جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع ساختمانیطرح توجیهی تولید الیاف کربن از فیبر اکریلیک سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی گلخانه سبزی و صیفی سال 1400 + word و pdf + کامفار - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Greenhouse cucumber

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث گلخانه سبزی و صیفی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید. ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث گلخانه سبزیجات و صیفی جات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

عملکرد گلخانه ، فراهم کردن شرایط محیطی لازم و مورد نیاز محصولی معین است.

گلخانه ها بر حسب اینکه چه نوع مصالح ساختمانی در آن ها بکار برده شده است ، به دو نوع ثابت و متحرک تقسیم بندی می شوند. گلخانه های ثابت، به گلخانه هایی گفته می شود که مصالح ساختمانی بکار رفته در آن ها از جنس پایدار و با دوام باشد.پس باید سالیان سال از آن ها استفاده کرد.

در گلخانه ها محصولات متنوعی تولید می شوند ، که عبارتند از : خیار درختی  ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، فلفل دلمه ای ، توت فرنگی ، طالبی ، سبزیجات پهن برگ کدو و ....


توضیح مختصر راجع به محصول مورد بررسی در طرح توجیهی گلخانه سبزی و صیفی


کشت ‌وکار گلخانه‌ ای یکی از مهم ‌ترین کسب ‌‌وکارهای دنیای امروز است که ، موازی با اهداف جهانی انرژی پیش می‌رود و سعی در به حداقل رساندن مصارف آن دارد . ضمن اینکه تولیدات گلخانه ‌ای نسبت به کشاورزی سنتی بازده بالاتری نیز دارند و به همین دلیل تقاضای بازار جهانی برای آنها بیشتر است ، به‌ طوری‌ که پیش‌بینی می‌شود این صنعت در سال‌های آینده رشد چشمگیری پیدا کند .


انواع گلخانه های سبزی و صیفی


Greenhouse Eggplant

در حال حاضر دو نوع گلخانه رواج دارد :

1 - گلخانه دو طرفه :

در گلخانه های دو طرفه دیوارهای جانبی عمودی هستند و سقف آن ها حالت مثلثی دارد .

2- گلخانه کوانست :

در گلخانه کوآنست از کمانهای لوله ای یا چوبی ( بیشتر لوله های فولادی ) استفاده می شود ، در این روش کمانها را که دارای قوسی حدود 180 درجه هستند ، بموازات هم و بفواصل مشخص 1.5 تا 3.5 متر در زمین فرو میکنند و کمانها بوسیله تیرهای افقی که در امتداد طولی گلخانه قرار دارند ، بهم اتصال می یابند و مستحکم می شوند .

فاصله تیرهای افقی که بطور موازی در روی کمانها قرار گرفته و اولین کمان را به آخرین کمان وصل میکنند، 100 تا 150 سانتی متر است . به این ترتیب یک فضای درونی بزرگ و واحد بوجود می آید .

برای پوشاندن گلخانه کوآنست معمولا از پلاستیک استفاده می کنند . بدین منظور در فواصل بین لوله های افقی و بفاصله 25 تا 30 سانتی متر سیم های گالوانیزه به موازات لوله های افقی نصب میکنند که برای پوشش پلاستیکی سطح مناسبی بوجود می آورند و پس از پوشاندن گلخانه با پلاستیک تعدادی از همین سیم ها روی پوشش پلاستیکی نصب می شوند تا پوشش گلخانه مستحکم تر شود .


درباره انواع پوشش گلخانه 


مهمترین خصوصیت پوشش گلخانه این است که بیشترین مقدار نور و حرارت آفتاب را از خود عبور داده و به گیاه برساند .

در هیچ یک ازانواع پوشش ها انتقال نور و حرارت صد درصد نیست زیرا در ىر حال مقداری از نور، منعکس شده و یا جذب پوشش می شود . بین پوشش های مختلف شیشه از نظر عبور نور مقام اول را دارد و پوشش پلاستیکی بعد از شیشه در مقام دوم قرار دارد .

پوشش شیشه ای :

کیفیت و مرغوبیت شیشه و نیز ابعاد آن در میزان عبور نور تأثیر دارد . هر چه درصد آهن در شیشه بیشتر باشد، شیشه کدرتر شده و درصد نور کمتری را از خود عبور میدهد . قطعات بزرگتر شیشه از نظر عبور نور بهتر از قطعات کوچک است ، زیرا به قاب آهنی یا چوب کمتری نیاز دارد و سایه اندازی کمتری در گلخانه انجام میشود . ولی شیشه های بزرگ در برابر برف و باد مقاومت کمتری دارند و زودتر میشکنند .

درز بین شیشه ها و قالب های فلزی اکثرا مقداری هوا را از خود عبور می دهند . به همین دلیل پوشش شیشه ای دائما تهویه مختصری در گلخانه ایجاد نموده و به علت خارج کردن رطوبت اضافی کمتر از پوشش پلاستیکی عرق میکند .

امروزه گلخانه با پوشش شیشه ای از پرهزینه ترین انواع گلخانه ها است و اگرچه چنین ساختمان هایی صد سال یا با نگهداری صحیح حتی بیش از این دوام می آورند ولی هزینه بالای ساخت و نگهداری آنها به اضافه مشکل تر بودن احداث آن ها نسبت به پوشش های پلاستیکی سبب شده است ، که اکثر تولیدکنندگان محصولات گلخانه ای روی به استفاده از این پوشش پلاستیکی بیاورند .


تاسیسات مورد نیاز برای اجرای طرح توجیهی گلخانه سبزی و صیفی عبارتند از


  • استخر آب و چاه
  • آبیاری تحت فشار
  • سیستم حرارتی
  • سیستم دوجداره
  • اسکلت گلخانه

اهداف اجرای طرح توجیهی گلخانه سبزی و صیفی عبارتند از 


  • اشتغال زایی
  • خارج کردن کشت از حالت فصلی به دائمی
  • برگشت مطمئن و متمادی سرمایه
  • نیاز کشور به محصولات تازه و فراورده ای و قابلیت منطقه برای محصولات کشاورزی

محوطه سازی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی گلخانه سبزی و صیفی عبارتند از

  • خاکبرداری و تسطیح
  • گود برداری
  • حصارکشی
  • فضای سبز ، خیابان کشی

مزایای اجرای طرح توجیهی گلخانه سبزی و صیفی عبارتند از

  • بازدهی مناسب
  • کوتاه بودن دوره تولید نسبت به کشت در فضای باز
  • عدم استفاده از خاک در فرایند تولید

  • جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث گلخانه سبزی و صیفی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید


لینک دانلود طرح توجیهی کشت صیفی جات و سبزیجات سال  ، از طریق این صفحه ، در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد . لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .

درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ، مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool