ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
گوسفند بخش مهمی از اقتصاد کشاورزی جهان را تشکیل می دهد. گوسفند همچنین در اقتصادهای محلی نیز نقش مهمی دارد ، که شامل کشاورزی ارگانیک و پایدار و مصرف کنندگان غذاهای بومی می شود.
منظور از پروار بندی یعنی چاق کردن و کسب حداکثر اضافه وزن یا تولید لاشه جهت تأمین گوشت است ، که دربرگیرنده مزایای بسیاری می باشد ، که از جمله می توان به جلوگیری از کشتار دام ها قبل از وزن مطلوب و حفظ مراتع کشور با جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام اشاره نمود.
همچنین گوسفند یک حیوان نسبتاً خوش بنیه ای است ، که آب و هوای متغییر و خشک را تحمل می کند و با فقیرترین علوفه و غذاها رشد خود ادامه می دهد و در مقایسه با سایر دام ها به جیره نگهداری کمتری احتیاج دارد و بیشتر غذایی را که دریافت می کند صرف تولید رشد و نمو خود می نماید. به همین سبب در بیشتر کشورهای دنیا از نقطه نظر اقتصادی در رتبه اول قرار دارد .
برای اجرای طرح توجیهی گوسفندان داشتی و پروار بندی بره ، گوسفند نژاد افشاری مناسب است زیرا ، سرعت رشد بالا ، تولید شیر مطلوب ، سازگاری سریع با محیط ، عادت پذیری با شرایط آب وهوای مناطق سرد ، قدرت راهپیمایی مناسب ، توان چندقلوزایی و مقاومت بالا در مقابل امراض ، ویژگی های ژن گوسفندی افشار است . گوسفند رومانوف هم یکی از بهترین نژادهای زایشی و چندقلوزا است .
کد آیسیک گوسفند گوشتی : 0121512307 ، کد گمرکی : 01041000 ، حقوق ورودی : 5%
کد آیسیک پشم خام گوسفند و بز ، با پوست یا پوست کنده : 1511512438 ، کد گمرکی : 41021000 و 51011900 ، حقوق ورودی : 5%
کد آیسیک شیرخام گوسفند : 0121512330 ، کد گمرکی : 04010000 ، حقوق ورودی : 15%
کد آیسیک کود خام گوسفندی : 0121512326 ، کد گمرکی : 31010000 ، حقوق ورودی : 5%
عملیات طرح شامل تکمیل و احداث ساختمان ها و تأسیسات مورد نظر و خرید دام و ماشین آلات و تأمین سرمایه در گردش و هزینه های جاری طرح و تأمین هزینه های مقدماتی پروژه می باشد. میزان سالن مورد نیاز جهت بره پرواری به ازای هر رأس 0.8 متر مربع می باشد ، که مشخصات فنی آن متعاقبأ ذکر خواهد گردید.
انبار و هانگار جهت نگهداری مواد غذایی مورد نیاز تعلیف دام بصورت فشرده جمعأ به میزان 0.51 متر مربع می باشد ، که در مناطقی که نگهداری علوفه بر روی سکوی علوفه ویا هانگار مشکل است ، می تواند این متراژ تمامأ به انبار تبدیل شود.
میزان بهاربند جهت نگهداری دام ها در خارج از سالن با توجه به شرایط منطقه از نظر دما و رطوبت و نور قابل تغییر بوده و حد اقل مقدار آن که لازم است رعایت گردد 1.6 متر مربع می باشد. تأمین آب و برق در طرح ضروری می باشد. منزل مسکونی و دفتر مدیر طرح نیز از موارد مورد نیاز بوده که بسته به شرایط و توانایی دامدار تعیین می گردد.
در اثر اجرای طرح ما سالیانه سه دوره پرواربنده بره خواهیم داشت و دام ها در وزن 25 تا 30 کیلو خریداری و پرواربندی انجام بمدت یکصد و ده روزانجام خواهد گردید و در یک دوره به ازای یک رأس دام مقدار 25 تا 30 کیلو گرم گوشت و 150 کیلو گرم کود دامی و یک جلد پوست به همراه روده و مقداری امعاء و احشاء جهت تبدیل به خوراك دام و قدری خون که میتواند دراین راستا به کار رود بدست خواهیم آورد و با توجه به ظرفیت واحد باید میزان تولیدات آن محاسبه گردد.
اصولاً مدت پرواربندی گوسفند یکصد روز است . هر زمان که اضافه وزن به دلیل اضافه شدن چربی بدن باشد ، بایستی پرواربندی خاتمه یابد . در اواخر پرواربندی ضریب تبدیل غذایی کاهش یافته و به ازای مصرف هر واحد جیره غذایی ، افزایش وزن بره ها اقتصادی نخواهد بود .
با اجرای طرح توجیهی گوسفندان داشتی و پروار بندی بره ، تعداد زیادی میش مادر و والد به همراه تعداد کمتری قوچ نگه داری می شود . هدف از این کار افزایش درصد زایش در گوسفندان است . معمولاً در گله های داشتی به ازای هر ۵۰ راس گوسفند ماده والد (میش) یک راس قوچ والد در گله نگه داری می شود . اما این نسبت از تعداد قوچ و بره های ماده بسته به نوع نژاد و جثه دام قابل تغییر می باشد .
جهت تهیه طرح توجیهی گوسفندان داشتی و پروار بندی بره کاملا به روز برای سال 1400 با فرمت Word و Pdf ، با گزارش کامفار و مشاوره های اداری و بانکی ، با ما تماس بگیرید.
دانلود فایل طرح توجیهی پرورش گوسفند و بره پرواری سال 99
دانلود طرح توجیهی تیپ پرورش گوسفندان داشتی سال 1400
تذکر : پس از ورود به وبسایت گسترش کارآفرینی ایران ، ابتدا عضو سایت شوید ، سپس با نام کاربری و رمز ورود خود وارد سایت شده تا بتوانید مضاف بر طرح توجیهی گوسفندان داشتی و پروار بندی بره ، از امکان دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ دیگر بهره مند گردید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار گیرد .