جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستاطلاعات طرح های توجیهیطرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی و میگو سال 1400 + pdf + word
طرح توجیهی بسته بندی گوشت و مرغ و ماهی و میگو سال 1400 + pdf + word - 3.4 out of 5 based on 5 votes
امتیاز کاربر:  / 5
ضعیفعالی 

Red and white meat packaging

جهت سفارش طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

گوشت قرمز ( مانند گوشت گاو و گوسفند و شتر ) و همینطور گوشت سفید ( مانند گوشت مرغ و ماهی و میگو ) بسته بندی شده با تأیید مراجع بهداشتی ذیربط به راحتی توسط مصرف كنندگان مورد پذیرش قرار گرفته و تقاضای مصرفی برای آن نسبت به گوشت فله ای بالاتر می باشد . ضمن اینكه مزیت های بهداشتی ، زمان ماندگاری و كاهش خطرات آلودگی ذایقه و سلایق مصرفی خریداران و متقاضیان را به سمت مصرف گوشت بسته بندی شده هدایت می نماید .


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )


 

هدف از ارایه این طرح بررسی امكان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف كنندگان می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )


 

بطور كلی كاربرد مواد بسته بندی گوشت را می توان در كاربرد محصول نهایی یعنی گوشت با رعایت ضوابط بهداشتی و استانداردهای مربوط به آن خلاصه نمود . گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی بسته بندی شده با تأیید مراجع بهداشتی ذیربط به راحتی توسط مصرف كنندگان مورد پذیرش قرار گرفته و تقاضای مصرفی برای آن نسبت به گوشت فله ای بالاتر می باشد .

ضمن اینكه مزیت های بهداشتی ، زمان ماندگاری و كاهش خطرات آلودگی ذایقه و سلایق مصرفی خریداران و متقاضیان را به سمت مصرف گوشت بسته بندی شده هدایت می نماید .

در واحدهای بسته بندی ، گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی پس از مراحل استخوان گیری گوشت در فرآیند بسته بندی قرار می گیرد كه این بسته بندی ها به اشكال مختلف به منظور حفاظت گوشت در برابر محیط بیرون انجام می شود . لازم بذكر است كه علاوه بر محصولات اصلی مورد بحث در این گزارش از برخی موارد مصرف بعنوان محصولات فرعی می توان نام برد كه از آن جمله می توان به گوشت مرغ بسته بندی شده بصورت فیله یا غیرفیله ، محصولات جانبی ( شامل بال و گردن ، دل و جگر ، پوست و اسكلت ) و مرغ منجمد بسته بندی شده و در خصوص محصولات فرعی ناشی از گوشت قرمز میتوان به گوشت قرمز منجمد بسته بندی شده به صورت ران ، سردست ، راسته ، چرخ كرده و یا ضایعات گوشت قرمز ( استخوان ) ودر رابطه با ماهی میتوان به ماهی بسته بندی شده بصورت فیله یا غیرفیله وکنسرو و یا ضایعات آن پوست وکله و استخوان که به صورت پودر برای تغذیه دام استفاده می شود اشاره نمود .

لیكن با عنایت به اینكه محصولات فرعی فوق الذكر اندکند همگی در سبد مصرفی شامل گوشت و مرغ و ماهی بطور متوسط تعیین می گردد . لذا توجه اصلی در این مطالعه مشخصاً بر عرضه و تقاضای گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی معطوف می شود .

در ارتباط با مصرف محصولات باید گفت كه گوشت قرمز وگوشت مرغ و ماهی بعنوان اصلی ترین محصول واحد بسته بندی گوشت بوده و محصولات فرعی ناشی از ذبح گاو و گوسفند شامل محصولاتی نظیر پوست ، زبان و مغز ، دل و جگر و قلوه و استخوان و ... می باشد كه نحوه مصرف محصولات حاصل از كشتار را می توان بین مصارف نهایی و واسطه ای تقسیم بندی نمود .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )


 

• 5516 : مرغ - آیین كار بسته بندی و نشانه گذاری گوشت شنیتسل
• 2150 : قوطی های فلزی جهت بسته بندی گوشت قرمز فشرده
• 225 : كنسرو ماهی
• 2869 : ویژگی های كنسرو ماهی كیلكا
• 2870 : ویژگی های آزمون كنسرو ماهی تن در روغن
• 1251 : قطعه‌های گوشت مرغ و خروس
• 2518 : ویژگیهای مرغ منجمد
• 3499 : آیین کار بازرسی فنی ، بهداشتی مرغ و خروس ، پیش و پس از کشتار
• 3837 : درجه ‌بندی گوشت مرغ
• 4847 : شرایط گوشت تازه مرغ مناسب برای مصرف خوراك انسان
• 4854 : كنسرو خوراك مرغ ‏- ویژگیها و روشهای آزمون
• 5515 : مرغ تازه - قطعه‌های استاندارد گوشت
• 5517 : مرغ تازه - آیین كار آماده سازی اندرونه خوراكی - جگر
• 5521 : مرغ تازه - آیین كار آماده‌سازی پا
• 5522 : مرغ تازه - آیین كار آماده‌سازی اندرونه خوراكی - دل
• 5523 : مرغ - آیین كار آماده سازی اندرونه خوراكی - سنگدان
• 5524 : مرغ تازه – آیین کار برشهای کامل لاشه
• 6411 : مرغ تازه آیین كار بسته بندی و نشانه گذاری اندرونه خوراكی ( دل ، جگر و سنگدان )
• 6439 : گوشت مرغ و خروس كشته آماده به طبخ و اندرونه آن ویژگی ها ، مرغ بریان بسته بندی شده ویژگی ها و شرایط و روش آماده كردن
• 692 : گوشت ، مرغ ، تخم مرغ و ماهی ، نگهداری در سردخانه - آیین کار
• 8530 : غذاهای آماده و از پیش بسته بندی شده - کنسرو مرغ - ویژگیها و روشهای آزمون
• 2394 : حد مجاز آلودگیهای میكروبی در انواع گوشت
• 2971 : آیین كار و شرایط بهداشتی تولید در كارگاه ها و كارخانه های فرآورده های گوشتی
• 3228 : ویژگی های گوشت قرمز منجمد
• 4274 : طبقه‌بندی لاشه و درجه‌بندی گوشت گوسفند و بز
• 4275 : آیین كار بسته‌بندی و نشانه‌گذاری گوشت و بز
• 4515 : آیین كار نگهداری ، پخش و عرضه گوشت گوسفند و بز
• 4536 : آیین كار بسته‌بندی و نشانه‌گذاری گوشت منجمد گاو و گاومیش
• 4607 : آیین كار پخش و عرضه گوشت گاو و گاومیش
• 4608 : آیین كار نگهداری گوشت گاو و گاومیش
• 4609 : درجه‌بندی گوشت گاو و گاومیش
• 4846 : شرایط گوشت تازه گاو یا گاومیش مناسب برای مصرف خوراك انسان
• 4847 : شرایط گوشت تازه گوسفند یا بز مناسب برای مصرف خوراك انسان
• 4852 : قطعه‏های استاندارد گوشت گوسفند و بز
• 4874 : قطعه‏های استاندارد گوشت گاو و گاومیش
• 1760 : كنسرو ماهی
• 2970-1 : آیین كار انجماد و نگهداری ماهی و فرآورده‌‌‌‌‌های آن , ق 1- واژه‌نامه
• 3304 : ویژگی ها و روشهای آزمون كنسرو ماهی ساردین
• 6810 : كنسرو ماهیان خاویاری ـ ویژگی ها و روش های آزمون
• 6811 : اشبل عمل آوری شده ماهیان استخوانی ویژگی ها و روش های آزمون


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )


 

طی سالهای اخیر واردات گوشت عمدتاً از كشورهای اروپای غربی ، آمریكای لاتین و اقیانوسیه صورت گرفته است كه در این ارتباط می توان به كشورهای زلاندنو ، استرالیا ، فرانسه ، برزیل و اروگویه اشاره نمود . این کشورها در شمار تولید کنندگان اصلی مواد پروتیینی میباشند . در حال حاضر با توجه به وضعیت حاکم بر عراق میتوان این کشور را به عنوان یک بازار با کشش خوب در نظر گرفت .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )


شرایط واردات محصول

در ارتباط با مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی طی سالهای اخیر سیاست دولت كاستن از واردات در جهت حمایت از دامپروری وپرورش آبزیان كشور و نیل به خودكفایی در مصرف گوشت قرمز و مرغ و ماهی بوده است لیكن در هر سال و حسب ضرورت و نیاز بازار مصرف به منظور تأمین گوشت مورد تقاضا و كنترل قیمت اقدام به واردات نموده است .

شرایط صادرات محصول

شرایط و ضوابط پیچیده ای ندارد وفقط باید تأیید بهداشتی کشور مبدا و مقصد را داشته باشد .

عرضه و تقاضای محصولات :

با توجه به نیاز داخلی به مصرف گوشت قرمز و گوشت مرغ ماهی صادرات گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی موضوعیتی نداشته و دولت نیز سیاستی در این زمینه ندارد . البته در آینده و در صورت تحقق برنامه ها و چشم انداز سند بیست ساله توسعه كشور موضوع ارتقاء توان عرضه و تولید بیشتر از نیاز داخلی مد نظر قرار گرفته كه در صورت تحقق این هدف كشور دارای توان صادراتی در محصولات یاد شده خواهد بود .

در ارتباط با گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی با توجه به نیاز داخلی صادراتی انجام نمی گیرد و لذا عرضه كل این محصولات شامل تولید داخلی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی و مقدار واردات این محصولات می باشد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )


 

اهمیت پروتیین حیوانی در تغذیه انسان

تهیه مواد غذایی از نظر كمیت و كیفیت ، یكی از مسایل پیچیده و بحرانی كشورهای جهان سوم به شمار می رود . در كشورهایی كه مردم تغذیه مناسبی ندارند ، غالباً از نظر قوای فكری و جسمی دچار عوارضی میگردند كه هركدام از این عوارض می تواند به لحاظ اقتصادی ، لطمات فراوانی به جامعه وارد آورد . از این رو توجه به سلامتی افراد جامعه ، از وظایف عمده دولت ها به شمار می رود .

" سلامتی كامل بدون مواد غذایی كافی و متعادل امكانپذیر نیست "

پروتیین ها در میان مواد غذایی ، از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند . پروتیین از لغت یونانی به معنای برتر اقتباس شده است . اولین بار مولدر هلندی در سال 1837 ، پروتیین ها را كشف كرد . از آن هنگام تاكنون ، روزبه روز اهمیت پروتیین ها درجیره غذایی انسان و دام افزوده می شود . پروتیین ها از دو منبع نباتی و حیوانی بدست می آیند .

هر یك از انواع پروتیین های نباتی و حیوانی دارای خواص ویژه ای هستند كه از لحاظ ساختمان شیمیایی و تناسب اسیدهای آمینه و چگونگی تركیب با یكدیگر فرق دارند . از این رو غذایی متعادل از تركیب این دو دسته پروتیین حاصل می شود . پروتیین های حیوانی به علت داشتن اسید آمینه های ضروری و عوامل محرك رشد ، تأثیر به سزایی در رشد و ترمیم بافت ها و سلامتی افراد دارند .

از این رو به آنها پروتیین كامل نیز می گویند . گفتنی است پروتیین حیوانی ، نقش مهم و ارزنده ای در تأمین سلامتی جوامع بشری ایفاء می كند . مطالعات انجام شده در پاره ای از نقاط جهان نشان می دهد كمبود پروتیین حیوانی در جیره غذایی از نظر فكری و جسمی فرد را ضعیف و رنجور نموده و طول عمر ، قدرت كار و فعالیتش را كاهش می دهد .

برخی از مردم هندوستان به علت عقاید مذهبی ، از خوردن گوشت و لبنیات امتناع می كنند و غذای آنها را غالباً مواد گیاهی تشكیل می دهد . در صورتیكه در جیره ی غذایی مردم نقاط دیگری از همین كشور ، گوشت و فرآورده های حیوانی به وفور یافت می شود .

مقایسه این دو نشان داده است كه گروه دوم قد بلند تر ، ساختمان بدنی قوی و از طول عمر بیشتری نسبت به گروه اول برخوردار هستند كه این امر خود از تفاوت وضع تغذیه آنها ناشی می شود . بطور كلی ثابت شده است در كشورهایی كه مصرف پروتیین بخصوص نوع حیوانی آن در حد كافی است ، متوسط طول عمر بیشتر از حد متعارف است .

مقدار پروتیین مورد نیاز برای تغذیه انسان

مقدار مصرف پروتیین در كشورهای مختلف به شرایط جغرافیایی ، وضع اقتصادی ، عادات غذایی ، فرهنگ ، مذهب ، سنن و ... بستگی دارد . ولی بطور كلی هر انسانی برای حفظ سلامتی خود احتیاج به مصرف حداقل پروتیین تعیین شده دارد ، اما میزان احتیاج روزانه بدن افراد به پروتیین به سن ، جنس و وزن افراد بستگی دارد .

معمولاً برای بزرگسالان كه مرحله رشد را پشت سر نهاده اند ، روزانه مصرف یك گرم پروتیین به ازای هر كیلوگرم از وزن بدن ضروری است . بعنوان مثال یك شخص بالغ دارای وزن 70 كیلوگرم ، می بایستی 70 گرم پروتیین در روز مصرف كند كه به نظر بیشتر دانشمندان ، حداقل 25 درصد آن باید از منابع پروتیین حیوانی تأمین شود .

منابع حیوانی درمیان فرآورده های غذایی ، دارای كیفیت پروتیین بهتری از فرآورده های گیاهی هستند ، گرچه میزان پروتیین فرآورده های حیوانی نیز متفاوت است . سازمان خواربار و كشاورزی ملل متحد میزان مصرف پروتیین مورد نیاز انسان را بطورمتوسط 70-60 گرم در روز توصیه كرده است .

