جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Stuffed chicken

جهت سفارش طرح توجیهی تولید سورتینگ و بسته بندی پر مرغ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید سورتینگ و بسته بندی پر مرغ را که آرشیوی و مربوط به سال های گذشته می باشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


پر مرغ پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و ... مورد استفاده قرار می گیرد . نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داد و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند . صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوارهای ساختمان قابل استفاده هستند .


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :


پرها یکی از انواع روییدنی های مربوط به پوست بیرونی است که بر روی پوست بدن پرندگان و بال های آنان می روید . پر یک ساقه میانی توخالی دارد که کرک های ظریفی بر آن می رویند .  

ساختمان پر

پرها معمولاً از همان ماده ای ساخته می شوند که مو و ناخن انسانها به وجود می آیند . این ماده که ( کراتین ) نام دارد ، حتی منقار پرندگان را نیز تشکیل می دهد . پر و منقار نیز همانند مو و ناخنهای انسان رشد می کنند . پرها از یک برآمدگی اپیدرمی ساخته شده اند که نشانگر پوشش خارجی و بال و پر در پرندگان است . آنها خصوصیات برجسته و منحصر کننده رده پرندگان زنده ، می باشند .

انواع پر

دو نوع اصلی پر وجود دارد :

vaned feather که قسمت بیرونی بدن را می پوشاند و feather down که در قسمتهای زیرین پرهای vaned قرار دارند . پرهای پنوسئوس pennuceous جزء پرهای vaned هستند . همچنین contour feather  هم نامیده می شوند .

پرهای پنوسئوس در بالها و شاهپر دم که پرهای پروازی در دم است ، وجود دارند . شکل معمولی پرهای vaned از یک ساقه اصلی به نام راکیس ساخته شده است . راکیس به شاخه ها و یا قلابهایی جوش خورده است .

این قلابها و شاخه ها ریشک نام دارند . ریشکها دارای پایه هایی به نام ریشچه هستند که اتصال صلیبی دارند . کرک پرها به خاطر کمبود ریشچه ایجاد می شوند . در قسمت ساقه پر ، راکیس به یک لوله توخالی به نام کالاموس تبدیل شده است . که درون فولیکول پوست قرار گرفته است .

ساختار dyck باعث ایجاد رنگهای آبی و سبز در طوطی ها می شود . که این ساختار بیشتر ناشی از یک پروتئین مناسب در خود پر است تا پیگمان ها ، که قبلاً به اثر تین دایل  tyndall effect  شناخته شده است .

برخی کاربردهای پر

از دیر باز پر مرغ و پر سایر پرندگان پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و .... مورد استفاده قرار می گرفت . نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از پرهای مرغ توسط یک دانشمند فیلیپینی ساخته شده است .

این ماده از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ و خروس ساخته شده که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داده و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند . صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوارهای ساختمان قابل استفاده هستند .

این ماده جدید در برابر ارتش های موریانه های منطقه مقاوم خواهد بود و همچنین می تواند مشکل بزرگ محیط زیست را با ارائه روشی برای معدوم کردن میلیون ها کیلو پر مازاد که در هر سال در این کشور تولید می شود ، حل کند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :


پر مرغ پس از فرآوری به صورت سنتی ، در تهیه بالش ، لحاف ، تشک و ... مورد استفاده قرار می گیرد . نوعی کامپوزیت جدید ساختمانی از ترکیب فشرده سیمان و پر مرغ که می توان آن را به طور گسترده در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داد و جایگزین ورقه های چوبی فعلی کرد که به راحتی توسط حشرات گرسنه تخریب می شوند .

صفحات پری هم برای کف و هم برای سقف و دیوارهای ساختمان قابل استفاده هستند . جایگزین کردن پر مرغ ( ترکیب پر مرغ با سویا ) به جای مدارهای چاپی و پلاستیک های موجود در پوشش تلفن همراه به کار می روند زیرا این مواد در محیط کاری معمول تخریب پذیر نیستند .

همچنین برای پر کردن پارچه های دوخته شده به عنوان زیر انداز ، زیر سری و ... به کار می رود و برای تولید پوشش لاشبرگی ، استفاده مزرعه داران و باغداران برای جلوگیری از ارزش علف هرز برای ساخت پلاستیک تجزیه پذیر و برای تولید نوعی پارچه نیز به کار می رود .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :


با بررسی های به عمل آمده و مراجعه به سایت سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مشخص گردید برای این محصول استانداردی تدوین نگردیده است .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سورتینگ پر مرغ :

کشورهای عمده تولید کننده ، قطب های برتر کشاورزی و دامپروری در جهان هستند که از آن جمله آمریکا ، روسیه ، چین ، ژاپن ، کانادا ، انگلستان ، هلند ، فرانسه ، ایتالیا ، آرژانتین ، برزیل ، شیلی ، پرو ، اکوادر ، مکزیک نام برد . اغلب کشورهای دنیا مصرف کننده این محصولات هستند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :


شرایط واردات محصول

با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات بازرگانی هیچگونه محدودیت وارداتی در نظر گرفته نشده و ورود آنها به کشور موکول به موافقت توافق وزارت جهاد کشاورزی ، بازرگانی و بهداشت و درمان تحقق می یابد . شروطی که برای واردات و یا صادرات این محصول در نظر گرفته شده است عبارتند از :

1 – رعایت استاندارد محصول
2 – رعایت بهداشت محصول در نگهداری آن
3 – عدم آلودگی محیط

شرایط صادرات محصول

در کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه تقسیم می شوند :

الف ) کالاهای مجاز : که صدور یا ورود آنها با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد .
ب ) کالاهای مشروط : که صدور یا ورود آنها با کسب مجوز از وزارت خانه ای امکان پذیر است .
ج ) کالاهای مشروط : که صدور یا ورود آنها به موجب شرع مقدس اسلام و قانون ممنوع است .

بازار جهانی محصول مورد بررسی تابع فضای حاکم بر بازار این صنعت می باشد و ورود به بازار رقابت این محصول مستلزم برخورداری از توانایی ها و شایستگی هایی است که در ذیل به آن اشاره می شود :

1 – برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت
2 – برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت
3 – برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ استانداردهای موجود
4 – مقررات دولتی

با مراجعه کتاب مقررات واردات و صادرات بازرگانی این کالا در گروه کالاهای مجاز بوده و هیچ محدودیتی برای صادرات آن وجود ندارد.


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :


استراتژی جهانی در حفظ و حراست از محیط زیست و ملاحظات فنی و اقتصادی باعث گردیده تا طرح فرآوری پر مرغ در دستور کار قرار گیرد . این محصول به دلیل کاربردهای متعدد ، در سالهای اخیر به دلیل سازگاری با محیط زیست به دلیل دوام زیاد و سهولت کاربرد آن از جنبه های اقتصادی موجب عدم ضایع شدن منابع گرانبهای ملی می شود . از طرفی استراتژی استقلال و دست یافتن به خودکفایی همه جانبه کشور در بخش های کشاورزی ، دامپروری و صنعتی ، کشور را به قطب برتر در بین مجامع بین المللی تبدیل خواهد کرد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ :


روش اول – خط جانبی کشتارگاه های طیور

مرغ زنده به محل کشتارگاه حمل می شود این امرتوسط کامیون و یا وانت هایی که دارای قفسه های مخصوص حمل مرغ زنده صورت می گیرد . برای رعایت بهداشت بایستی قفسه های حمل مرغ هر بار شستشو و ضد عفونی شود وانت مربوط به ایستگاه مشخص هدایت می شود و تعدادی کارگر قفسه مرغ ها را به محل ورودی خط تولید انتقال می دهند و قفسه ها توسط ریل مخصوص حمل قفسه تا محل سالن کشتارگاه انتقال داده می شود .

سپس مرغ ها یکی یکی به قلابهای مربوطه از پا آویزان شده و قفسه های خالی توسط نوار نقاله به بیرون انتقال می یابد . این عمل نیز توسط ریل قفسه صورت می پذیرد .

الف ) شوکه :

مرغ ها به صورت آویزان به پابندهای نوار نقاله هوایی متصل هستند و آرامش خود را از دست می دهند و برای سلاخان عمل ذبح مشکل خواهد شد . رفع این عیب می بایستی به مرغ شوک الکتریکی وارد نمود تا مرغ آرام شود .

این عمل توسط دستگاه شوکه اتوماتیک صورت می گیرد . مرغ در داخل این دستگاه که دارای وانی از فایبرگلاس با آب حاوی الکتریسته ضعیف می باشد به مدت 10 الی 15 ثانیه قرار می گیرد و شوکی به آن وارد گردیده و مرغ بی حس می شود .

ب ) ذبح :

با توجه رعایت موقعیت ذبح ( رو به قبله بودن ) مرغ توسط کارگران ذبح می شوند . چون مرغ ها هنگام ذبح به صورت آویزان هستند خون موجود در بدن مرغ سریع خارج می شود و پس از گذشت چند دقیقه دیگر خونی در مرغ باقی نمی ماند .

ج ) قسمت اسکالدر یا پر خیس کن :

این دستگاه عمل شستشوی اولیه مرغ را انجام می دهد و پرهای مرغ را برای عمل جداسازی آماده می کند . در این مرحله علاوه بر تمیز کردن و گرم کردن هر مرغ ( تا در  درجه 55 تا 60 درجه سانتیگراد ) بقایای خون موجود در بدن مرغ بیرون آید .

د ) قسمت پر کن :

بعد از خیس خوردن کامل ، مرغ توسط خط نقاله هوایی وارد دستگاه شده و پر آن به صورت گردش دورانی دیسکها به طور کامل کنده می شود و هیچ گونه آسیبی به مرغ وارد نمی شود . در این مرحله مرغ ( گوشت ) وارد فرآیند دیگری شامل قسمت کله شکن ، قسمت پا انداز ، قسمت پابر ، قسمت مقعد بر ، قسمت تخلیه اتوماتیک شکم مرغ ، جداسازی ، قسمت چیلر حلزونی ، مرحله بسته بندی می شود ولی جهت آماده سازی پر مراحل بعدی انجام می پذیرد :

ه ) شستشو و ضد عفونی :

پر کنده شده توسط نقاله جهت شستشو و ضد عفونی وارد سیکل فرآیند می شود .

و ) خشک کردن پر شسته شده :

پر شسته و ضد عفونی شده توسط دستگاه های خشک کن ، خشک می شوند .

ز ) مرتب سازی ( سورتینگ ) :

عملیات مرتب سازی در این قسمت انجام می پذیرد .

ح ) بسته بندی :

پر آماده شده در کیسه های تعبیه بر اساس توزین مشخص ، بسته بندی می شوند .

روش دوم – تحویل پر از کشتارگاه های طیور

الف ) حمل پر :

کیسه های پلاستیکی پرهای حاصل از قسمتهای اسکالدر ( پر خیس کن ) و پر کن توسط وانت یا کامیون به محل واحد تولیدی انتقال می یابد .

ب ) انتقال به قسمت شستشو و ضد عفونی :

کیسه های حاوی پر روی نوار نقاله ریخته شده تا به قسمت شستشو و ضد عفونی انتقال یابند .

ج ) شستشو و ضد عفونی :

پر کنده شده توسط نقاله جهت شستشو و ضد عفونی وارد سیکل فرآیند می شود .

د ) خشک کردن پر شسته شده :

پر شسته و ضد عفونی شده توسط دستگاه های خشک کن ، خشک می شوند .

ه ) مرتب سازی ( سورتینگ ) :

عملیات مرتب سازی در این قسمت انجام می پذیرد .

ز ) بسته بندی :

پر آماده شده در کیسه های تعبیه بر اساس توزین مشخص ، بسته بندی می شوند .


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی سورتینگ و بسته بندی پر مرغ


سیستم انتقال بین دستگاهی ( نقاله ) به طول 20 متر و دو کانال
سیستم پمپاژ آب
پر خیس کن ( اسکالدر ) با هود و امکان تزریق بخار به داخل وان
وان شستشو و ضد عفونی
سیستم سورتینگ
سیستم کنترلرمیکروپروسسوری
سیستم بسته بندی
سیستم توزین

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه سورتینگ پر مرغ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی سورتینگ پر مرغ با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و جهت دریافت تسهیلات بانکی و دریافت جواز تاسیس ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool