ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
برای پرورش جوجه های گوشتی ، جوجه های یکروزه از مرغ مادر گوشتی و جوجه کشی ها خریداری شده و سپس به مرغداری منتقل می شوند. به علت پرورش سریع جوجه های گوشتی نژاد هوبارد که در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به ۲۵۰۰ گرم میرسند، برنامه های پرورشی، تغذیه ای و بهداشتی به خصوصی در فارم های پرورش مرغ گوشتی هوبارد صورت می گیرد ، به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست .
تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ و میر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است ، تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد ، که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد .
از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ، ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم و بهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .
هدف از اجرای طرح توجیهی احداث مرغداری گوشتی ، گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .
برای پرورش جوجه های گوشتی، جوجه های یکروزه از مرغ مادر گوشتی و جوجه کشی ها خریداری شده و سپس به مرغداری منتقل می شود. به علت پرورش سریع جوجه های گوشتی که در عرض 42 روز از وزن 42 گرم به 2500 گرم می رسند ، برنامه های پرورشی، تغذیه ای و بهداشتی به خصوصی در فارم های پرورشی صورت میگیرد . به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست .
محل مزرعه پرورش طیور باید به نحوی انتخاب شود ، که در اطراف آن تراکم واحدهای پرورش دام و طیور کم باشد و همچنین با مراکز مرتبطی مانند جوجه کشی، کشتارگاه ها، مراکز فراوری ضایعات و پسماندهای دام و طیور و حتی واحدهای کشاورزی و خصوصا گلخانه ای که از فضولات دام و طیور به عنوان کود استفاده میکنند و میتوانند موجب انتقال عوامل بیماریزا شوند ، دارای فاصله مناسب باشند .
باید مکان نگهداری مرغ تخمگذار مناسب باشد ، یعنی از نظر تهویه، حرارت، دسترسی به دان و آب، بهداشت و... کمترین مشکل را داشته باشد تا استرس ها باعث کاهش تولید نشوند .
نکات ویژه در بررسی فنی طرح های نیمچه گوشتی شامل مدت روشنایی ، فضای لازم جهت نگهداری نیمچه ها ، حرارت لازم ، تهویه و میزان خوراک و جیره غذایی مناسب ، میزان املاح مجاز موجود در آب مصرفی ، واکسیناسیون و جلوگیری از آلودگی محیط سالن ها می باشد.
الف ) روشنایی :
شدت نور در دو هفته اول بایستی به مقدار 4 وات برای هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بایستی این مقدار روشنایی را کم نمود تا در هفته های آخر به میزان 2 وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنایی در 3 روز اول 24 ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر 22 ساعت در نظر گرفته می شود .
ب ) فضای لازم جهت نگهداری و پرورش :
فضای لازم با توجه به سن آنها متغیر است که بایستی میزان سطح مورد نیاز را جهت افزایش راندمان تولید و ضریب تبدیل مورد تاکید قرار داد . برای جوجه های یکروزه تا 8 هفته در هر متر مربع از سالن 16 تا 25 قطعه در نظر می گیرند و برای جوجه های 8 هفته تا 12 هفته در هر متر مربع 15 تا 12 قطعه نیمچه در نظر گرفته می شود .
ج ) حرارت لازم :
تامین حرارت لازم در واحد های پرورش نیمچه گوشتی نقش مهمی را ایفاد می کند . گرما به وسیله مادر مصنوعی با سوخت گاز یا برق و یا به وسیله بخاری برقی ،نفتی ، گازوئیلی و هیتر تامین می شود . میزان درجه حرارت مناسب برای جوجه ها در سنین مختلف متغیر و بر اساس جدول ذیل می باشد :
سن جوجه | درجه حرارت سطح بدن جوجه | درجه حرارت در ارتفاع 1 متری کف سالن |
1 تا 3 روزگی | 35 درجه سانتی گراد | 28 درجه سانتی گراد |
4 تا 7 روزگی | 32 درجه سانتی گراد | 26 درجه سانتی گراد |
هفته دوم | 28 درجه سانتی گراد | 24 درجه سانتی گراد |
هفته سوم | 26 درجه سانتی گراد | 20 درجه سانتی گراد |
هفته چهارم | 24 درجه سانتی گراد | 18 درجه سانتی گراد |
هفته پنجم | 22 درجه سانتی گراد | 18 درجه سانتی گراد |
هفته ششم | 20 درجه سانتی گراد | 18 درجه سانتی گراد |
هفته هفتم | 18 درجه سانتی گراد | 18 درجه سانتی گراد |
د ) تهویه :
تهویه بایستی طوری فراهم شود ، که با جریان ملایم همیشه هوای تازه درسالن وجود داشته باشد و بستر را خشک نگه دارد و سبب نوسان درجه حرارت نگردد . مقدار تهویه هوا در 3 تا 4 متر مکعب هوا به ازاء یک کیلوگرم وزن زنده / سالن های مرغداری گوشتی بایستی معادل 6/3 تا 4 متر مکعب هوا به ازاء یک کیلوگرم وزن زنده طیور در هر ساعت باشد . سرعت هوا برای جوجه های گوشتی نباید از 2/0 متر در ثانیه تجاوز نماید .
ه ) جیره غذایی :
تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر بوده و به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی به مراتب بیشتر از پرورش دهندگان مرغ تخمگذار می باشند .
همانطور که می دانیم برای نیل به هدف اساسی تولید گوشت مرغ تنها نژاد خوب کافی نیست ، بلکه تغذیه مناسب و شرایط صحیح نگهداری نیز اثر تعیین کننده ای دارد .
فرمول های غذایی در نژاد های مختلف و در شرایط متفاوت متغیر می باشد و با توجه به نژاد جوجه یکروزه و شرایط مناطق مختلف و مواد اولیه موجود جیره غذایی مناسب را می بایستی انتخاب نمود ، از آنجائی که یکی از اهداف مهم پرورش دهندگان طیور کوتاه تر نمودن زمان پرورش با حداکثر رشد و حداقل هزینه می باشد ، فراهم نمودن جیره غذائی بالانس شده جهت برطرف ساختن نیاز های ویتامینی و معدنی امری اجتناب ناپذیر می باشد ، لذا کنسانتره غذائی طیور که مجموعه ای از مواد اصلی موردنیاز جوجه های گوشتی بوده و با بهره گیری از علم تغذیه و جدیدترین اصول فن آوری تغذیه تهیه گردیده است ، این امکان را به کلیه پرورش دهندگان میدهد ، تا با مصرف آن و تنها با افزودن غلات و کنجاله سویا حداکثر بهره را ببرند .
یکی از مهمترین مزیت های کنسانتره این است ، که 2 نوع فرمول برای دوره پرورش در نظر گرفته شده است ، به نحوی که از نظر میزان پروتئین و انرژی متابولیسمی حداکثر بازدهی را داشته باشد .
با مصرف این محصول نیازی به استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی چه به صورت محلول در آب و چه به صورت مخلوط در دان نمی باشد . فرمول های ارائه شده صرفا جنبه پیشنهادی را دارند لذا با توجه به قیمت ، کیفیت و میزان دسترسی به مواد اولیه امکان تهیه فرمول های متعدد وجود خواهد داشت .
بدیهی است که امکان جایگزینی گندم با ذرت به نسبت دلخواه وجود دارد . لازم به ذکر است فرمول های پیشنهادی را با فرض اینکه میزان پروتئین ذرت و سویای مصرفی به ترتیب 8 % و 44 % باشد تنظیم گردیده است . میزان مصرف کنسانتره آغازین یا Starter 100 کیلوگرم در 1 تن دان و کنسانتره پایانی یا Finisher 100 کیلو گرم در 1 تن دان میان دان و پس دان می باشد .
و ) آب :
آب در متابولیسم بدن طیور نقش به سزائی داشته و باعث جذب و انتقال مواد غذایی از دستگاه گوارش به تمام اندام ها و دفع مواد زائد از آنها می گردد . آب مورد نیاز بر حسب سن جوجه متفاوت و حداکثر به 255 سی سی در شبانه روز می رسد ، که بخشی توسط سوخت وساز کربوهیدرات ها در بدن حاصل می شود .
قسمتی نیز توسط جیره غذایی و بخش اعظم آن توسط آب آشامیدنی در اختیار طیور قرار می گیرد . در مصرف آب آشامیدنی طیورمی توان از آب لوله کشی استفاده نمود . لیکن در موقع استفاده از واکسن ها و آنتی بیوتیک هاکه به صورت خوراکی مصرف می شوند ، بایستی از آب فاقد مواد ضدعفونی و غیر کلردار استفاده نمود .
ز ) واکسیناسیون :
از آنجایی که در مرغداری های صنعتی پرورش جوجه گوشتی به صورت گله ای انجام می شود و تراکم جوجه در محیط بسیار زیاد است ، کوچکترین سهل انگاری در رعایت بهداشت باعث بروز و شیوع بیماری های مختلف در مرغداری می گردد . بنابراین گذشته از رعایت نکات بهداشتی بایستی به مقوله واکسیناسیون هم توجه خاصی مبذول داشت .
گامبورو و نیوکاسل از خطرناکترین و شایعترین بیماری های موجود در منطقه می باشند ، که با واکسیناسیون قابل پیشگیری و کنترل می باشند . برنامه واکسیناسیون در هر منطقه و در هر واحد متفاوت می باشد .
لینک دانلود طرح توجیهی احداث مرغداری گوشتی ، از طریق این صفحه ، در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد . لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت جدید ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت جدید این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ، مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث مرغداری گوشتی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار گیرد .