ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
صنعت مرغداری یک سرمایه ملی است. که پس از نفت رتبه دوم کسب وکار و سرمایه گذاری در کشور است.
امروزه شیوه ھای پیشرفته علمی و کاربردی خاصی جھت پرورش مرغ گوشتی در روی بستر انجام می شود .
کلیه مراحل مختلف برنامه تولید با زمان بندی بسیار دقیق به صورت یک سیستم کاملا ھوشمند طراحی، برنامه ریزی شده و در فارم ھا اجرا می گردد.
گوشت مرغ یك ماده ی غذایی غنی از پروتئین آهن نیاسین و روی می باشد. در عین حال فاقد چربی های بالا و كلسترول گوشت گاو و گوساله است.
64 درصد از كالری مرغ بدون پوست از پروتئین و 31 درصد آن ناشی از چربی های آن است. مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد.
گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.
مرغداری شغلی است بسیار پرسود اما فقط با مدیریت برتر + تکنولوژی برتر با توجه به توان بالقوه مدیریتی، کارشناسی و تخصصی تولید کنندگان درصنعت طیور، ایجاد زمینه برای مدرنیزه کردن فرآیند تولید، رونق دادن به فعالیت ھای بازرگانی داخلی و خارجی، و افزایش دانش و اطلاعات تولیدکنندگان این صنعت کاملا مورد توجه قرار گرفت.
به طوری که کاھش تدریجی واردات را شاھد بوده و ھم اکنون در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ جھت تأمین نیازھای غذائی جامعه موفق بوده و زمینه صادرات مازاد مصرف تولیدات برای برخی از این محصولات نیز فراھم آمده است. ایجاد تدابیرخاص مدیریتی، بھبود و ارتقاء مدیریت درسطوح واحدھای تولیدی، کاھش تلفات درمزارع و فارمھا، افزایش بھره وری ، رشد کم وکیفی تولیدات ازاھم اقدامات انجام شده می باشد.
کشور با داشتن قریب به ١٣ میلیون واحد دامی و در بخش طیور با تولید قریب به ٨۶٢ میلیون جوجه یکروزه ، در واحدھای تخم گذار با ظرفیت بیش از ٧٠ میلیون قطعه جوجه توان تولید بیش از 9.5 میلیون تن انواع مواد پروتئینی و لبنی را فراھم کرده است.
از نظرتولید گوشت مرغ و تخم مرغ مقام چھاردھم در جھان ، رتبه ششم در آسیا و رتبه دوم درخاورمیانه است. به گونه ای که میانگین تولید سالیانه گوشت مرغ بالغ بریک میلیون و ۵۶۵ ھزارتن و تخم مرغ ٧۴٠ ھزار تن می باشد. صنعت مرغداری یک سرمایه ملی است. که پس از نفت رتبه دوم کسب وکار وسرمایه گذاری در کشور است.
اشتغال قریب به4.5 میلیون نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم درچرخه تولید درصنعت دام و طیورکشور و حجم سرمایه گذاری ھای انجام شده بیان گر اھمیت و نقش صنعت دام و طیور در اقتصاد ملی و استقلال اقتصادی کشوراست.
افزایش تولید سرانه باتوجه به رشد دو برابری جمعیت کشور و قطع وابستگی درکلیه تولیدات دام و طیور را در نیل به خودکفائی و استقلال اقتصادی می توان برشمرد.
عمده مجوزهای لازم برای اجرای این پروژه باید از سازمان های محیط زیست، دامپزشكی و امور دام، امور اراضی، شركت های آب و برق و گاز و بخشداری محل اجرای پروژه و سایر سازمان های ذیصلاح از جمله جهاد كشاورزی اخذ گردد.
امروزه شیوه ھای پیشرفته علمی و کاربردی خاصی جھت پرورش مرغ گوشتی در روی بستر انجام می شود. کلیه مراحل مختلف برنامه تولید با زمان بندی بسیار دقیق به صورت یک سیستم کاملا ھوشمند طراحی، برنامه ریزی شده و در فارم ھا اجرا می گردد.
در ھر دوره پرورش قبل از شروع به جوجه ریزی با نظارت مسئول دامپزشکی از کلیه سالن ھا نمونه برداری شده و بلافاصله در آزمایشگاه موجود در فارم آزمایش می شود. و در صورت وجود آلودگی نوع آن مشخص و بر اساس آن نوع ضد عفونی تعیین و سپس کلیه جایگاھ ھا و تاسیسات حداکثر ظرف مدت ھفتاد و دو ساعت کاملا شستشو و ضدعفونی و آماده بھره برداری می گردند.
پس از آماده شدن جایگاھ ھا مجددآ از طرف مسئول مربوطه از واحد بازرسی بعمل آمده و به جھت اطمینان کامل از عدم آلودگی، دوباره از تمامی سالن ھای آماده شده ، نمونه برداری انجام و آزمایش شده و در صورت عدم آلودگی اجازه جوجه ریزی داده می شود. قبل از خرید جوجه نیز تحقیقات و بررسی ھای لازم و ضروری از فارم مادر و جوجه کشی مورد نظر انجام و پس از اطمینان کامل مبنی بر سلامت گله مادر و عدم آلودگی جوجه اقدام به خرید می نمایند.
در زمان تحویل جوجه دریافت گواھی سلامت جوجه از طرف دامپزشک مسئول جوجه کشی الزامی است . قبل و بعد از ورود جوجه به سالن ھا قرنطینه ھای لازم و مخصوص بطور دقیق و کامل انجام می گردد. پس از ورود جوجه اطلاعات بطور کامل از فرم گواھی دامپزشک مسئول فارم و جوجه کشی و فاکتور فروش آن به سیستم انتقال داده می شود.
از آن لحظه به بعد تمامی مراحل تولید و پرورش اعم از درجه حرارت سالن ھا با توجه به سن جوجه و فصل و زمان جوجه ریزی ، نوع واکسن و زمان و اکسیناسیون، تنظیم جیره غذائی، تنظیم ھوا و نور در شبانه روز با توجه به سن جوجه توسط سیستم ھوشمند با برنامه ریزی ھای دقیق علمی، فنی و تخصصی انجام می گردد.
حتی وضعیت داخل سالن ھا توسط دوربین ھای تصویری مداربسته به اطاق فرمان و دفاتر و ادارت مرکزی به طور دائم و شبانه روز ثبت، ضبط و نمایش داده می شود.
در صورت ھرگونه مغایرت یا اختلاف یا ناھمآھنگی در ھر یک ازمراحل قید شده در ھر لحظه در طول شبانه روز ، متناسب با نوع آن، علائم ھشدار دھنده به وسیله آژیر یا زنگ یا چراغ اعلام و ھشدار داده میشود .
بدیھی است با این روش علمی و فنی راندمان بالائی درکیفیت و بھره وری تولید پدید خواھد آمد. بدین وسیله سلامت گله تضمین و بالطبع با رشد بیشتر قیمت تمام شده و ضریب تبدیل به حداقل خواھد رسید و راندمان ایده آل و مطلوبی در تولید بدست می آید.
بشر ھمواره از بدو خلقت برای فراھم نمودن تغذیه خود درصدد دستیابی به منابع غذائی جدید و استفاده بھینه از آن بوده است.
لاجرم با گسترش و ارتقاء سطح دانش خویش منطبق با تکنیک و راھکار علمی توانسته است ، به آرزوی دیرین خود دست یابد.
به گونه ای که ھم اکنون در زمینه کشاورزی و کشت و کار ماھواره ای را بکار گرفته است. حاصلخیزی زمین، غنی کردن خاک از مواد مورد نیاز، کنترل زراعت و باغبانی ، تشخیص آفات محصولات زراعت وکشاورزی و نحوه مقابله با آنھا از طریق ماھواره ھا و بدون دخات انسان انجام می گیرد ، که طبعأ از این طریق با زمان بسیار اندک به تولید بسیار انبوه و با کیفیت بی نظیر دست یافته اند.
این عمل صرفا در بخش کشاورزی محدود نیست در زمینه مواد پروتئینی و گوشت سفید نیز از سال ھا قبل با ابداع شیوه ھای علمی و کاربردی تحولات زیادی در اصلاح نژاد و تولید انبوه در پرورش طیور بوجود آورده است. با اصلاح ژن و ایجاد تکنولوژی بسیار پیشرفته و مدرن قسمتی از متابولیزم مورد نیاز بدن طیور را درخارج بدن و در لابراتوارھا فرآوری و پالایش می نمایند.
در این متد رشد نھائی را از 48 روز به 38 روز روز کاھش داده و در نتیجه آن ضریب تبدیل از 2.22 به 1.5 تقلیل یافته است . بازتاب این پدیده و تکنولوژی درصنعت طیور باعث تحول عظیم و بی سابقه ای درساختار تولید و اقتصاد جھانی این صنعت شده است.
اگرچه در کشور ما در دو دھه گذشته توجه خاصی به زیر بنا و ساختار تولیدات بخش کشاورزی بعمل آمده است. و قوانین و مصوبه ھای ارزشمندی در حمایت از تولید کنندگان این بخش من جمله صنعت طیور به تصویب رسیده است.
البته ھنوز ھم کمبودھائی وجود دارد. که قطعأ با سیاست کلی نظام و دستگاھ ھای مسئول برطرف خواھد شد. و در آینده نزدیک شاھد شکوفائی ھرچه بیشتر و بھتر در صنعت طیور کشور خواھیم بود.
با ارتقاء دانش فنی تولید کنندگان این صنعت و استفاده بھینه از آخرین تکنولوژی و دست آوردھای روز دنیا در زمینه پرورش طیور، راندمان و بھره وری بسیار بالائی بوجود آمده و ما باور داریم و می توانیم علاوه برتأمین گوشت سفید مورد نیاز داخلی با قیمت وکیفیت مطلوب مبادرت به صادرات و رقابت با سایرکشورھای تولید کننده بنمائیم. و این موضوع ھدف از اجرای طرح فوق را توجیه می نماید.
لینک دانلود طرح توجیهی جوجه کشی صنعتی سال 98 ، از طریق این صفحه ، در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد . لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ، مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی جوجه کشی صنعتی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار گیرد .