جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
معرفی طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه
در این بخش به معرفی طرح توجیهی کنسانتره میوه می پردازیم . کنسانتره در واقع آب میوه طبیعی می باشد که تغلیظ شده است . کنسانتره نسبت به آب میوه دارای حجم کمتری بوده اما وزن حجمی آن نسبت به آبمیوه بیشتر است و شفاف و بدون ناخالصی می باشد . محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به تنهایی دارای کاربرد نمی باشد و از آن در صنعت نوشابه سازی و صنعت تولید آبمیوه استفاده می شود .
کنسانتره سبب رفع تشنگی انسان و تامین ویتامین های مورد نیاز بدن انسان می شود . هنگامی که دسترسی به میوه ها وجود ندارد ، کنسانتره میوه می تواند جایگزین میوه شود . نوع بسته بندی کنسانتره آبمیوه به دو صورت بسته بندی در بشکه و بسته بندی در کیسه می باشد که ، توضیحات مرتبط با هر نوع در طرح توجیهی کنسانتره میوه ارائه شده است .
تولیدکنندگان کنسانتره میوه باید استاندارد های شماره 2615 و 2687 را رعایت نمایند . کارشناسان تغذیه معتقد هستند که ، هر انسان باید در هر سال حداقل 5 لیتر آب میوه مصرف کند . با توجه به این نکته و همچنین افزایش جمعیت کشور و به دنبال آن افزایش میل افزاد به نوشیدن آبمیوه ، به نظر می رسد که ، تولید کنسانتره میوه از بازار خوبی برخوردار می باشد .
کشور آمریکا بزرگ ترین تولیدکننده و مصرف کننده آبمیوه در جهان است . همچنین کشور های آلمان ، هلند و روسیه از عمده تولیدکنندگان آبمیوه می باشند .
کد های آیسیک ذکر شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه
- انواع کنسانتره میوه ( بجز کنسانتره مرکبات ) : 15491510
- کنسانتره سیب : 15491511
- کنسانتره انگور : 15491512
- کنسانتره انار : 15491513
- کنسانتره مخلوط میوه جات : 15491514
- کنسانتره پرتغال : 15491521
- آبمیوه از کنسانتره : 15131740
شماره تعرفه های گمرکی مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کنسانتره میوه به شرح زیر می باشند :
- آب میوه تغلیظ شده ( کنسانتره ) : 20094910 ، با حقوق ورودی 15 درصد
- آب میوه تغلیط شده (کنسانتره موز ، انبه ، گودا ، پیش فروت و لیچی ) : 20098010 ، با حقوق ورودی 15 درصد
فرایند تولید ، مواد اولیه ، ماشین آلات ، ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه
فرایند تولید که در طرح توجیهی کنسانتره میوه
- شستشو
- سورتینگ
- خرد کردن
- آبگیری از میوه
- فیلتر مقدماتی
- آروماگیری
- آنزیم زنی
- فیلتراسیون
- تغلیظ
- سرد کردن و انبار کردن
- بسته بندی
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی کنسانتره میوه
- سیب
- انگور
- آنزیم پکتیاز
- بشکه 300 کیلوگرمی
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه
- مارپیچ حمل میوه و شستشو
- تسمه نقاله سورتینگ
- دستگاه خرد کن
- سیلوی موقت
- دستگاه پرس آبگیری
- فیلتر مجهز به ویبراتور
- دستگاه آروماگیری
- تانک آنزیم زنی
- اولترافیلتراسیون
- تغلیظ کننده
- مبدل حرارتی
- تهیه کننده و ذخیره کننده کنسانتره
- واحد بسته بندی
- تانک ذخیره کننده
- سردخانه
ساختمان ها و محوطه سازی مورد نیاز که در طرح توجیهی کنسانتره میوه
- زمین سالن های تولید و انبار
- زمین ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی
- زمین محوطه
- زمین توسعه طرح
- سوله خط تولید
- انبار ها
- ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی
- محوطه سازی ، خیابان کشی ، پارکینگ و فضای سبز
- دیوارکشی