ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
از گردو و بادام در تهیه انواع آجیل ها و همچنین جهت روغن كشی می توان استفاده نمود ، كه البتـه هـدف اصـلی این طرح بسته بندی جهت مصارف مستقیم و یا به عنوان مكمل انواع مواد غذایی و جهت بالا بـردن ارزش غـذایی محصول نهایی می باشد .
نام محصولات تولیدی این واحد برگه میوه جات بسته بندی شده ، میوه های خشـك شـده بسـته بنـدی شـده ، بـادام و گردوی بسته بندی شده می باشد ، كه البته با توجه به تولید زیاد این محصولات در استان كردستان تاكید بیشتر روی این گونه محصولات می باشد اما ساختار ماشین آلات و تجهیزات طوری است كه اغلب محصولات غذایی دیگر نیزتوسط این واحد قابل بسته بندی است .
از گردو و بادام در تهیه انواع آجیل ها و همچنین جهت روغن كشی می توان استفاده نمود ، كه البتـه هـدف اصـلی این طرح بسته بندی جهت مصارف مستقیم و یا به عنوان مكمل انواع مواد غذایی و جهت بالا بـردن ارزش غـذایی محصول نهایی می باشد . محصولات میوه ای این واحد نیز علاوه بر مصرف بصورت تفننی ، بـه عنـوان كـالای حـد ٣٢ واسط در تولید انواع محصولات نهایی مانند مربا ، مارمالاد ، انواع دسرها ، و غیره كاربرد دارند ؛ از محصولاتی كـه می توان به عنوان جانشین نام برد می توان به انواع میوه های تازه اشاره نمود .
جهت جلب اعتماد مصرف كنندگان و نیز رعایت كلیه نكات مربوط به كنترل كیفیت محصولات تولیدی توجه به استانداردها بسیار ضروری می باشد .
بطور كلی در مورد هر محصول استانداردهای مختلف ملی و بین المللی وجود دارد ، استاندارد ملی توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایـران تهیـه شـده و كلیـه تولیدكننـدگان ملـزم بـه اجرای آن می باشند ، با توجه به این كه كشور ما نیز عضو سازمان بین المللی استاندارد سازی ( ISO ) مـی باشـد . لـذا بدیهی است كه استاندارد ملی ایران با استانداردها بین المللی نیـز مطابقـت دارد .
ـ مرحله برداشت ( چیدن) :
میوه باید در موقع برداشت ، رسیده باشد علائم كلی شروع رسیدن عبارتست از شروع تغییر رنگ و درجه رسیدگی و زمان رسیدن محصول بستگی به نوع و رقم آن ، شرایط آب و هوائی ، منطقه و محل كاشت و غیره دارد . از این رو میوه بتدریج كه می رسد باید چیده شود .
بهترین طریقه جهت چیدن میوه برای تهیه برگه چیدن با دست می باشد . بخصوص در مورد قیسی و بعضی از انواع هلو حتمأ بایستی با دست چیده شوند . در صورتی كه چیدن با دست مقدور نباشد ، می توان از طریق تكان دادن درخت نیز میوه را برداشت نمود ، كه البته این روش به دلیل ایجاد صدمه مكانیكی در میوه توصیه نمی شود .
هنگام چیدن میوه بایدرعایت كامل ازنظرنظافت وسلامت نسبی بشود و درزیردرختان باید از چادر یا حصیر و یا پوشش مناسب دیگری جهت جلوگیری از آلوده شدن میوه به خاك و خاشاك و گل و لای ونظایر آن استفاده نمود . پس از برداشت میوه ها درون جعبه های چوبی تمیزی قرار داده می شود .
یادآوری 1 ـ میوه مورد استفاده برای تهیه برگه زردآلو و قیسی باید دارای درجه رسیدگی متوسطی باشد ، یعنی نه خیلی رسیده باشد و نه خیلی نارس .
یادآوری 2 ـ در مورد هلو بهترین واریته ها ، واریته هائی هستند كه هسته آنها به آسانی جدا شده و میوه آن درشت باشد و بهتر است از انواع گوشتی انتخاب گردد نه هلوی آبی .
یادآوری 3ـ باید دقت نمود كه از میوه ریخته شده در زیر درخت ( كه خود به خود ریخته اند ) برای تهیه برگه استفاده نشود ، زیرا این میوه ها به دلیل صدمه مكانیكی وارده به آنها و همچنین آلوده بودن به خاك و خاشاك جهت تهیه برگه مطلوب نمی باشند . در صورت استفاده از این میوه ها به هیچ وجه نباید با میوه های چیده شده و سالم مخلوط شوند .
یادآوری 4 ـ چنانچه در باغی چند رقم میوه كاشت شده باشد ، هنگام برداشت باید دقت شود كه هر میوه بطور جداگانه چیده شود و میوه های مختلف با یكدیگر مخلوط نگردند و همچنین اندازه های مختلف میوه با هم مخلوط نشوند . یادآوری 5 ـ مقدار میوهای كه روزانه چیده می شود ، باید متناسب با حجم كار و ظرفیت كارگاه مقدماتی باشد .
هسته گیری و لپه كردن :
پس از چیدن میوه باید عمل هسته گیری و لپه كردن انجام شود . عمل برش گیری وهسته گیری باید در اطاق های مسقف ودور از نورخورشید باشد .
در ضمن سقف اطاق نباید فلزی باشد ، زیرا در اثر تشعشع و تابش نور خورشید خیلی گرم شده و حرارت آن در داخل اطاق منتشر می گردد و نیز عمل برش و لپه كردن بهتر است بر روی میزهائی با ارتفاع مناسب انجام گیرد و كف اطاق برش باید سیمانی و یا موزائیك شده باشد ، تا نظافت آن به آسانی بوسیله آب امكانپذیر باشد .
برش میوه برای تهیه برگه از مراحل بسیار حساس می باشد و باید بوسیله كارد یا چاقوهای تیز و تمیز صورت گیرد و در صورت امكان می توان از دستگاه های اتوماتیك نیز استفاده نمود . در مورد قیسی و بعضی از انواع برگه زردآلو كه به صورت درسته تهیه می شوند ، فقط عمل هسته گیری بر روی آنها انجام می شود .
بدین ترتیب كه نیمه شیاردار و محل گود میوه با كارد یا چاقو بریده شود . باید تذكر داد كه عمل هسته گیری و لپه كردن باید تماما باكارد یا چاقو صورت گیرد و به هیچ وجه نباید نصف میوه را بریده و بقیه را با دست قطع كرد ، بلكه باید تمام اطراف میوه را با كارد یا چاقو بریده و از وجود هر گونه زائده و یا بریدگی در هر نیمه جلوگیری گردد ، زیرا باعث صدمه نسج میوه شده و از مرغوبیت آن می كاهد . میوه های هسته گیری شده و لپه شده را باید بر روی طبقه ای چوبی مناسب بطور یك ردیفه قرار داد ، تا از چسبیدگی و لهیدگی آنها جلوگیری شود .
خط بسته بندی برگه میوه :
• مخزن و بالا بر
• بوجاری
• میز بازرسی
• نقاه دستچین
• بالابر
• بسته بندی
• تاریخ زن
• بالابر
• دستگاه داخلی
• مخزن و بالابر
خط بسته بندی گردو و بادام :
• مخزن و بالا بر
• جداكننده پوسته
• نقاه دستچین
• تاریخ زن
• سیستم تزریق گاز ازت
• جداكننده پوسته
:: دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی بسته بندی آجیل و خشکبار
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.