جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستاطلاعات طرح های توجیهیطرح توجیهی کارگاه تولید انواع فرش دستباف
طرح توجیهی کیک و کلوچه صنعتی سال 1400 + pdf + word - 4.1 out of 5 based on 10 votes
امتیاز کاربر:  / 10
ضعیفعالی 

Cakes and cookies with date sugar
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه صنعتی ( مانند کلوچه فومن ، فتیر ، کلوچه نارگیلی ، نان خرمایی ، نان نارگیلی ، نان زنجبیلی ، کیک یزدی ، شیرمال  )  سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل های طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه از خرما و همینطور از غلات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما


کيک و کلوچه يک شيريني و غذايي مخصوص مي باشد که استفاده از آن از قرن هاي پيش معمول بوده است . کيک با زمان ماندگار طولاني و شکل و مزه متفاوت ساخته مي شود و به وسيله همه افراد جامعه در هر فصل و زمان قابل خوردن است . قدمت کاربرد کيک و کلوچه همزمان با تاريخ تمدن بشر بوده ، در واقع پخت اصلي کيک از ۱۳۰ سال پيش صورت گرفته است . با پيشرفت در صنايع توليد کيک ساخت کيک تنوع زيادي پيدا کرده است . امروزه در جهان بيش از ۱۰۰ نوع کيک و کلوچه با طعم و مزه و ارزش انرژي زايي مختلفي توليد مي شوند .

جايگاه کيک و کلوچه به عنوان غذا
در اغلب کشورهاي دنيا کيک و کلوچه به عنوان يک ميان وعده غذايي سالم معرفي شده است . اين محصول براي افراد مختلف به دلايل متعدد مناسب است . افرادي که گياهخوار هستند و تمايلي به خوردن محصولات حيواني ندارند به سادگي مي توانند آن را مصرف کنند . افراد خردسال تا سالمند جهت تامين انرژي خود مي توانند بدون نگراني از جهت داشتن مواد افزودني يا ترکيبات رنگي يا شيميايي و مواد نگهدارنده آن را مصرف نمايند و نيز به دليل داشتن آرد ، تخم مرغ ، شيره خرما ، روغن ، پودر نارگيل ، پودر کاکائو و ترکيبات ديگر مي تواند به عنوان يک ميان وعده سالم وکامل مصرف شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما


توليد کيک و کلوچه با جايگزيني قند مايع خرما به جاي شکر به عنوان تنقلات و گاهي به عنوان غذاي اصلي مورد اسـتفاده قرار ميگيرد که قندهاي موجود در خرما بيشتر از نوع احيا ء كننده آن يعني فروكتوز و گلوكز است . ايـن قنـدها در مقايسـه با ساكاروز ( شكر معمولي ) داراي مزاياي نسبي بسيار خوبي مي باشند كه از جمله آنها مي توان به بهداشتي و طبيعي بودن آنها و همچنين قدرت شيرين كنندگي بيشتر اشاره كرد . طبيعي بودن قندهاي احياء كننده، سبب جذب راحت آن توسـط بـدن و نبود عوارض جانبي مانند چاقي ، فشارخون ، مشكلات قندي و ديـابتي كـه از خصوصـيات لاينفـك مصـرف شـكر معمـولي ( ساكاروز ) است مي باشد بنابراين با عنايت كامل به خصوصيات فوق الذكر از قند مايع خرما بعنوان عامل شيرين كننده در تهيه شيريني هاي آردي ( شيره خرما بعنوان شيرين كننده قوي در ساخت انواع بيسكويت ها ، كيـك هـا ، شـيريني هـا و ....... قابليت استفاده دارد ) استفاده مي نمايد .

شكر معمولي شناخته شده ترين شيرين كننده صنعتي و خانگي مي باشد . ولـي سـاختار كريسـتالي آن سـبب مـي گـردد كـه محصولات توليدي از آن ( مانند محصولات آردي ) قابليت حل كامل شكر را پيدا نكـرده و بنـابر مصـرف كننـده در هنگـام مصرف دانه هاي كريستالي آن را در زير دندان خود احساس نمايد . اين مسئله بعنوان يك عيب عمده در صنايع آردي محسوب مي شود و واحدهاي توليدي همواره سعي مي كنند با اتخاد برنامه هايي مانع ماندگاري شكر در محصولات خود بصورت كريستال گردند تا بدين وسيله شكر مصرفي كاملاً در محصـول حـل گرديده و مصرف كننده در هنگام مصرف آن را احساس نكند ولي شرايط توليد انبوه و لزوم ايجـاد سـرعت درتوليـد ، ايـن امكان را محدود كرده و مشكل فوق همچنان لاينحل باقي مانده است . در اين ميان برخي كارخانجات جهت غلبه بر مشـكل فوق از شكر كاملاً پودر شده و برخي ديگر از قند اينورت ( شربت محتوي قند گلوكز و ساكاروز ) استفاده مي نمايند كـه در مورد شكر پودري مشكل احساس شدن دانه هاي شكر تا حدودي رفع شده ولي كاملاً از بين نمي رود و در مورد شربت قنـد اينورت نيز به علت حضور گلوكز در شربت ، قدرت شيرين كنندگي شربت كاهش مي يابد . در صورتيكه بتوان شيره خرما با كيفيت مناسب اين صنايع توليد نمود ( رنگ روشن – مزه شيرين و خوب – طعم خرماي اندك ) طبيعتاً ميل بازار به استفاده از اين شربت به جاي شکر فراهم خواهد گرديد .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما


٢٥٥٣ : کيک - ويژگيها و روشهاي آزمون
٥٩٦٩ : آئين کار واحدهاي توليدي کيک و کلوچه
٢٥٥٤ : کلوچه - ويژگيها و روشهاي آزمون
٥٩٦٩ : آئين کار واحدهاي توليدي کيک و کلوچه


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما


با توجه به سرمايه گذاري هاي وسيع صورت گرفته در صنايع تبديلي کشاورزي و غذايي در کشور در دهه گذشته به ويژه توسط بخش خصوصي و همچنين با نگاهي به مزيت هاي کشور به لحاظ تأمين نيازهاي داخلي و صدور محصولات به ساير کشورها ، مي توان صنايع شيريني و شکلات و محصولات مشابه را يکي از گروه هاي عمده صنايع غذايي دانست که طي سالهاي اخير از رشد بسيار خوبي در سرمايه گذاري توليد و صادرات برخوردار بوده است . همچنين با توجه به توانمندي صنعتگران کشور درتوليد ماشين آلات مورد نياز اين صنايع که به دستيابي به جايگاه دانش فني بومي منجر شده ، مي توان آينده روشني را براي اين صنعت شيرين به ويژه در حوزه صادرات ترسيم کرد و نيز ايجاد صنايع غذايي و تبديلي در كشورهاي در حال توسعه موجب چند برابرشدن ارزش افزوده است . ارزان بودن مواد خام ، ارزبري كم ، نيروي كار ارزان همگي از جمله عواملي است كه ايجاد صنايع تبديلي توجيه پذير مي نمايد و موجب چند برابر شدن ارزش افزوده محصولات كشاورزي ميشود . ساختار اقتصادي ايران بگونه اي است كه بخش كشاورزي و صنايع تبديلي همواره از جايگاه ويژه اي در فرايند توسعه اقتصاد ، اجتماعي وسياسي كشور برخوردار بوده است امكانات بلقوه ، وسعت اراضي قابل كشت ، تنوع اقليم ، سهم قابل توجه جمعيت و اشتغال در مناطق روستايي ، معيارهاي برتري اقتصادي از جمله برتري نسبي سرمايه گذاري در اين بخش وارزش سرمايه داري ها وساختار اقتصادي توليد و محروميت زدايي استعداد اين سرزمين را براي توسعه و رشد كشاورزي و راه اندازي صنايع تبديلي و غذايي توجيه مي كند .


فرایند اجرای این طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما


مواد اوليه ( آرد ) پس از ورود به واحد جهت ذخيره سازي ، در داخل سيلوهاي مخصوص نگهداري مي گردد تا از اين طريق ضمن حفظ ويژگيهاي آن در شرايط نسبتاً ايده آل ، امکان دسترسي مداوم خطوط مختلف توليد به اين ماده اوليـه اصلي بـه سهولت فراهم گردد بدين ترتيب نخستين بخش فرآيند با توزين آرد و ارسال آن بصورت خودکار به مخازن همزن ( ميکسر ) آغاز مي گردد در اين مرحله همچنين آب و ساير مواد افزودني از قبيل روغن ، قند مايع خرما ، طعم دهنده ، پودر کاکائو و ... به تدريج در حين اختلاط به آن افزوده مي شـود لازم بـه ذکـر اسـت فرمولاسـيون مـواد تشـکيل دهنـده هـر يـک از انـواع محصولات متفاوت بوده و از اينرو جهت هر يک از خطوط فرآيند ، ميکسر مجزايي پيش بيني گرديده است . فرآوري کيک روغني شامل قالب گيري خمير و پخت آن بوده سپس نوبت به مرحله تزريق مغزي به کيـک جهـت ايجـاد طعم مطبوع محصول مي رسد بعد از سرد شدن کيک ، روکش شکلاتي بر روي آن قرار مي گيـرد و نهايتـاً در داخـل سـرد کن تونلي خنک شده و آماده بسته بندي مي گردد .
فرآيند توليد کلوچه نيز شامل مراحل آماده شدن خمير ، قالب گيري ، پخت و سرد شدن مي باشد کـه پـس از سـرد شـدن بسته به نوع کلوچه ممکن است روکش شکلات نيز بر روي آن قرار گيرد که نهايتاً پس از بسته بندي آمـاده ارسـال بـه انبـار خواهد بود .


ماشین آلات و تجهیزات ، مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما


• ميکسر خمير
• کلوچه زن ١٠ نازله
• فر تونلي
• آماده سازي مغز کلوچه
• نوار نقاله خنک کن
• آسياب ضايعات
• ماشین رج کن
• نوار نقاله رج کن
• اينروبر شکلات
• سرد کن تونلي
• ماشین بسته بندي
• جت پرييتر ليزري
• چسب زن کارتن
• ميکسر خمير
• ميکسر کرم
• سيستم آماده سازي شکلات
• دپازيتور خمير
• دپازيتور تزريق کرم و مربا ( مغزي )
• دپازيتور تزريق ژله و شکلات ( روي محصول )
• سيستم شستشوي قالب و خشک کن قالب
• سيستم روغن پاش قالب
• توربو ميکس خمير
• فر تونلي
• باندهاي حمل قالب بعد از پخت تا تزريق مجدد خمير
• باند خشک کن اسپيرال
• چهار نوع قالب متفاوت کيک
• جت پرييتر ليزري
• بسته بندي
• سرد کن تونلي
• اينروبر جهت روکش شکلات
• چسب زن کارتن

:: دانلود طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند مایع خرما

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کلیک و کلوچه و پودر کیک

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه از غلات حجیم شده 100 صفحه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت سال 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت سال 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی کیک و کلوچه با قند خرما، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

 دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool