طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی سال 1400

Packing straps of recycled materials

جهت سفارش طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

این نوع تسمه ها از استحکام بسیار بالایی برخوردار است و قابلیت جایگزین شدن تسمه های فلزی را دارد .از موارد استفاده این نوع تسمه در صنعت می توان در بسته بندی عدل پارچه ، پنبه ، الیاف ، نئوپان ، بتن ، آهن آلات و فلزات دیگر و ... نام برد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی


 

این نوع تسمه ها از استحکام بسیار بالایی برخوردار است و قابلیت جایگزین شدن تسمه های فلزی را دارد . از موارد استفاده این نوع تسمه در صنعت می توان در بسته بندی عدل پارچه ، پنبه ، الیاف ، نئوپان ، بتن ، آهن آلات و فلزات دیگر و ... نام برد .

لازم به ذکر است با اندکی تغییرات در مقاومت این تسمه ها ، می توانند جایگزین مناسبی برای تسمه های PP باشند ، که از لحاظ استحکام در درجه بالاتری از تسمه های P قرار دارند و از نظر قیمت نیز مقرون به صرفه تر هستند ، که در بسته بندی لوازم خانگی ، کاشی ، سرامیک و تولیداتی از این دست قابل استفاده است .

با توجه به در اختیار داشتن تکنولوژی تولید این تسمه ، توسط این شرکت بنا به درخواست متقاضی تسمه ها از نظر عرض و ضخامت قابل تغییر بوده و در چند رنگ ذیل تولید می گردد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی


مهمترین کاربردهای PET بازیافتی در تولید الیاف ، ورق ، تسمه ، ظروف ، قطعات تزریقی و بطری می باشد. PET بازیافتی از PET نو و دست نخورده و تقریباً غیر قابل تشخیص می باشد ، حدود 4% PET بازیافتی در دنیا برای تولید تسمه بسته بندی استفاده می گردد.


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی


جلوگیری از اتلاف منابع مالی وطبیعی کشور که برای تولید پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد ، فرآوری مواد اولیه داخلی ، حفاظت محیط زیست و جلوگیری از انتشار آلودگی به آب ، خاک وهوا از مزایای بازیافت و تبدیل بطری های ضایعاتی به پرک و تسمه بسنه بندی می باشد .

اگر اقدامات لازم در زمینه مواد زائد صورت نگیرد ، باتوجه به تغییر جمعیت ٣/۵ میلیارد نفر در سال ١٩٩٢، به ۵/٨ میلیارد نفر در سال ٢٠٢۵ میلادی ، میزان مواد زائد تولیدی از نظر حجمی به ۴ تا ۵ برابر می رسد .

این امر در ایران با افزایش روز افزون جمعیت وگسترش مداوم شهرها از یک سو و توسعه فعالیت های صنعتی ، تجاری و خدماتی از سوی دیگر منجر به تولید مقادیر زیادی مواد زائد جامد شهری شده ، که در بیشتر مواقع با توجه به کمبود امکانات و بودجه ، مشکلات بسیاری را در پی داشته است .

با وجود گذشت ٣۵ سال از عمر صنعت پتروشیمی در ایران ، بازیافت پلاستیک به دلیل وجود منابع سرشار نفت و ارزانی مواد اولیه پلاستیک ، تا قبل از انقلاب اسلامی مورد توجه صنایع قرار نگرفت . بعد از انقلاب و بخصوص در زمان جنگ تحمیلی ، محاصره اقتصادی وکاهش درآمدهای نفتی ودر نتیجه افزایش قیمت مواد پلاستیکی ، تعدادی از کارخانه ها به فکر استفاده از ضایعات پلاستیکی واستفاده مجدد از مواد پلاستیکی افتادند . بدین طریق آهسته آهسته صنعت بازیافت پلاستیک رونق گرفت .

در حال حاضر بسیاری از کارخانه های کشور با استفاده مجدد از مواد پلاستیکی به عنوان جبران کننده ، در خرید مواد خام اولیه صرفه جویی می کنند . امروزه در کشورهای مختلف جهان بازیافت پلاستیک بسیار معمول است و به علت اهمیتی که مواد اولیه در ضایعات صنایع دارند و نیز محدودیت منابع و افزایش قیمت اولیه خام و سرانجام به دلایل ملاحظات زیست محیطی ، اجزاء ترکیبی زباله نظیر کاغذ ، مقوا ، شیشه ، پلاستیک وفلزات که در انواع کالاهای مورد نیاز جامعه وجود دارند .

از راه بازیافت دوباره مورد استفاده قرار می گیرند و به عنوان مواد اولیه بار دیگر راهی کارخانجات می شود. بدیهی است بازیافت مواد باید مطابق اصول و ضوابط بهداشتی صورت گیرد و در واقع تابع نظم و قاعده علمی و مشخص باشد ، اولین قدم دربازیابی زباله جداسازی آن بر حسب جنس و نوع مواد زائد است .

با جداسازی و تفکیک مواد از مبدا تولید ، علاوه بر اینکه سرمایه های ملی تلف نمی شود ، بهداشت جامعه نیز رعایت می گردد . قدم موثر در این راه آموزش و ترغیب طبقات مختلف مردم ، به خصوص برای تفکیک اولیه مواد در منازل و دیگر مراکز تولید زباله می باشد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی :

استاندارد ملی شماره ١۴٠٧ ویژگی های تسمه های غیرفلزی را بیان می کند .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی


 

کشورهای چین ، تایوان ، کره ، هند ، آمریکا ، ژاپن و مکزیک از جمله کشورهای عمده دارنده واحدهای فرآوری پلی اتیلن ترفتالات و صنایع همگن می باشند.

همچنین چین ، آمریکا ، تایوان ، هند ، کره ، ژاپن و مکزیک به ترتیب کشورهای عمده مصرف کننده پرک ، الیاف ، تسمه و سایرمحصولات فرآوری شده از پلی اتیلن ترفتالات می باشند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی


جهت واردات این محصول هیچگونه شرایط خاصی لحاظ نشده و واردکنندگان می توانند با پرداخت حقوق گمرکی ٣٠ % نسبت به واردات این محصول اقدام نمایند .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی

 

برای بازیافت ضایعات PET و تبدیل آن ها به مواد با ارزش اقتصادی دو روش کلی وجود دارد .
١ – بازیافت شیمیایی ٢ – بازیافت فیزیکی انواع روش ها برای بازیافت شیمیایی ضایعات PET وجود دارد ، که در ادامه به معرفی مختصر آنها پرداخته می شود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی

 

• PET bottle crushing and washing line
  PET straps production line

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تسمه بسته بندی از مواد بازیافتی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت روی و آلومینیوم از ظروف آبمیوه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت فوم پلی استایرن
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت طلا و نقره از ضایعات الکترونیکی و فیلم عکاسی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لانولین یا چربی پشم
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت زباله و تولید کود ورمی کمپوست
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شیلنگ های فشار قوی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت ضایعات سنگی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت شیشه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت ضایعات پلاستیک و پت

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی بازیافت روی و آلومینیوم از ظروف آبمیوه ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.