جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Ganoderma mushroom

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی پرورش قارچ گانودرما یا قارچ لینگژی سال 1401 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی پرورش قارچ گانودرما یا قارچ لینگژی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


قارچ گانودرما یا قارچ لینگژی چیست و چه خواصی دارد ؟


قارچ گانودرما یا لینگژی در زمان های قدیم در طب سنتی چینی ها و ژاپنی ها استفاده می شد . اما امروزه این قارچ به دلیل خواص دارویی که دارد ، در همه کشور ها دارای اهمیت می باشد . این قارچ ها بیشتر بر روی چوب های پوسیده درختان در جنگل ها رشد می کنند .

در کشور ما نیز در شهر های شمالی و همچنین کرانه دریای خزر از این نوع قارچ به وجود می آید . قارچ هایی که در کشور ایران وجود دارند دارای پلی ساکارید های بیشتری بوده ، به همین جهت دارای ارزش بیشتری می باشند .

متاسفانه از این قارچ مقدار کمی در طبیعت وجود دارد ، به همین جهت واحد هایی برای پرورش قارچ گانودرما ایجاد شده اند .

قارچ گانودرما سبب جلوگیری از رشد تومور ها ، جلوگیری از ایجاد بیماری های کبد ، کاهش کلسترول خون ، کاهش استرس ، کنترل سرطان ، کنترل بیماری های قلبی و ... می شود


فرایند کشت قارچ گانودرما یا لینگژی جهت اجرای طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ گانودرما


Ganoderma mushroom 2

برای پرورش قارچ گانودرما ابتدا ، به میزان 10 درصد سبوس برنج و 3 درصد آهک را با مقداری خاک اره مخلوط کرده ، سپس مخلوط تولید شده را در کیسه های پلاستیکی تمیز ریخته و با استفاده از نخ در کیسه را محکم می بندند .

در مرحله بعد ، کیسه ها را در دمایی بین 95 تا 100 درجه سانتی گراد و با فشار کم استرلیزه می کنند . هنگامی که کیسه خنک شوند ، آن ها را به یک اتاق تاریک با دمایی بین 28 تا 35 درجه سانتی گراد که دارای دی اکسید کربن زیادی باشد انتقال می دهند .

سپس با استفاده از هود ، عمل بذر پاشی روی کیسه ها انجام می شود . پس از گذشت مدت زمانی بین 3 تا 4 هفته ریسه ها به وجود می آیند .

باید دقت نمایید هنگامی که ریسه ها نصف کیسه ها را فرا گرفتند ، در کیسه ها را بازکرده و آن ها را در روی قفسه های سالن تولید بگذارید .

خیلی مهم است که کیسه ها نه زود تر و نه دیرتر باز و برداشته شوند . دمای سالن تولید باید بین 85 تا 95 درجه سانتی گراد باشد .

در این مرحله باید حداقل دو مرتبه در طول روز آبیاری انجام شود . پس از گذشت مدت زمان یک تا دو هفته ، قارچ های گانودرما ظهور می کنند .

در هنگامی که کلاه قارچ ها که دارای رنگ زرد است تشکیل شود ، باید دما و رطوبت قارچ ها را کاهش دهید . پس از گذشت مدت زمان 2 تا 3 ماه از ظهور قارچ ها ، موقع برداشت آن ها فرا می رسد .

در واقع قارچ هایی که رنگشان قرمز شود و حاشیه سفیدی که داشتند محو شده باشد ، آماده برداشت می باشند . هنگامی که اولین برداشت انجام شود ، پس از گذشت چند روز فلاش دوم ظاهر خواهد شد .

پس از این که اولین برداشت انجام شود ، باید شرایط نگهداری از قارچ مانند قبل شود ، بدین طریق برای بار دوم قارچ ها رشد کرده و آماده برداشت خواهند شد . قارچ های برداشت شده را باید در محیطی سرد و خشک نگهداری نمود که خشک نشود .


مواد اولیه مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ گانودرما یا لینگژی


  • Ganoderma mushroom 1
  • کاه و کلش
  • خاک اره
  • بذر
  • ظروف بسته بندی
  • مواد شیمیایی
  • سموم
  • مکمل کمپوست
  • کیسه کمپوست

نیروی انسانی مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ گانودرما یا لینگژی

  • مدیر تولید و فروش
  • تدارکات
  • نگهبان
  • کارگر تولید
  • مسئول برداشت و بسته بندی

تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ گانودرما یا لینگژی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool