جهت سفارش طرح توجیهی تولید و بسته بندی پودر سیب زمینی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی پودر سیب زمینی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
معرفی محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی پودر سیب زمینی
بسته بندی پودر سیب زمینی :
سیر و سیب زمینی دو ماده غذایی می باشند که ، تقریبا در رژیم غذایی مردم همه کشور ها وجود دارند . برای تولید پودر سیر ، ابتدا باید سیر خشک شود و پس از این که آب آن تقلیل یابد تبدیل به پودر می شود . هنگامی که سیر تبدیل به پودر سیر شود ، رطوبت آن 6 درصد می باشد . پودر سیب زمینی نیز پس از خشک کردن و پودر کردن سیب زمینی به دست می آید . پودر سیر و سیب زمینی هر دو در صنایع آشپزی دارای کاربرد می باشند . معمولا پودر سیب زمینی با آب یا شیر ترکیب شده و در تولید مواد غذایی استفاده می شود . در صنایع چیپس سازی و پفک سازی نمی توان محصولی را به عنوان جایگزین پودر سیب زمینی استفاده نمود . همچنین محصول دیگری را نمی توان به صورت کامل جایگزین پودر سیر نمود . با تبدیل سیر و سیب زمینی به پودر ، نگهداری و جابه جایی این محصولات آسان تر می شود . همچنین برای نگهداری این محصولات به فضای کمتری نیاز می باشد .
فرایند بسته بندی پودر سیب زمینی جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی پودر سیب زمینی
1. توزین و تخلیه گرانول در انبار
2. انتقال به آسیاب توسط نقاله
3. آسیاب کردن
4. شیرینگ
5. بسته بندی پودر
6. تاریخ زنی و برچسب گذاری
7. بسته بندی و قراردادن در جعبه های مقوایی و کارتن
8. حمل کارتن های حاوی بسته ها به انبار محصول
تاسیسات مورد نیاز بسته بندی پودر سیب زمینی جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی پودر سیب زمینی
• تامین برق از شبکه سراسری
• برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور
• ایجاد تاسیسات لازم جهت تامین آب
• تامین سوخت مورد نیاز
• تاسیسات گرمایش ساختمان ها
• تاسیسات سرمایش و تهویه ساختمان ها
• برج های خنک کننده
• تصفیه شیمیایی آب ( بدون املاح )
• دیگ بخار
• سیستم چرخش روغن داغ
• اطفاء حریق
• هوای فشرده
• تصفیه پساب
• باسکول
• سیستم ارتباطی تلفن
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه بسته بندی پودر سیر و سیب زمینی