ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی توليد آجر سفالی سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی توليد آجر سفالی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
آجر فرآورده ایست که از پختن خشت خشک شده بدست می آید . خشت از قالب گرفتن گل تولید می شود ، این گل مخلوط ورزيده آب و خاک است .
در این طرح آجر ماشینی معروف به سفالی شش سوراخه که معمولا برای ساخت تیغه ها در ساختمان به کار می رود ، بررسی خواهد شد .
البته با تغيير در نوع قالب ها می توان انواع دیگر آجرهای سفالی را نیز تولید نمود .
آجر سفالی شش سوراخه تیغه ای از آجر هایی می باشد ، که در آن حجم سوراخ هایی که از میان آجر می گذرد ، از 25 درصد حجم آجر بیشتر است .
همچنین این آجر تیغه ای نیز از نوع آجر های توخالی می باشد و وزن آن 1.15 کیلوگرم است .
آجر باید دارای مقاومت مکانیکی کافی برای تحمل فشار و ضربه باشد و در مقابل شوره زدن مقاوم بوده و توان تماس با آب را داشته باشد .
همچنین حداقل مقاومت فشاری این نوع آجر 48.5 نیوتن بر میلیمتر مربع بود و حداکثر ضریب جذب آب 7 درصد وزن آن می باشد .
جهت جلب اعتماد مصرف کنندگان محصول تولیدی و نیز رعایت کلیه نکات مربوط به کنترل کیفیت محصول توجه به استانداردهای موجود امری ضروری است .
به طور کلی در مورد هر محصول ، استاندارد های مختلف ملی و بین المللی وجود دارد، استاندارد های ملی توسط مؤسسه استانداردها و تحقیقات صنعتی ایران تهیه می گردد و کلیه آجر سفالی تولیدکنندگان محصول ملزم به رعایت این استانداردها می باشند .
با توجه به اینکه مؤسسه استاندارد از اعضاء سازمان بین المللی استاندارد (150) می باشد و از آخرین پیشرفت های علمی و فنی و صنعتی جهان استفاده می نماید .
همچنين شرايط کلی و نیازمندیهای خاص کشور را مورد توجه قرار می دهد ، استاندارد های ذکر شده در این مورد مطابق با استانداردهای جهانی بوده و کاملا قابل قبول و لازم الاجراء هستند.
در ادامه ، شماره و موضوع استاندارد های یافت شده برای محصول تولیدی درج شده است.
اصولا واردات آجر سفالی بر طبق مندرجات کتاب قانون و مقررات صادرات - گمرک جمهوری اسلامی ایران بنا به دلایل وجود مواد اولیه مرغوب ، تکنولوژی قابل قبول ، مشکلات حمل و نقل آجر به دلیل حجیم و وزین بودن و اقتصادی بودن آن و نیز عدم نیاز به دانش فنی پیچیده ممنوع اعلام شده است .
موارد فوق علاوه بر ممنوعیت واردات توجیه ناپذیری را ردات را نیز نشان می دهد .
در مورد صادارت آجر اولین قدم اشباع بازار داخلی می باشد و برای این کار بازسازی کارخانجات موجود ، افزایش کارایی مدیریت و تأسیس واحدهای مشابه جديد چاره ساز خواهد بود .
پس از اشباع بازار می توان ، مازاد بر نیاز را صادر نمود . علاوه بر این بزرگترین مسئله و مشکل در قبال صادرات آجر ، مشکل حمل و نقل آن می باشد ، که قبل از هر برنامه ریزی باید به آن پرداخت .
به طور کلی روش تولید آجر از ابتدائی ترین تا پیشرفته ترین روش را می توان در سه قسمت اصلی تهیه خشت ، خشک گردن و پخت خلاصه کرد ، حال چه خشت یا دست تهیه شود ، یا با استفاده از ماشین آلات مدرن آماده سازی و قلب گیری خاک ، چه این خشت تر در آفتاب و هوای آزاد خشک شود و چه در خشک کن های اطاقکی و تونلی در نهایت این آتش است ، که سبب پخت آجربه هر نحو می گردد .
اما آجر امروزی با متد امروزی تولید می شود ، تا با اصول مدرن معماری امروز نیز تطبیقی نماید ، امروز به جای کار صدها دست کارگر در صنایع سفال فقط صدای گردش چرخ های ماشین ها را می شویم و کار انسان منحصر به کنترل این دستگاه ها شده است و این کار تولیدی در چند مرحله انجام می گیرد ، که عبارت است از :
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آجر سفالی