حال آنكه حد متوسط مصرف این مواد در كشورهای خاورمیانه 2/12 گرم و در كشورهای پیشرفته 47 گرم است . از این رو ، در بیشتر كشورهای دنیا از جمله ایران مصرف سرانه پروتیین افراد جامعه به مراتب كمتر از این میزان است . تحقیقات نشان می دهد در بیشتر كشورهای توسعه نیافته و پرجمعیت این رقم به مقادیر بحرانی و نگران كننده نزدیك شده است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ( گوشت گوسفند و گاو و مرغ و ماهی و میگو )

 

بسته بندی گوشت قرمز

عملیات فرآوری گوشت و بسته بندی آن بصورت ذیل انجام می گیرد .

دام ذبح شده از كشتارگاه جهت عملیات فرآوری و بسته بندی توسط ماشینهای مخصوص حمل گوشت آورده می شود . بعد از تخلیه در محل شركت در پیش سردكن مختص گوشت بصورت انبار موقت قرارمی گیرد و بصورت همزمان نیز جهت عملیات فرآوری به سالن عملیات گوشت توسط واگنهای چرخ دار حمل شده و روی میز كار قرار گرفته و قسمتهای مختلف دام شامل سردست ، ران و سینه ، قلوگاه و گردن جدا می شوند و پس از تفكیك هر یك از موارد فوق در قطعات 1 تا 2 كیلویی بسته بندی شده و پس از توزین فرآیند ( ابتدا به پیش سردكن ثانویه تا دمای اولیه و محیط را در آنجا از دست بدهد و تا 10- درجه سانتیگراد و به مدت 8 ساعت نگهداری می شود سپس در صورتیكه گوشت بصورت منجمد به بازار ارایه شود بمدت 2 ساعت در دمای 40- درجه سانتیگراد نگهداری شده و در غیر اینصورت بصورت گرم به بازار ارایه می شود .

بسته بندی مرغ

مرغ بسته بندی شده به دو صورت فرآوری شده و فرآوری نشده ارایه می شود .

الف) مرغ فرآوری شده

فرایند فرآوری بدین صورت است كه ابتدا مرغ در سبدهای مخصوص مرغ در پیش سردكن و یا بصورت فله ای كه دمای صفر درجه سانتیگراد می باشد در انبار موقت قرار گرفته و پس از آن با سبدهای حمل مرغ به سالن عملیات مرغ هدایت شده و در این سالن تمامی عملیات فرآوری صورت می گیرد و قطعات گوشت مرغ به دو صورت شامل مرغ با استخوان و مرغ بدون استخوان تفكیك شده و در ظروف یكبار مصرف قرار گرفته و روی ظروف یكبار مصرف با سلفون بسته بندی می شوند ، سپس توزین شده و جهت عملیات انجماد وارد پیش سردكن ثانویه می شود و پس از نگهداری در دمای 10- درجه سانتیگراد آماده عرضه به بازار ( عرضه به صورت گرم ) یا نگهداری در تونل انجماد به مدت 4 ساعت و سپس نگهداری در سردخانه ( عرضه به صورت سرد ) می باشند . و بقیه موارد كه شامل پوست ، دل و جگر ، بال و گردن و اسكلت مرغ می شود تفكیك شده و در سبدهایی جداگانه به بازار فرستاده میشوند .

ب) مرغ بسته بندی ( فرآوری نشده )

در صورتیكه عملیات فرآوری روی مرغ صورت نگیرد مرغ را بعد از تحویل وارد سالن عملیات شده و محتویات داخل شكمی مرغ را خالی كرده و بعد از قرار دادن داخل كیسه های بسته بندی مرغ و توزین مرغ آن را وارد سردخانه كرده و در دمای 30- درجه سانتیگراد آن را منجمد كرده و سپس در بسته بندیهای تا 15 كیلوگرمی به بازار ارایه می كنند .

بسته بندی ماهی

ماهیهای که قرار است عمل آوری شده و به صورت گوشت ماهی بدون سر و شکم خالی منجمد گردیده و در بسته بندی به بازار عرضه شوند بایستی ابتدا تمیز شده و شسته شوند و پس از آن مرجله جدا کردن سر و تخلیه شکم از امعاء و احشاء صورت گیرد . و سپس توسط دستگاه اتوماتیک گوشت ماهی از استخوان و پوست جدا و مجدداً شسته می شود .

سپس بسته به نوع مصرف بسته بندی شده و به تونل انجماد انتقال می یابد تا در کوتاه ترین زمان منجمد شده و به سردخانه منتقل گردند . ظرفیت تونل انجماد 4 تن و سرعت از 80 دقیقه تا 4 ساعت است .

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی گوشت قرمز و سفید

:: دانلود طرح توجیبهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی ماهی و میگو و آبزیان

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری و بسته بندی و صادرات ماهی و میگو و آبزیان سال 97

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و سفید ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool