طرح توجیهی تولید احداث کارگاه روبان بافی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Ribbon

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارگاه روبان بافی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث کارگاه روبان بافی را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

به طور كلی به انواع پارچه هایی كه در عرض كم بافته می شود روبان اطلاق می شود . روبان های پارچه ای با رنگ های متنوع بیشتر در دوخت لباس های زنانه و بچه گانه ، مصارف تزئیناتی و سایر مصارف عمومی كاربرد دارند .

ماده اولیه مصرفی در تولید روبان انواع نخ های فیلامنتی و یا ریسیده شده می باشند . روبان های پارچه ای با رنگ های مختلف بیشتر در دوخت لباس های زنانه و بچه گانه ، دكوراسیون منزل ، صنایع دستی و مصارف تزئیناتی مورد استفاده قرار می گیرند .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه روبان بافی


 

به طور كلی به انواع پارچه هایی كه در عرض كم بافته می شود روبان اطلاق می شود . روبان های پارچه ای با رنگ های متنوع بیشتر در دوخت لباس های زنانه و بچه گانه ، مصارف تزئیناتی و سایر مصارف عمومی كاربرد دارند .

ماده اولیه مصرفی در تولید روبان انواع نخ های فیلامنتی و یا ریسیده شده می باشند . یكی از نخ های پرمصرف در این قسمت نخ نایلون فیلامنتی ( یكسره ) می باشد . به طور كلی روبان ها را از نظر فرآیند تولید به دو دسته كلی می توان تقسیم بندی كرد ، كه عبارتند از روبان های بدون بافت و روبان های بافته شده .

روبان های بدون بافت به وسیله قرار گرفتن یك دسته نخ فیلامنتی نایلون در كنار یكدیگر و سپس چسب زنی و عملیات تكمیلی ، تبدیل به روبان می شوند . در این دسته از روبان ها هیچگونه بافتی وجود ندارد و از نظر كیفی به كیفیت روبان های بافته شده نمی رسند .

كاربرد این دسته از روبان ها به صورت یك بار مصرف بوده و در مصارفی مثل گلفروشی ها مورد استفاده قرار می گیرند . تولید روبان های بافته شده توسط ماشین های بافندگی انجام می گیرند . معمولا این دسته از روبان ها به دو روش كلی بافندگی تاری ـ پودی و بافندگی حلقوی تاری تولید می شوند ، كه خصوصیات روبان های تولیدی در هریك از این روشها با یكدیگر متفاوت است .

نوع عملیات تكمیلی در واحد تولید روبان میتواند بسیار متنوع باشد . در صورتیكه روبان رنگی ساده مورد نظر باشد ، با استفاده از نخ با رنگ مورد نظر، در تولید روبان احتیاج به انجام عملیات تكمیلی خاص نخواهد بود. عملیات تكمیلی روبان ها میتواند شامل یك و یا چند مورد از عملیات زیر باشد . سفیدگری ، رنگرزی ، چاپ سیلك ، چاپ طلاكوب و ایجاد طرح و نقش توسط عملیات حرارتی و ...

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه روبان بافی


 

روبان های پارچه ای با رنگ های مختلف بیشتر در دوخت لباسهای زنانه و بچهگانه ، دكوراسیون منزل ، صنایع دستی و مصارف تزئیناتی مورد استفاده قرار میگیرند .

استاندارد های قابل توجه روبان

برای پارچه های كم عرض ( روبان ) استاندارد خاصی در مؤسسه تحقیقات و استاندارد ملی تدوین نگردیده است . با مراجعه به استاندارد بین المللی ASTM نیز استانداردی برای محصول به دست نیامد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده روبان :

كشورهای عمده تولیدكننده روبان عبارت اند از : چین - تایوان - كره

با توجه به اینكه روبان های پارچه ای بیشتر در دوخت لباسهای زنانه و بچه گانه و مصارف تزئیناتی و صنایع دستی مورد استفاده قرارمیگیرند بیشتر كشورهای دنیا مصرف كننده این محصول می باشند .

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کارگاه روبان بافی


 

در كتاب "مقررات صادرات و واردات سال 1387" شرایط خاصی برای واردات تعرفه فوق صادر نشده است و همچنین صادرات روبان از هرگونه تعهد و پیمان ارزی معاف میباشد .

بر طبق قانون معافیت صادرات كالا و خدمات از پرداخت هرگونه عوارض معاف است و هیچ یك از وزارت خانه ها ، سازمانها ، نهادها ، شهرداریها و شوراهای محلی كه بر طبق قوانین و مقررات حق وضع و اخذ عوارض را دارند ، مجاز نیستند از كالاها و خدماتی كه صادر می شوند عوارض اخذ نمایند یا مجوز اخذ آن را صادر نمایند .

اهمیت استراتژیک روبان

پارچه های كم عرض ( روبان ) در زیرگروه كالاهای مصرفی صنعت نساجی قرار می گیرند و با توجه به رشد اقتصادی كشور و نظر به اینكه میزان رشد مصرف منسوجات یكی از شاخصهای توسعه یافتگی كشورها حداقل تا سطح معینی از درآمد میباشد ، مصرف سرانه این محصول در كشور دارای نرخ رشد مثبت خواهد بود .

با ملاحظه به میزان رشد جمعیت ، افزایش میزان مصرف اجتناب ناپذیر بوده و به تبع آن نیاز كشور به این محصول افزایش خواهد یافت اما جزء كالاهای استراتژیك محسوب نمی شود .

 


فرایند تولید روبان

 

تولید پارچه هایی با عرض كم كه اصطلاحا به آن نوار بافی و یا روبان بافی می گویند به صورت صنعتی به دو روش كلی امكان پذیر است كه عبارتند از : روبان بافی به روش بافندگی تاری ـ پودی و روبان بافی به روش بافندگی حلقوی تاری ، كه در ادامه به آنها پرداخته می شود.

الف: روبان بافی به روش بافندگی تاری ـ پودی

در این روش سطح بافته شده توسط حداقل دو دسته نخ عمود بر هم كه براساس طرح بافت مورد نظر با یكدیگر درگیر می شوند حاصل میگردد . در برخی از موارد برای تولید روبان یك پارچه با عرض زیاد به صورت نوارهایی با عرض كوتاه برش داده می شوند سپس كنار نوار بریده شده دور دوزی میگردد .

این نوع روبان توسط برخی از واحدهای داخلی تولید میشود . این روش از یك طرف به دلیل افت كیفی محصول و از سوی دیگر نیاز به نیروی انسانی زیاد ، توصیه نمیگردد . امروزه اكثر ماشین آلات تولید روبان ، به صورت بافت همزمان چند نوار پارچه ای ( بسته به عرض نوار مورد نظر) تولید میكنند .

در این دسته از ماشین آلات طرح اصلی بافت توسط حركت وردهای ماشین در پارچه اعمال می گردد و كناره های پارچه توسط یك بافت زنجیری ساده حلقوی شكل در دو طرف نوار تولیدی مهار میگردد . بافت اصلی درروبان های نایلونی اكثرا ساتین 5 می باشد كه در این حالت نخ های تار اكثر قریب به اتفاق سطح روبان را می پوشانند .

ب : روبان بافی به روش بافندگی حلقوی تاری

ماشین آلات حلقوی تاری به گون های طراحی شده اند كه توانایی بافت پارچه هایی با بافت ساده را در سرعت های بالا دارند در این ماشین آلات ( كتن ) با استفاده از قابلیت صحیح نخكشی سوزنها و انتخاب حركت های پشت مناسب ( آندرلپ ) می توان عرض دستگاه را برای بافت چندین پارچه با عرض كم اختصاص داد .

این گونه روبان ها در دوخت كناره پتو و دیگر مصارف استفاده می شوند . سرعت تولید در این روش بافندگی بسیار زیاد می باشد و روبان های تولیدی توانایی رقابت با روبان های روش تاری- پودی را دارند .

علیرغم مزایای فوق حجم سرمایه گذاری جهت خریداری ماشین آلات روش بافندگی حلقوی بسیار بالا می باشد و این امر از گسترش این روش جهت تولید روبان ، تا حدود زیادی ممانعت مینماید .

فرآیند تولید منتخب در این واحد ، تولید روبان به روش بافندگی تاری- پودی میباشد . دلایل انتخاب به شرح زیر میباشد :

1ـ امكان ساخت ماشین الات این روش در داخل كشور ( لازم به تذكر است كه ماشین آلات بافندگی حلقوی تاری كاملا وارداتی می باشد )

2ـ امكان به كارگیری سرمایه های كوچك و به صرفه بودن استفاده از ماشین آلات این روش جهت تولید

3ـ سادگی نسبی مكانیسم های به كار گرفته شده در مورد ماشین آلات و سهولت كار با این ماشین برای اپراتور دستگاه .

 


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت احداث کارگاه روبان بافی

 

• ماشین چله پیچی

• ماشین روبان بافی

• ماشین روبان پیچی

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه روبان بافی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث کارگاه روبان بافی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

09360237517

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.