طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )

Phosphoric acid

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

فسفریک اسید به عنوان ماده میانی بین سنگ فسفات و مواد فسفاته محسوب می شود ، بیشترین مصرف اسید فسفریك در تولید نمكهای فسفاته همراه با كودهای شیمیایی است كه بزرگترین بازار را در بر می گیرد . از دیگر موارد کاربرد فسفریک اسید می توان به صنایع شیشه سازی ، دندانسازی ، لاستیك سازی و صنایع پتروشیمی صنایع غذایی و خوراك دام و طیور و در زمینه پزشکی و کشاورزی اشاره کرد .

 


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک


 

فسفریك اسید با فرمول H3PO4 با نامهای مترادف ارتو فسفریك اسید ، اسید فسفریك سفید ، محلول اسید فسفریك ،o- فسفریك اسید پس از اسید سولفوریك بیشترین تولید و مصرف را در جهان دارد . این ماده به عنوان ماده میانی بین سنگ فسفات و مواد فسفاته محسوب می شود بیشترین مصرف اسید فسفریك در تولید نمكهای فسفاته همراه با كودهای شیمیایی است كه بزرگترین بازار را در برمی گیرد .

بازارهای كوچكتر این ماده در تولید مواد شیمیایی مورد استفاده در تصفیه آب ، سازندهای مواد پاك كننده و مواد كنترل كننده آتش است . اسید فسفریك از اسیدهای معدنی مهم دارای تنوع مصرف بسیار از قبیل صنایع كودهای شیمیایی ، غذایی ، داروئی ، آبكاری و ریخته گری ، تولید املاح فسفاته ، تولید الیاف مصنوعی ، چسب و رنگ ، پاك كننده های صنعتی و بهداشتی و... است . این اسید در جهان به سه صورت تولید می شود كه به ترتیب در صد خلوص عبارتند از :

اسید فسفریک خام

اسید فسفریک صنعتی

اسید فسفریک خوراكی

اسید فسفریک صنعتی و خوراكی از تصفیه اسید خام بدست می آیند . اسید فسفریك خام معمولامعمولاٌ از واكنش شیمیایی اسید سولفوریك با خاك فسفات تولید شده و سپس در واحدهای تصفیه به اسید فسفریك صنعتی و خوراكی تبدیل می شود. اسید خام در صنایع كودهای شیمیایی ، اسید صنعتی در صنایع فسفاته كننده ها و شوینده های صنعتی، چربی گیرها و رنگبرها، صنایع نساجی، تصفیه پسابها، پاك كننده های صابونی و غیر صابونی و تولید ظروف تفلون بكار می رود . اسید فسفریك خوراكی به طور عمده در تولید روغن نباتی ،به عنوان ماده افزودنی در تولید نوشابه های گاز دار ، تصفیه آب ، خورك دام و داروسازی و مكمل های غذای دام و طیور( دی و منو كلسیم فسفات) استفاده می شود فسفریك اسید خوراكی را از افزودن آب به P2O5 و یا از سنگ فسفات دار در مجاورت اسید سولفوریك می سازند . اسید فسفریك اسید ضعیف است كه در شرایط عادی و مدت زمان كوتاه آنقدر نمی تواند خطرساز باشد .

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک


 

اسید فسفریک اولین اسید غیر آلی از نظر ارزش تولید و مصرف و دومین اسید از نظر حجم بعد از اسید سولفوریك است . بر اساس فرآیند تولید، در صد P2O5 ، ناخالصی و مصرف نهایی ، انواع تجاری مختلفی وجود دارد . تولید آن به روش فرایند مرطوب یا فرایند حرارتی یا كوره است . اساس كار در فرایند مرطوب به صورت زیر است :

Ca3(PO4)2.CaF2+ 10H2SO4 → 6H3PO4+ 10 CaSO4 + 2HF↑

محصولات جانبی این فرآیند عبارتند از : فسفو ژیپس ، كه در اصلاح خاك بكار می رود . سولفات آمونیوم ، فلوئوروسیلیكات سدیم ( فلوئور دار كردن آب ، خمیر شیشه و سفال ، متالوژی ، حشره كش و داروهای ضد جانوران جونده ). اسید فلوئوروسیلیسیك پیش ماده تولید فلوئور سیلیكات های آمونیوم ، كلسیم ، مس ، منیزیم ، پتاسیم و سدیم . اسید فسفریك علاوه بر كشاورزی ، مشتقات آن در شوینده ها ، صنایع غذایی ، نساجی ، دارو سازی و دندانپزشكی كاربرد دارد .

از جمله صنایعی كه مشتقات اسید فسفریك را مصرف می كند ، صنایع الكترو شیمیایی و تصفیه آب است . همچنین اسید فسفریك بصورت مستقیم در محافظت از خوردگی آلیاژهای آهن و به عنوان كانالیست در صنایع پتروشیمی كاربرد دارد . مهم ترین كاربرد اسید فسفریك در تولید انواع مختلف كودهای شیمیایی است .

بطوریكه 90% مشتقات اسید فسفریك تولید در سطح جهان نیز در این زمینه بكار می رود . 10% باقی مانده در صنایع فلزی ( جهت ایجاد لایه ضد زنگ بر روی ورقه های فلزی ) صنایع شیشه سازی ، دندانسازی ، لاستیك سازی و صنایع پتروشیمی بكار می رود .

• كاربرد در صنایع غذایی و خوراك دام و طیور

از اسید فسفریک در تولید غذا های اسیدی و نوشابه های گازدار مانند انواع كولاها استفاده می شود . بكارگیری این ماده سبب دادن طعم تندی به غذا شده لذا این ماده شیمیایی با تولید انبوه و با قیمتی ارزان و حجمی فراوان در دسترس می باشد . قیمت پایین و حجم زیاد تولید این ماده ، آنرا در مقایسه با طعم دهنده های طبیعی نظیر زنجبیل برای دادن طعم تندی ، یا اسید سیتریك كه از لیمو (Lemon) و عصاره لیمو ترش (Lime) برای دادن طعم ترش بكار می رود ، در رتبه بالاتری قرار داده است .

برای تامین فسفر و سایر مواد مغذی دیگر، از قبیل كلسیم و نیتروژن غیر پروتئینی ، در خوراك دام و طیور از فسفاتهای گرید غذایی استفاده می شود . مواد فسفاته مصرفی در خوراك دام و طیور به صورت كلسیم فسفاتها و اسید فسفریك ، آمونیوم فسفاتهای جامد ، فسفات سدیم و... هستند .

• كاربرد در مواد پاک كننده

در تولید پاك كننده ها اسید فسفریک برای نرم كردن آب بكار می رود . آب نرم بدون یونهای كلسیم (II) و منیزیم (II) كه آب سخت را تشكیل می دهند ، اگر از بین نروند تشكیل آب سخت را می دهند كه این یونها با صابون تشكیل رسوبات غیر قابل حل می دهند كه سبب لكه بروی لباس ها در هنگام شستشو می شوند . نمكهای فسفات از اسید فسفریك بطور وسیع در پاك كننده ها بعنوان (builder) بكار می رود .

بیشتر گستره تركیبات فسفر در مخلوط پاك كننده های جامد است كه سدیم تری پلی فسفات یكی از آنهاست Na5P3O10 بعنوان نرم كننده آب ، سدیم تری پلی فسفات با كلسیم (II) و منیزیم (II) پیوند برقرار می كند و تشكیل اجزاء محلول را می دهد كه كمپلكس یا كلیت است . این كمپلكس ها از واكنش كلسیم (II) و منیزیم (II) با صابون ممانعت بعمل می آورند تا رسوب ایجاد نشود .

• كاربرد در زدودن زنگ آهن

از اسید فسفریك می توان مستقیماً برای زدودن زنگ آهن ( اكسید آهن III ) از ابزارهای آهنی یا فولادی و تبدیل آهن به فسفاتهای محلول در آب استفاده نمود . پس از زدودن آهن ، فسفات آهن تولید شده تبدیل به تركیب فسفات آهن سیاه شده كه خود به عنوان عامل جلوگیری از خوردگی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. اسید فسفریك به عنوان كاتالیست در صنایع پتروشیمی كاربرد دارد .

• كاربرد در پزشكی

از اسید فسفریک در دندانپزشكی و اورتودنسی به عنوان عامل قلم زنی (Etching) جهت تمیز كردن و زبر كردن سطح دندان خصوصاً در جاهایی كه از اسباب و وسایل دندانپزشكی استفاده شده ، بكار می رود . همچنین از اسید فسفریك به عنوان كاتالیست در ساخت آسپیرین بخاطر داشتن یون هیدروژن فراوان و آلایندگی كمتر در مقایسه با اسید كلریدریك و سولفوریك استفاده می شود .

• كاربرد در كشاورزی

بیشتر اسید فسفریك در تولید كودهای آمونیوم فسفات بكار می رود . آمونیوم فسفات ها نمكهای غیر آلی هستند كه از واكنش بین آمونیاك و اسید فسفریك حاصل می شوند . این نمكها به صورت جامد و مایع تولید شده و ممكن است شامل مقادیری فسفات به شكل اورتو ( معمولاٌ در حالت جامد ) و یا پلی فسفات ( معمولاٌ در حالت مایع ) باشند . حدود 98% از آمونیوم فسفات در تولید كودهای شیمیایی مصرف می شوند .

كودهای فسفاته پر مصرف ترین انواع كود بعد از كودهای نیتروژنی اند كه 90% از مصرف فسفات نیز برای تهیه آنها اختصاص دارد . گندم 20%، ذرت 14%، برنج 13%، جو 4%، بعد از آن دانه های روغنی با 12%، علوفه جات 11% و در نهایت سبزیجات ، شكر و محصولات ریشه ایی هر كدام با 2-5/0%. فسفر یكی از عناصر ضروری برای رشد گیاهان محسوب می شود . فسفاتهای آلی تركیباتی هستند كه انرژی لازم برای بیشتر واكنشهایی كه در سلولهای زنده اتفاق می افتند را مهیا می كنند .

بنابراین خاكهای غنی با كودهای فسفاتی رشد گیاهان را بالا می برند . افزایش غلظت فسفات در سطح آبها همچنین رشد گیاهان آبزی را بالا می برد . اضافات كودهای شیمیایی می توانند باعث تحریك رشد گیاهان در آبهای دریاچه ها و آبهای جاری بشوند . آب فاضلاب ها كه شامل فسفات است می تواند تاثیر یكسانی داشته باشد . دریاچه ها كه از مواد مغزی غنی هستند از افزایش سرعت Eutophication ( انباشتگی خوراك آبی ) تلف می شوند .

وقتی گیاهان آبزی با این شرایط مغزی بودن محیط رشد می كنند پس از مدتی خواهند مرد . حال این گیاهان مرده برای تجزیه اكسیژن حل شده در آب را مصرف می كنند . این مصرف سطح اكسیژن حل شده را كاهش می دهد تا نقطه ای كه برای حمایت حیوانات آبزی كافی نیست .

برای كاهش تهدید Eutophication دریاچه بسیاری از مناطق دارند فسفات ها را از پاك كننده ها حذف می كنند . در بعضی از موارد فسفاتها جای خودشان را با كربناتها عوض می كنند . به عبارت دیگر پاك كننده های جدید به گونه ای تهیه می شود كه با كلسیم II)) و منیزیم II)) یونهای سخت آب واكنش ندهند .

• مصارف صنعتی

در مصارف صنعتی ، اسید فسفریک عمدتاٌ در تولید سدیم فسفاتها و آمونیوم فسفاتهای جامد استفاده می شود . سدیم فسفاتها در تولید مواد موجود در دترژنت و مواد تصفیه كننده آب و آمونیوم فسفاتهای جامد ، در مواد كنترل كننده آتش كاربرد دارد . از مصارف صنعتی دیگر اسید فسفریك ، میتوان به سلولهای سوختی اسید فسفریك اشاره كرد . این سلولهای سوختی مزایایی از قبیل دسترسی راحت و عملكرد كامل دارند

• موارد كاربرد عمده اسید فسفریک با توجه به غلظت های مختلف و میزان خلوص بشرح زیر است :

مصرف در صنایع پتروشیمی در تهیه كودهای شیمیایی

مصرف در صنایع غذایی نظیر نوشابه های غیر الكلی

مصرف در صنایع شیمیایی حد واسط

مصرف در صنایع شوینده توید (S.T.P.P)

مصرف در صنایع تولید كننده رنگ و رزین

مصرف در صنایع تولید كننده خوراك دام و طیور

مصرف در صنایع نفت

• از نظر كیفی اسید فسفریک مصرفی در صنایع مختلف بشرح زیر است :

الف) در صنایع كود ، به اسید دارای كیفیت بالا نیاز نیست . به همین جهت به تصفیه ندارد .

ب) در تولید STPP ، بدلیل نیاز به اسید دارای كیفیت خوب ، بایستی یك سری مراحل تصفیه و لجن زدائی روی اسید انجام می گیرد .

در صنایع داروئی ، اسید فسفریك با خلوص بالا و مشخصات خاص به مصرف می رسد . این اسید بایستی فاقد مواد مضر برای سلامتی انسان از قبیل آرسنیك و ... باشد . این صنایع عبارتند از : روغن نباتی ، تولید شكر از نیشكر، نوشابه سازی و داروسازی . در تولید روغن نباتی اسید فسفریك را به منظور تمیز نمودن كاتالیزورها و زدایش باقیمانده موادی كه در اثر صمغ گیری با سود سوز آور حاصل شده است ، بكار می گیرند .

در تولید شكر از نیشكر ( كارخانه قند و شكر كارون و هفت تپه واقع در استان خوزستان ) اسید فسفریك را به منظور شربت حاصل از نیشكر مصرف می نمایند . در كارخانه نوشابه سازی عصاره هائی مصرف می گردد كه جهت تولید این عصاره به اسید فسفریك نیاز است . در صنایع داروسازی نیز ازاسید فسفریك با خلوص بالا استفاده می شود و همچنین صنایع الیاف مصنوعی و نیز آزمایشگاه های صنعتی از دیگر محل های مصرف اسید می باشند .

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک


 

اسید فسفریک خوراكی یا قابل مصرف در صنایع غذایی به لحاظ اهمیت و مصرف آنها در صنایع مذكور دارای استاندارد ویژه ایی می باشد كه ویژگیها و روش آزمون آن در استاندارد ملی به شماره 2884 تدوین و مورد تصویب قرار گرفته است . اسید فسفریك صنعتی دارای استاندارد خاصی نیست ولی روش اندازه گیری كلسیم ، آهن و سولفاتها در آن به استانداردهای 1068، 1081و 1080 مشخص شده است .

کشورهای عمده تولید کننده فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک :

امریكا - مكزیك - اسپانیا - هلند - بلژیك - اسپانیا - چین

 


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک


 

• شرایط واردات فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک

شرایط صادرات و واردات كالا در ایران بر اساس مقررات صادرات و واردات ایران مصوب هیات وزیران در تاریخ 4/7/1372 می باشد . در طی سالهای اخیر بیش از 25 قلم از انواع مختلف تركیبات فسفاتی وارد كشور شده است ، از جمله مواد فسفاتی P2O5 می باشد كه در تهیه اسید فسفریك بكار می رود بیشتر آن از طریق واردات تامین می شود .

لازم به ذكر است در حال حاضر مجموع نیاز صنایع كشور به P2O5 سالانه حدود 900 هزار تن می باشد . اما با توجه به امكان ساخت داخل اسید فسفریك توسط شركتهای پتروشیمی رازی و صنایع دفاعع ( پارچین ) ورود اسید فسفریك منوط به كسب مجوز از وزارت صنایع و نفت و بازرگانی می باشد كه تحت شرایط ورود 128 مشخص شده است .

• شرایط صادرات فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی ، برای صادرات اسید فسفریک مشابه سایر كالاهای مشمول فصل 28 كتاب مقررات واردات و صادرات منوط به كسب مجوز از وزارت بازرگانی است . بنا به گزارش معاون مدیر بازرگانی داخلی شركت پتروشیمی برای كمك به صنایع تبدیلی نسبت به واردات برخی محصولات پتروشیمی همچون اسید فسفریك كه در بازار داخل با فزونی تقاضا و كمبود محصول مواجه است اقدام می كند .

لیكن در طرحهای آتی باید به یاد داشت كه خاورمیانه ، تركیه و عربستان صعودی از واردكننده های اصلی این محصول هستند (82% واردات منطقه ) و اسرائیل و اردن از صادر كنندگان این محصول هستند . با توجه به مسافت و موقعیت محلی تركیه و عربستان صعودی در طرحهای آتی تولید اسید فسفریك می تواند محل مناسبی برای بازار آتی منطقه باشند . با این حال كشورهای آسیای جنوب شرقی در دراز مدت بازار خوبی برای اسید فسفریك خواهد بود .

 


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک

 

اسید فسفریك مانند اسید نیتریک یكی از تركیبات اولیه مهم در ساختن كودهای شیمیایی است . با افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیاز فراران به تامین غذایی این جمعیت رو به رشد استفاده از كودهای شیمیایی یكی از مهم ترین عوامل حاصلخیزی خاك و تولید محصل بیشتر می باشد و با تقاضای روزافزون اینگونه حاصلخیز كننده ها توسط كشاورزان و باغداران تولید مواد اولیه این كودها در مقیاس صنعتی و همچنین یافتن روشهای نوین و بهتر برای تولید اقتصادی تر از دغدغه های شیمی صنعتی می باشد .

با توجه به مصارف گسترده اسید فسفریک در صنایع كشاورزی به عنوان كود ( 3/83%) ، صنایع شوینده و بهداشتی در مواد پاك كننده (6/5%) ، خورك دام و طیور (3/3%) و صنایع غذایی ، نوشابه ، آبكاری ، رنگ و داروئی (8/7%) در دنیا نقش و اهمیت و استراتژی این كالا كاملاٌ مشخص می باشد . از سویی بدلیل محدود بودن منابع تهیه مواد اولیه آن به سنگ فسفات صنایع بسیاری از كشورها این محصول را به عنوان یك محصول مهم و استراتژیك قلمداد می نمایند .  

 


فرایند تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک

 

اسید فسفریك به دو روش عمده دردنیا تولید می شود .

الف ) با استفاده از فرایند مرطوب (Dihydrate/Hemihydrate)

متداول ترین روش تولید اسید فسفریک در دنیا می باشد كه در زیر به شرح آن می پردازیم :

اسید تولیدی در فرایند تر مستقیماً از سنگ معدن تهیه می گردد و معمولاً در حجم زیاد و با هزینه زیاد و درجه خلوص نه چندان بالا تولید می شود . این نوع اسید عمدتاً برای تولید كودهای شیمیایی فسفاته به كار می رود . در صورتیكه این اسید خالص شود ، از آن می توان برای تولید تركیبات شیمیایی تجاری فسفاتها استفاده نمود . اسید در این روش اسید فسفریك از فعل و انفعال كنسانتره سنگ فسفات و اسید فسفریك حاصل می شود .

در این فرایند پس از خرد كردن كانی فسفات توسط آسیابهای گلوله ای كه حاوی مقداری اسید فسفریك رقیق می باشد ، شیرابه حاصله با اسید سولفوریك 55% به مخازن واكنش منتقل می شود . این مخازن مجهز به همزن های قوی می باشد و درجه حرارت واكنش به دقت كنترل می گردد .

گازهای خروجی از راكتور به برجهای جذب منتقل گشته و در آنجا اسید فلوسیلیسیک 6( (H2SiF به وسیله آب می تواند بازیابی شود . واكنشی كه در راكتور انجام می شود به صورت زیر می باشد . همچنانكه مشاهده می شود علاوه بر اسید فسفریك سولفات كلسیم نیز بدست می آید .

3Ca3(PO4)2.CaF2+ 10H2SO4 + 10H2O → 6H3PO4+ 10 CaSO4. 2H2O+ HF↑

شیرابه حاصله از راكتور ها سپس به فیلترهای خلاء دورانی افقی منتقل گشته و در آنجا اسید فسفریك از كیك جدا می شود . كیك بدست آمده گچ ( ژیپس) می باشد و دور ریخته می شود . اسید بدست آمده از فیلترها به وسیله تبخیر كننده هائی كه دارای مبدل های حرارتی می باشند تغلیظ می شود .

ب) روش خشك یا حرارتی (Thermal Processing)

در روش خشك یا حرارتی از فسفر عنصری به عنوان ماده ی اولیه استفاده می شود و از اسید تولیدی در روش تر بسیار خالص تر و گرانتر است . از این اسید فسفریك برای تهیه فسفاتهای سدیم ، كلسیم ، پتاسیم و آمونیوم استفاده می گردد .

 

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید فسفریک اسید از سنگ فسفات آپاتیت و آهک ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.