دوخت ها به درستی صورت پذیرد و كمترین فضا و آسیب در اثر دوخت بر روی پارچه ایجاد گردد .
ماشین آلات مورد نیاز جهت تولید پوشاک ضد تعریق :
• ماشین آلات برش
• ماشین آلات دوخت
• ماشین آلات بسته بندی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه تولید پوشاک ضد تعریق
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . در صورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پوشاک ضد تعریق ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .