جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Stone waste

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی یا بازیافت نخاله های ساختمانی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی یا بازیافت نخاله های ساختمانی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ( بازیافت نخاله های ساختمانی )


ضایعات معدنی را می توان به عنوان مواد باقیمانده ، باطله ها و یا مواد بی ارزشی كه بعد از استخراج و فرآوری مواد برای تولید محصول با ارزش بوجود می آیند در نظر گرفت .

تا كنون هیچگونه معیار واحد و مشخصی برای طبقه بندی باطله های معدنی ارائه نشده است . معیار ارائه شده بایستی مشخصات كامل اقتصادی و امكان استفاده نهایی از آن و میزان فرآیند مورد نیاز برای تبدیل را در نظر بگیرد. معیار ساده ای توسط Harrison و همكاران ارائه شده است ، که در این معیار چهار گروه وجود دارد ، كه شرح آنها به صورت زیر است :

• گروه 1 : باطله هایی كه با كمترین میزان فرآوری امكان استفاده از آنها به عنوان مواد مورد استفاده در ساخت و ساز وجود دارد ، مانند باطله های با حجم زیاد از كانی های صنعتی . در این مورد بازار مصرف در فاصله كمی از معدن قرار دارد ، ولی مقدار زیادی از باطله بایستی جابه جا شود.

• گروه 2 : باطله هایی كه به مقدار كمی فرآوری نیاز دارند ، تا بتوان محصول با ارزشی تولید كرد . به عنوان مثال حذف ناخالصی های آهن از باطله های كوارتز و تولید ماسه سیلیسی . مقدار زیادی باطله بایستی عمل آوری شود و در نهایت مقدار كمی باطله مجددا تولید می شود . بازار مصرف آن بزرگتر و گاهی بین المللی است .

• گروه 3 : باطله هایی كه حاوی مقادیر كمی از مواد با ارزش هستند و به فرآوری بیشتر و گاهی پیچیده تری نیاز دارند . عیب این مواد این است ، كه حجم زیادی باطله مجددا تولید و هزینه سرمایه گذاری نیز بالا است . در این مورد بازار مصرف معمولاً بین المللی است .

• گروه 4 : باطله هایی كه حاوی مقادیر خیلی كمتری از مواد با ارزش ( فلزات ) هستند و سایر موارد گروه 3 در مورد آنها نیز صادق است .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ( بازیافت نخاله های ساختمانی )


 

از انواع این كاربردها توان به ساخت سنگ مصنوعی ، پودر سنگ ، مصنوعات سنگ سی ، انواع سیمان ، آسفالت های مخصوص و كف پوش های سرامیكی اشاره كرد . بسته به نوع سنگ می توان از آنها استفاده های زیادی كرد . اگر سنگ های ضایعاتی از نوع آذرین باشند ، كه سخت هستند ، می توان از آنها برای تولید سنگفرش استفاده نمود ، ولی اگر سنگ ها نرم باشند مانند تراورتن ، می توان آن ها را به پودر سنگ تبدیل نمود ، یا از آنها برای تهیه سنگ های آنتیك كه در نماها استفاده می شود ، بهره برد .

یكی از موارد كاربرد جدید برای ضایعات سنگی ساخت سنگ های مصنوعی است . مراحل مختلف تولید سنگ مصنوعی به صورت زیراست :

• تهیه مواد اولیه و مخلوط كردن آنها با نسبت مناسب
• وارد شدن خوراك با فرمولاسیون مورد نظر به كارخانه
• استفاده از فشار خلا برای فشرده شدن مخلوط مواد اولیه و رزین و تهیه بلوك های اولیه
• برش دادن بلوك های اولیه به بلوك های نازك تر
• سمباده زدن و صیقل كاری و پولیش برای ایجاد سطح صاف و براق در سنگ


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ( بازیافت نخاله های ساختمانی )


 

در ایران بیشترین ضایعات سنگ مربوط به سنگ گرانیت است ، ضریب كوپده در معادن سنگ گرانیت حدود 40 درصد است . علت این امر روش استخراج معادن گرانیت در كشور است ، كه فاصله زیادی با استانداردهای جهانی دارد . در معادن سنگ نرم از جمله تراورتن با توجه به استفاده از روش های مكانیزه ، مقدار ضایعات كمتر می باشد و ضریب كوپده حدود 80 درصد است .

در گذشته ضایعات سنگ تراورتن در معادن دپو می شدند ، ولی هم اكنون با افزایش قیمت سنگ ، فرآوری این ضایعات از نظراقتصادی توجیه پذیر شده است . در كشور ایران 90 درصد ضایعات مواد نرم جهت تولید پلاك مورد استفاده قرار می گیرد .

همچنین در معدن سنگ تراورتن دینگه كهریز همدان در مسیر همدان – ملایر ، بلوك های كوچكتر و با وزن حدود 7 تن كمتر جزء ضایعات محسوب می شود و از مواد باطله برای تولید سنگ های آنتیك و لقمه استفاده می گردد .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ( بازیافت نخاله های ساختمانی )


 

در سال 2004 میزان كل تولید معدن روباز در جهان 75 میلیون تن بوده است ، كه 30 میلیون تن از آن را باطله ها تشكیل داده اند . بنابراین میزان تولید خالص 45 میلیون تن برآورد می شود . چین با 14 میلیون تن رتبه اول را كسب نموده است و كشورهای ایتالیا و هند به ترتیب با 7/8 و 7/5 میلیون تن در رتبه های دوم و سوم قرار داشته اند .

میزان تولید باطله در معادن روباز بین 95-70 % است . در سال 2001 در ایرلند 1/7 میلیون تن باطله در معادن روباز تولید شده است . آفریقای جنوبی در سال 2004 حدود 507 هزار تن مصنوعات گرانیتی تولید نموده است . صنعت تولید مصنوعات سنگی در آفریقای جنوبی در مقایسه با معدل جهانی از وضعیت بدی از نظر تولید باطله برخوردار است و نسبت به معدل جهانی میزان باطله بیشتری تولید می كند ، اما در مقایسه با تولید كنندگان گرانیت در وضعیت برابری قرار دارد .

معمولاً بازیابی بلوك ها از معادن روباز 19-10% است . از این میزان حدود 45 % آن در طی فرآوری ، برش و پولیش تلف می شود . در این حالت نسبت تولید باطله 1:8 می باشد . این اختلاف با معدل جهانی به دلیل ماهیت سنگ معدن می باشد . نكته قابل توجه این است ، كه سایر تولید كنندگان گرانیت با بازیابی 15. 8 درصد كار می كنند . مجموع باطله های تولید شده 130 میلیون تن می باشد ، كه از این میزان 29 میلیون تن آن به معدنكاری و استخراج روباز تعلق دارد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ( بازیافت نخاله های ساختمانی )

 

در كار معرق نیز در ابتدا از سنگ تراورتن به صورت پلاك فرضی طرح استفاده می شود ، طرح مورد نظر را روی سنگ اجرا نموده و در نوع بازاری آن از نوارهای 0.5 سانتی متر برنزی استفاده می كنند .

سپس نوارها را روی خطوط طرح و روی سنگ تراورتن با چسب می چسبانند . پس از خشك شدن نوارهای برنزی ، سنگ های رنگی آماده شده را مطابق با رنگ و اشكال موجود در طرح برش می دهند . به منظور دقت در برش طرح ، همان گونه كه طرح روی سنگ تراورتن اجرا می شود ، كپی همان طرح تهیه شده روی سنگ های 1 سانتی متر رنگی چسبانده شده و سپس برش داده می شود ، در این حالت قطعات برش خورده در جای مشابه به خود در طرح قرار داده شده و با چسب سنگ چسبانده می شود . پس از چسباندن كلیه قطعات موجود در طرح ، تابلو را با دستگاه ساب می سایند ، تا به صورت یكپارچه درآید . پس از سائیدن ، تابلو پرداخت شده و براق می شود و سپس به بازار عرضه می شود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ( بازیافت نخاله های ساختمانی )

 

• دستگاه كاتر
• جرثقیل دروازه ای
• دستگاه گیوتین
• كمپرسور
• دستی پرفراژ
• چكش
• تجهیزات و وسایل جانبی
• میكسر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بازیافت ضایعات سنگی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی بازیافت ضایعات سنگی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool