جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع شیمیاییطرح توجیهی تولید سولفوریک اسید از گوگرد سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

honey

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 


نکات طلایی جهت فرایند تصفیه و بسته بندی عسل


تصفیه عسل :

در این مرحله جداسازی هرگونه ناخالصی همچون قطعات موم و سایر ذرات و حبابهای هوایی است که در موقع استخراج وارد شده اند.

دو روش عملی برای انجام این مقصود وجود دارد: ته نشین شدن و صاف نمودن.

اولین روش ساده بوده و شامل قرار دادن عسل در یک محفظه مناسب است، به این ترتیب که ناخالصی ها براساس وزن خالصشان جدا شوند، یعنی حباب های هوا، تکه های موم عسل، قطعات حشرات و دیگر ذرات بر روی سطح شناور بمانند و مواد معدنی و تکه های فلزی در پایین عسل ته نشین شوند.

ذرات سطحی را می توان با دقت جدا نمود یا عسل رامیتوان در نزدیکی کف برای ریختن در شیشه بدون آنکه ذرات سطحی یا رسوب در ته ظرف پخش شود، جدا کرد.

ذرات ته نشین کوچکتر آرامتر ته نشین می شوند. سرعت ته نشین شدن به عوامل مختلف همچون اندازه اجسام، اندازه ظرف و کشش عسل یعنی میزان رطوبت عسل و به دما بستگی دارد مثلاً تکه های کوچکتر آهسته تر ته نشین می شوند.

عبور از صافی میتواند جایگزین یا مکملی بر عمل ته نشین شدن باشند. این روش غالباً در کارگاههای بزرگ انجام میشود، جایی که روزانه حجم زیادی از عسل مثلاً چندین تن در مراحل مختلف عمل آوری دارند.

صافی ها، صفحات فلزی ساده ای هستند که ترجیحاً با نایلونهای توری مانند پوشانده شده اند (از جنس جوراب زنانه) یایک فیلتر نایلونی در یک ظرف یا مخزن بلند و باریک فرو برده می شود. صافی می تواند از چندین لایه از صفحات فلزیبا روزنه های ریزتر تشکیل شده باشد. این صافی ها بهره وری سطحی صافی بزرگ را برای جلوگیری از ورود هوا در ۶ محلول مناسب میسازد.

ریزترین اندازه شبکه که استفاده میشود، سوراخهایی به ضخامت 2/0 تا 1/0 میلی متر میباشد.

درجه حرارت در زمان عبور مایع از صافی بایستی نزدیک به 03 درجه سانتیگراد باشد.

عبور از صافی های ریزتر برای پاستوریزه کردن و حرارت دادن تا دمای 87-77 درجه سانتی گراد انجام میشود.

جداسازی تمامی مواد ریز مثل گرده ، بمنظور ایجاد تاخیر در شروع شکرک زدن عسل طبیعی در مدت زمان نسبتاً طولانی است و نیازمند صافی های با فشار قوی و جدار سیلیسی می باشند.

از آنجایی که این فرایند به حرارت بالا نیاز دارد و برخی از اجزاء طبیعی آن مثل گرده و غیره آسیب میپذیرند، این عسل را نمیتوان بعنوان عسل خوراکی درکشورهای EEC (جامعه اقتصادی اروپا) به فروش رساند.

در برخی کشورها نیز مصرف کنندگان این عسل را با کیفیتی نازل تر خریداری میکنند، این در حالی است که سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای بزرگ کیفیت عسل مزبور راترجیح میدهند. بدلیل این که قابلیت ماندن نسبتاً طولانی بصورت مایعی همگن بر روی قفسه های فروشگاهها را دارند.

پس از تصفیه و خالص کردن، عسل آماده مصرف مستقیم یا مخلوط شدن با محصولات دیگر است. اما فرایند تولیدعسل در همین جا به پایان نمی رسد، روش دیگری بایستی بکار گرفته شود تا یک محصول یکنواخت، پایدار با ظاهردلپسند حاصل شود و نیز از تخمیر آن در هنگام انبار کردن جلوگیری بعمل آید.

میزان رطوبت عسل :

میزان رطوبت عسل عمًلاً مهمترین عامل تعیین کیفیت آن بشمار می رود، چرا که بر مدت زمان نگهداری و خصوصیتهایفرآیند آن تاثیر می گذارد. اگر چه پس از استخراج عسل می توان رطوبت آن را اندازه گرفت، تنها عسل کاملاً رسیدهمیتواند برداشت شود، یعنی شان هایی که بیش از 57 درصد خانه های آنها با عسل بسته شده اند قابلیت برداشت دارند.

کاهش مقدار رطوبت عسل بعد از برداشت با قرار دادن عسل در اتاق های گرم با دمای 53-03 درجه سانتی گراد و عبور و جریان هوا از بین آنها امکان پذیر است . در واقع قرار دادن سطح شان در هوا، در تبخیر آب موثر است. در آب و هوای نسبتاً گرم جریان هوا که به 53 درجه سانتی گراد افزایش پیدا کرده، می تواند مقدار رطوبت در سلولهای خالی عسل را از 3 درصد به 1 درصد کاهش دهد. این ساده ترین و ارزانترین شیوه کنترل رطوبت پس از برداشت است.

حرارت دادن عسل طبیعی:

حرارت دادن عسل به هر وسیلهای که باشد دارای اثرات منفی میباشد چرا که سبب کاهش ناپایداری و مواد معطره آن (که با دما و مدت زمان گردمادهی نسبت مستقیم دارد) می گردد. بنابراین وقتی صحبت از گرم کردن عسل به میانمیآید، منظور حرارت دادن آن در دمای پایین و برای مدت کوتاه در راستای هدف فنی میباشد.

خصوصیات عسل مربوط به ترکیبات اساسی پایدار قندها نیست، چرا که می توان آنها را در هر محصول شیرین دیگریمثل قند ساده، شهدهای دیگری، شیره، مارمالاد و غیره یافت، این خصوصیات ویژه را میتوان مربوط به ترکیبات جزیی شهد و خود زنبور عسل دانست.

بسیاری از این مواد که به عسل طبیعی، بو و طعم و برخی خواص حیاتی میبخشند بسیار ناپایدار و بی ثبات هستند ،یعنی آنها با حرارت دادن دچار آسیب میشوند.

عسل حداقل در بیشتر کشورهای اروپایی از حمایت قانونی برخورداربوده و مصرف کنندگان به دلیل این خصوصیات استثنایی و لطافت آن را ترجیح میدند.

بنابراین آنرا با دقت تحت تاثیرحرارت قرار میدهیم. چون هدایت گرمایی عسل کم است، ایجاد گرمای یکنواخت در حجم زیادی از آن را بسیار مشکل میسازد، لذا دمای بالای منابعی مثل شعله های مستقیم یا حمام آب جوشان ممکن است باعث تجمع حرارت دریک نقطه شود. این موضوع باعث تغییرات مهمی در خصوصیتهای ظاهری عسل شود، یعنی بصورت قند سوخته در آید.

به منظور کاهش حالت چسبندگی عسل یا برای ذوب بلورها در کارگاه های صنعتی از سطح وسیعی خاصِ سیستم های تبادل گرما استفاده می شود که درجه حرارت منبع گرمایی آن تنها چند درجه بالاتر از دمایی است که عسل حرارت داده میشود (قنبری ،1391).

برای ذوب کریستال های عسل در حجم بزرگ ، در اتاق های تنظیم کننده گرما یا حمام آب، باید دما بین 53 تا 05 درجه سانتی گراد حفظ شود. برای گرم کردن مقادیر اندک، تنها حرارت غیرمستقیم از طریق روش حمام آب بایستی مورد استفاده قرار گیرد. البته بایستی این موضوع را در نظر داشته باشیم که آب نباید بیش از 01-5 درجه سانتی گراد گرمتر ازحرارت مطلوب برای عسل باشد (تحت هیچ شرایطی عسل نباید بجوشد)


ماشین آلات مورد نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل


  • کوره تهیه آب گرم بـه پمـپ انتقـال سیرکولاسیون
  • وان گرم کن ظروف عسل
  • وان دپو عسل ( به ظرفیت 5000 لیتر )
  • پمپ انتقال عسل به مخازن دپو
  • سکوی مخازن استوانه ای دو جداره
  • پمپ سیرکولاسیون و انتقال
  • دستگاه فیلتر دو نازله
  • لیبل زن حرارتی
  • جت پرینتر
  • دستگاه پـرکن ویسـکوزیته مایعـات غلیظ ( 4 نازله با ظرفیت 1000 لیتر در ساعت )
  • دوربین مدار بسته دزدگیر
  • وسایل اطفاء حریق

زمین و محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به ظرفیت 3000 تن در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز :

  • زمین : 15000 متر مربع
  • خاکبرداری و تسطیح زمین : 15000 متر مربع ( تسطیح زمین ( اسکیپر ) )
  • خیابان کشی پارکینگ و فضای سبز : 3000 متر مربع ( جاده بین سالنها،فضای سبزو درختکاری )
  • دیوار کشی و حصار کشی : 2000 متر مربع ( دیوار کشی و حصار کشی محوطه )

ساختمانهای مورد نیاز :

  • ساختمان اداری و کارگری نماز خانه و سرویس بهداشتی : 800 متر مربع ( اسکلت فلزی-کف موزاییک نازک کاری- طاق ضربی- نصب درب و پنجره )
  • انبار مواد اولیه : 2000 متر مربع ( اسکلت فلزی-کف موزاییک نازک کاری- طاق ضربی- نصب درب و پنجره )
  • ساختمان تولید و بسته بندی : 5000 متر مربع ( اسکلت فلزی-کف موزاییک نازک کاری- طاق ضربی- نصب درب و پنجره )
  • انبار محصول نهایی : 2000 متر مربع ( اسکلت فلزی-کف موزاییک نازک کاری- طاق ضربی- نصب درب و پنجره )
  • نگهبانی : 100 متر مربع ( اسکلت فلزی-کف موزاییک نازک کاری- طاق ضربی- نصب درب و پنجره )
  • آزمایشگاه : 200 متر مربع ( اسکلت فلزی-کف موزاییک نازک کاری- طاق ضربی- نصب درب و پنجره )

تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به ظرفیت 3000 تن در سال


  • انشعاب برق : 30 کیلو وات سه فاز با تجهیزات مربوطه و تابلوبرق
  • انشعاب گاز : با لوله کشی
  • تلفن کشی : 5 خط
  • انشعاب آب : از آب شهری

سوخت و انرژی مورد نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به ظرفیت 3000 تن در سال

  • برق : 1000 کیلووات بر ساعت
  • آب : 200000 متر مکعب
  • گاز : 500000 متر مکعب
  • بنزین : 30000 لیتر
  • تلفن : 200000 دقیقه

نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی عسل به ظرفیت 3000 تن در سال

مدیر طرح : 1 نفر

کارشناس صنایع غذایی : 10 نفر

امور مالی و اداری : 10 نفر

سرکارگر تولید : 20 نفر

کارگر تمام وقت : 100 نفر

راننده : 5 نفر

نگهبان : 4 نفر

  • دانلود فایل طرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل

    تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد . در صورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

    در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی فراوری و بسته بندی عسل ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

    کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم تا در حد امکان ، کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool