ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
شیلنگ های تحت فشار جهت انتقال و جا به جایی گازها ، مایعات مخصوصا هوای فشرده و همچنین روغن به کار رفته در سیستم های هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرند .
شیلنگ به محصولاتی گفته می شود ، که از سه لایه شامل دو لایه لاستیکی و یک لایه از الیاف تقویت کننده تشکیل شده اند .
محصول مورد نظر در این طرح شیلنگ های تحت فشار می باشد ، که مورد مصرف این محصولات بر انتقال گازها و مایعات مخصوصا هوای فشرده و روغن به کار رفته در سیستم های هیدرولیک می باشد .
تکنولوژی شیلنگ های فشار قوی ، در حال حاضر در داخل کشور وجود دارد و چند واحد تولیدی هم در این زمینه اقداماتی را نموده اند ، ولی عمده نیاز کشور به این محصول از طریق واردات تأمین می گردد . البته با توجه به نیاز این محصول در کشور و سعی در ارتقاء کیفیت آن ، می توان علاوه غیر اشباع بازارهای مالی جهت دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی هم تلاش کرد .
امروزه اکثر صنایع برای خطوط تولید خود نیاز به استفاده از سیستم های هیدرولیک دارند ، که این سیستم ها عمدتاً نیاز به محصولات شیلنگ های فشار قوی دارند . حالا این نوع محصولات در حال حاضر برای اکثر صنایع دارای نقش و اهمیت استراتژیکی بالایی می باشند و در حقیقت با استفاده از این نوع محصولات واسطه ای است ، که می تواند چرخه تولید خود را به حرکت در آورد .
مراحل مختلف تولید شیلنگ فشار قوی به صورت زیر می باشد :
اختلاط : اختلاط مرحله ای می باشد ، که در آن لاستیک با مواد افزودنی مخلوط می گردد - اختلاط در دو مرطه زیر صورت می گیرد .
مرحله اول اختلاط در ماشین بنبوری انجام می گردد ، مواد لاستیک و مواد افزودنی ابتدا وزن می شوند و در داخل ماشین ریخته می شوند . ماشین بتون یک ماشینی است که دارای دو غلتک می باشد و کار اختلاط را انجام می دهد ، در این مرحله برای جلوگیری از پخت زودرس عوامل پخت اضافه نمی شوند ، پس از اختلاط در اینبوریه لاستیک به صورت توده از پایین بنیوزی خارج و وارد آسیاب غلتکی می شود .
مرحله دوم اختلاط با افزودن عوامل پشت در آسیاب غلتکی صورت می گیرد . پس از آن ، آمیزه مدتی نگهداری می شود .
اکستروژن لایه اول : یکی از مهمترین مراحل فرآیند تولید شلنگ ، مرحله اکستروژن می باشد . آمیزه رسیده شده ابتدا بر روی آسیاب غلتکی قرار داده می شود ، سپس بر روی آسیاب غلتکی آمیزه دوباره گرم می شود و توسط یک کارد نواری از آن جدا می شود . این نوار توسط یک نقاله به قسمت قیم اكسترودر وارد می کرد و از آنجا وارد قسمت مارپیچ اکسترودر می شود . مارپیچ درون سیلندری قرار دارد ، که به دور آن « المان های حرارتی ، باعث گرم شدن آمیزه می گردد و با حرکت مارپیچ مواد به جلو هدایت می شوند ، سپس با اشاره به قالب که بر انتهای اکسترودر است وارد می شود و از طرف دیگر شلنگ به دست می آید .
پخت : برای پخت شلنگ تولید شده ، این شلنگ وارد حمام نمک مایع می گردد ، تگ مورد استفاده از املاح سدیم و پتاسیم می باشد. این حمام در دمای حدود ۱۹۰ و تا طول حدود واكثر لاستیک را پخت می کند .
گرمای مورد نیاز حمام توسط المان های برقی در استوانه حمام ایجاد می گردد . پس از خروج شیلنگ از حمام یک جریان آب نمک روی شلنگ داشته و همزمان شلنگ را سرد می کند .
پس از واحد خنک کن ، یک واحد کننده می باشد که متشکل از دو غلتک می باشد ، که بوسیله یک موتور الکتریکی عمل کشش را انجام می دهد . پس از واحد كلمشد ، واحد برش وجود دارد و پس از آن واحد جمع کن ، هروقت مقدار رول جمع شده به اندازه کافی و مورد نظر رسید . واحد برش شلنگ را می برد و در نهایت محصول تولیدی بعد از کنترل و بازرسی تحویل انبار می گردد .
• بنبوری
• گیوتین
• اکسترودر
• آسیاب غلتکی
• ترازو
• ماشین پیچنده الیاف تقویت کننده
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شیلنگ های فشار قوی