جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع تجهیزاتیطرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی گلخانه نهال کاری سیب و انبه سال 1400 + روش اخذ مجوز و وام - 5.0 out of 5 based on 6 votes
امتیاز کاربر:  / 6
ضعیفعالی 

Mango greenhouse

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث گلخانه نهال کاری انبه و سیب سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث نهالستان انبه و سیب در گلخانه را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


معرفی انواع گلخانه ها با توجه به نوع سازه


‏گلخانه های چوبی :

اسكلت اصلی این گلخانه ها از چوب با پوشش پلاستیك مـی باشد . ارتفاع در ایـن سازه هـا 2 تا 3 متر و سیستم گرمایی ‏و تهویه مناسبی ندارد و بدلیل ارتفاع پایین مناسب كشت محصولاتی نظیر خیار و گوجه فرنگی نمی باشد .

مزیت این ‏گلخانه ها قیمت ارزان احداث هر واحد آن می باشد ، ولی بدلیل نامناسب بودن محیط داخلی برای رشد گیاه ، معمولاً میزان ‏تولید در واحد سطح در مقایسه با گلخانه های مدرن بسیار كمتر است .

گلخانه های فلزی یا مدرن :

اسكلت این گلخانه ها از فلز است ، كه معمولاً با پلاستیك های ضد اشعه ماوراء بنفش ( ‏uv‏ ) پوشش و دارای سیستم ‏گرمایشی و تهویه مناسب می باشد . ارتفاع این نوع گلخانه ها بیش از 5/4 متر است و بدلیل شرایط مناسب رشد گیاه در ‏اینگونه سازه ، عملكرد در واحد سطح نسبت به گلخانه های چوبی افزایش دارد .

اتصال قطعات در گلخانه های فلزی بوسیله پیچ ومهره ( پرتابل ) و یا استفاده از جوش می باشد . هزینه واحد گلخانه های ‏پرتابل نسبت به سیستم جوشی 20-15% بیشتر است ، ولی نصب آن آسانتر و تغییرات در سازه راحت تر است .‏


معرفی انواع گلخانه ها از لحاظ پوشش


پلاستیکی ‏:

پوشش های پلاستیکی می تواند از جنس پلی استر ، پلیوینل کلراید ( ‏P.V.C‏) پلی وینل فلوراید (‏P.V.F ‏) باشد . از مزایای ‏این پوشش ها عدم نیاز به اسکلت های سنگین و کاهش هزینه گرم کردن تا حدود 40% نسبت به گلخانه های شیشه ای یک ‏لایه است .

اغلب پوشش های پلاستیکی از نوع پلی اتیلن بوده ، که معمولاً به ماده مقاوم کننده در مقابل ‏UV‏ ( اشعه ماورای بنفش ) ‏آمیخته شده اند ، که در این صورت طول عمر آنها تا حدود 3 سال قابل افزایش است . امروزه در کشورهای پیشرفته پلی ‏اتیلن و سایر پوشش های پلاستیک را به مواد نگهدارنده نور مادون قرمز (‏IR‏) آمیخته می کنند ، که تلفات دمای گلخانه را در ‏شب 15 تا 25 درصد کاهش می دهند .

PVF‏ نیز یک نوع پوشش پلاستیکی جدید است ، که تا ده سال دوام داشته و واکنش آن نسبت به نور و قیمت آن تقریباً ‏معادل شیشه است . پوشش های دوبل پلاستیکی نیز کاهش هزینه سوخت تا یک سوم نقش موثری دارند .

شیشه ای :

گلخانه های شیشه ای از پر هزینه ترین نوع گلخانه های صنعتی محسوب می شوند . نیاز به اسکلت محکم و نیز استفاده از ‏پوشش شیشه و همچنین مصرف سوخت بالا در این گلخانه ها ، باعث افزایش قیمت این نوع گلخانه ها در مقایسه با ‏پلاستیکی و پلی کربنات گردیده است .

از مزیت های این نوع گلخانه ها به قابلیت بالای عبور نور و حرارت آفتاب می توان ‏اشاره کرد ، که در مناطق سردسیر و کم نور دارای کارایی بالایی می باشند . همچنین گلخانه های شیشه ای نسبت به انواع ‏دیگر گلخانه ها ، دارای بیشترین طول عمر می باشد ، که البته به همان نسبت هزینه های نگهداری آن نیز نسبت به دیگر ‏انواع گلخانه ها بالاتر می باشد . ‏

‏ پلی کربنات :

از جمله مزیت های پوشش پلی کربنات به جای شیشه هزینه کمتر و نیز وزن سبک تر آن می باشد . همچنین مقاومت بالای ‏آن نسبت به پلاستیک باعث تقاضای روزافزون آن به عنوان پوشش در صنعت گلخانه گردیده است .

پوشش پلی کربنات ‏اغلب جهت پوشش قسمت های جلو ، عقب و نیم دایره های مربوطه و یا کناره ها و سقف گلخانه در نظر گرفته می شود . ورق های پلی کربنات جایگزین مناسبی برای شیشه بوده و باعث صرفه جویی در انرژی می ‏شوند . بطوری كه در تابستان از ورود گرما به داخل جلوگیری كرده و در زمستان مانــــع خروج و هـدر رفتن گرمای ‏داخـل می شوند .‏

با توجه به ویژگی های این طرح توجیهی احداث گلخانه نهال کاری ، به نظر می رسد گلخانه های با اسکلت فلزی و پوشش پلاستیکی مناسب ترین نوع سازه باشد ، چرا که هم از استحکام کافی برخوردار است و هم اینکه با قیمت مناسبی قابل اجرا می باشد .


معرفی بازار هدف طرح توجیهی گلخانه نهال کاری سیب و انبه


با توجه به اینکه تمرکز این پروژه بر تولید نهال میوه های گرمسیری و هسته دار است ، در این قسمت به بررسی وضعیت باغات استان در مورد تولید محصولات یاد شده پرداخته می شود .

در مورد نهال میوه های گرمسیری می توان گفت ، که استان هرمزگان به عنوان استان پیشرو در تولید میوه های گرمسیری به شمار می رود . استان هرمزگان با موقعیت و ویژگی خاص جغرافیائی و آب و هوای گرم و خشک و شرجی در نوار ساحلی بستر مهمی برای تولید مرکباتی چون پرتقال ، نارنگی ، لیموترش و انبه می باشد .

در سال های گذشته تولید انبه در این استان با رشد چشمگیری مواجه بوده است . به طوری که تولید انبه استان در سال 1389 نزدیک به 2562 هکتار از اراضی استان به کاشت انبه اختصاص داشته و از این اراضی در حدود 16600 تن انبه برداشت شده است ، که در سال 1391 سطح زیر کشت انبه استان به 2800 هکتار رسیده است . همچنین محصول برداشتی از باغات انبه استان در سال 1391 به حدود 19500 تن رسیده است.

لیمو ترش نیز یکی از مهمترین و اقتصادی ترین محصولات کشاورزی در هرمزگان است . آمارها نشان می دهد از سطح 290 هزار هکتار سطح زیر کشت مرکبات در کشور بالغ بر 32 هزار هکتار به لیموترش اختصاص دارد ، که بیشترین سطح زیر کشت لیموترش مربوط به استان هرمزگان می باشد ، که در زمینه تولید لیمو ترش استان رتبه نخست را در کشور از آن خود کرده است.

در ایران سالانه بطور متوسط 336 هزارتن لیموترش تولید می شود ، که از این مقدار 6/157 هزارتن آن در استان هرمزگان برداشت می شود . در حال حاضر نیاز استان به نهال میوه های گرمسیری در حدود 555 هزار اصله می باشد ، که 350 هزار اصله آن در داخل استان تولید و مابقی از استان های همجوار تأمین می گردد .


تجهیزات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی احداث نهالستان انبه و سیب


  • موتور ژنراتور اضطراری
  • سمپاش موتوری فرغونی
  • الکتروموتور کوچک یک اینچ
  • هواکش 140*140
  • هواکش80*80
  • هیتر 150000 کیلو کالری
  • شعله افکن
  • منبع سوخت سه هزار لیتری
  • منبع ذخیره آب سه هزار لیتری
  • کپسول آتش نشانی 12 کیلویی
  • سمپاش پشتی دستی
  • وسایل ابزار کار از قبیل فرغون ، بیل و .....

شرایط و مدارک مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث گلخانه نهال کاری سیب و انبه ، به شرح زیر می باشند

متقاضی باید تجربه باغبانی داشته باشد .

  • زمین کمتر از 1 هکتار نباشد .
  • مشخص بودن نوع تولید و کارشناس ناظر و اولویت با فارغ التصیل رشته باغبانی با 3 سال سابقه کار مفید و پس از آن سایر رشته ها
  • مدارک شناسایی متقاضی
  • مدارک مربوط به زمین
  • در صورت بهره برداری از چاه آب ، دارا بودن آب به میزان 1 لیتر در ثانیه برای هر هکتار
  • استعلامات : امور اراضی ( زمین ) ، آزمایشگاه آب و خاک ، شورای اسلامی در خصوص حق آبه

فرایند انجام کار ها و دریافت مجوز جهت اجرای طرح توجیهی احداث گلخانه نهال کاری ، به شرح زیر می باشد

  • ارائه درخواست متقاضی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اعلام می نماید .
  • بررسی اولیه توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان
  • ارسال به سازمان جهاد کشاورزی استان
  • بررسی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان ( مدیریت باغبانی )
  • ارسال به موسسه ثبت و گواهی بذر و ارقام نهال
  • بررسی توسط موسسه ( طرح در کمیته فنی نهال استان )
  • صدور پروانه تولید نهال توسط موسسه
  • لینک دانلود طرح توجیهی گلخانه نهال کاری سیب و انبه سال 98 ، از طریق این صفحه ، در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد . لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ، مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

    در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین  طرح توجیهی گلخانه نهال کاری سیب و انبه ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

    کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار گیرد .


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool