جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول سال 1400 + pdf + word - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Packing saffron in capsule form

جهت سفارش طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران به صورت کپسول سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی بسته بندی پودر زعفران به صورت کپسول را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

زعفران دارای مصارف متعدد مخصوصا در صنایع غذایی می باشد و جایگاه ویژه ای در تغذیه دارد . از ویژگی ها و خواص اصلی زعفران می توان به ، بوی قوی ، طعم تلخ ، خون ساز ، آسان نمودن گردش خون و تحریك اعصاب اشاره نمود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول


 

زعفران با نام علمی ( L Sativus Crocus ) از خانواده زنبقیان ( Iridaceae ) گیاهی علفی ، چند ساله ، بدون ساقه و پیازدار است . پیاز زعفران از نوع توپر و تقریبا كروی شكل با قطر 3 تا 5 سانتی متر و پوششی قهوه ای رنگ می باشد ، در كه زیر خاك قرار می گیرد .

هر پیاز 6 تا 9 برگ باریك ، نظیر برگ علف های چمنی تولید می نماید . ریشه های زعفران ازنوع افشان هستند ، كه از قاعده پیازها و از روی دایره محیطی آن می رویند . گل زعفران اولین اندامی است ، كه در اوایل پاییز ظاهر می شود .

در سال اول كشت ، به علت ضعف پیازها و عدم استقرار كامل آنها در خاك و كشت عمقی ، جوانه های گل توان كافی برای رویش ندارند و حتی برگ ها در سال اول دیرتر از معمول ظاهر می شوند . پوشش گل از سه كاسبرگ و سه گلبرگ همرنگ بنفش تشكیل می شود ، به طوری كه تشخیص كاسبرگ ها از گلبرگ ها مشكل می باشد .

تعداد پرچم ها سه و طول میله پرچم دو برابر بساك است . بساك زعفران زرد رنگ می باشد . مادگی در مركز گل قرار گرفته و دارای یك تخمدان است و از قسمت تخمدان خامه باریكی خارج می گردد . خامه طویل و كشیده بوده به رنگ زرد كمرنگ است ، كه به یك كلاله شفاف قرمز نارنجی سه شاخه ای به طول 2-3 سانتی متر ختم می شود ، سه كلاله همراه باخامه پس ازخشك كردن ، زعفران تجارتی راتشكیل می دهند .

تكثیر زعفران از طریق ایجاد پیازچه های جدید ، كه از پیاز مادر تولید می شود صورت می گیرد . پیاز زعفران در ماه های تابستان به صورت غیرفعال و راكد در زمین باقی می ماند و رشد دوباره خود را در حدود پایان تابستان شروع می نماید . در ایران معمولاً زعفران تولیدی به چند شكل تقسیم بندی می شود .

یكی از اصطلاحاتی كه از دیرباز در این زمینه مورد استفاده قرار می گرفته ، زعفران دخترپیچ است . این نوع زعفران شامل قسمت كلاله و خامه ، قسمت سرخ و قسمت سفید زردرنگ زعفران می باشد ، كه در فارسی به آن زعفران دسته ای نیز گفته می شود ، در خارج از كشور آن را به عنوان زعفران Bunch ) دسته ای ) یا ( Red & White ) سرخ و سفید می شناسند .

در واقع قسمت قرمز در این نوع زعفران باید بین 70-75 % باشد و قسمت ریشه یا كنج آن حدود 25-30 % است . از نام های جدیدتری كه بعداً مرسوم شد ، زعفران سرگل یا به اصطلاح عامیانه زعفران سرقلم بود ، كه از زعفران دسته ای تولید گردید ، بدین نحو كه قسمت های زرد آن را با قیچی كردن و سپس با استفاده از روش الكتریسیته ساكن جدا نمودند و زعفرانی تمیزتر و كاملاً قرمز به دست آوردند ، كه در زبان انگلیسی به آن Red-All ) كاملا سرخ ) گویند و مشابه زعفرانی است كه كوپه Coupé ) قطع شده یا بریده ) خوانده می شود .

بعدها زعفران هایی را كه برای تهیه آنها مستقیماً قسمت قرمز( تنها شامل مقدار بسیار كمی از زردی ) را از گل جدا می كنند پوشالی نامیدند ، شاید به این دلیل كه این نوع یك حالت حجیم و پوشال مانند پیدا می كند .

هر كدام از این زعفران ها ممكن است درجه یك یا دو و مرغوب یا نامرغوب باشند و هیچ یك را نمی توان به دیگری ترجیح داد . آنچه كه مسلم است قدرت رنگدهی و كیفیت زعفران دسته ، به مراتب پایین تر از انواع دیگر زعفران است ، همینطور از نظر روش خشك كردن چون با تاخیر خشك می شود و در واقع بخشی از قدرت رنگدهیش را در طول فرآیند خشك كردن از دست می دهد .

برخلاف نتایج بررسی های علمی و آنالیزهای انجام شده برخی تصور می كنند زعفران دسته ای و حتی ریشه یا كنج دارای عطر بیشتری است . این كاملاً اشتباه است ، زیرا منشا مواد موثره زعفران كروسین، پیكرو كروسین و سافرانال ، مخصوصاً كروسین موجود در قسمت زردی ( كنج ) زعفران ، كلاله آن است و مواد مذكور در اثر حركت در بافت گیاهی از كلاله به آنجا انتقال پیدا كرده اند ، خود زردی ( كنج ) نه تنها دارای مقدار قابل توجهی از آنها نیست ( در مقایسه باكلاله ) بلكه كروسین موجود در آن صفر است .

از نظر عطر نیز تنها به این علت كه به سبب نوع بافت گیاهیش امكان جذب رطوبت بیشتری از كلاله دارد ، معطرتر به نظرمی رسد . وقتی زعفران سرگل را از زعفران دسته ای جدا می كنیم ، قسمت ریشه یا سفید كه در فارسی به آن كنج یا سفید زعفران و در اروپا به آن white ) سفید ) یا style ) خامه ) گفته می شود ، جدا می شود و در واقع نمی توانیم آن را زعفران تلقی كنیم .

این ماده كنج زعفران نامیده می شود . از تقسیم بندی های دیگری كه وجود دارد ، تقسیم بندی است كه توسط بعضی از شركت ها مورد استفاده قرار گرفته و در آن زعفران برمبنای كیفیت به درجه هایی تحت عناوین 1و2و 3و4و همینطور حروف انگلیسی مثل A،B و C درجه بندی شده اند . اینها استانداردهای كارخانه ای هستند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول


 

زعفران دارای مصارف متعدد بوده و جایگاه ویژه ای را در تغذیه دارد :

• دارای بوی قوی و طعم تلخ است .
• خون ساز است و گردش خون را آسان می كند .
• باعث تحریك اعصاب می شود .
• مصرف زعفران خونریزیهای بعداززایمان راازبین می برد .
• كبد را تصفیه و قوی می سازد .
• سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت دارد .
• كلیه و مثانه را پاك می كند .
• خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می شود .
• آرام بخش و خواب آور است .
• گاز معده را برطرف می كند .

مهمترین خواص زعفران كه از قدیم الایام بوده درمان افسردگی می باشد . زغفران خاصیت كاهش چربی و كلسترول خون و افزایش نفوذ اكسیژن در پلاسما دارد . در طب عوام نقاط مختلف جهان ، زعفران به عنوان آرام بخش ، ضد اسپاسم ، اشتها آور و مقوی معده استفاده می شود .

در كشور آلمان زعفران به عنوان آرام بخش ، درمان درد معده و شكم و آسم مصرف می شود ، نتایج حاصل از اجرای مرحله آزمایشگاهی طرح جستجو و استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و بررسی پایداری آن در یك نوشابه مدل نشان داد ، كه از گلبرگ زعفران كه در حال حاضر به عنوان ضایعات دفع می شود ، می توان رنگ خوراكی طبیعی تولید كرد .

نتایج حاصل از اجرای مرحله نیمه صنعتی این طرح نیز نشان داد كه ، با توجه به وجود ماده اولیه كافی و مشخص بودن مراحل استخراج و تصفیه ، تولید رنگ خوراكی كاملا امكان پذیر بوده است .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول


• زعفران : 0259
• نمونه برداری از زعفران : 569
• زعفران-روشهای آزمون : 259


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول


 

كشور یونان با تولید سالیانه 7/5 تن ، مراكش 2/3 تن ، كشمیر 2/3 تن ، اسپانیا حدود 1 تن و ایتالیا 0/1 تن پس از ایران به ترتیب مقام های دوم تا ششم تولید زعفران جهان را دارند . از حدود 200 تن تولید سالانه زعفران ایران نزدیك به 150 تن آن به 43 كشور از جمله اسپانیا ، ایتالیا ، آلمان ، فرانسه ، امارات و ژاپن صادر می شود و حدود 50 تن آن به مصرف داخلی می رسد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول


بر اساس قانون صادرات و واردات ، محدودیتی برای واردات زعفران و فرآورده های آن وجود ندارد و هنگام ورود با استانداردهای ملی ایران تطبیق داده می شوند .

پس از بررسی و مطالعه مقررات واردات و صادرات ، شرایط خاصی برای صادرات زعفران یافت نشد و آیین و مقرارات متداول در این خصوص استفاده می شود . كشور ما به سبب برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و متنوع ، وجود ذخایر عظیم و نیروی كار ارزان و موقعیت ترانزیتی عالی ، از موقعیتی خاص در بخش صادرات غیر نفتی به ویژه صنایع غذایی برخوردار است .

ولی به علت عدم وجود صنایع تبدیلی مناسب ، به نحوه مطلوبی از آن بهره برداری نمی شود . در خصوص زعفران با برنامه ریزی اصولی می توان گام های اساسی در جهت ایجاد ارزش افزوده بسیار بالاتر از وضع حاضر برداشت ، تا كشور و به ویژه كشاورزان زعفرانكار بیشتر از گذشته از حاصل دسترنج خود بهره ببرند .

براساس بند د ماده 33 قانون برنامه چهارم توسعه برقراری هرگونه مالیات و عوارض برای صادرات كالاهای غیرنفتی و خدمات در طول برنامه ممنوع است . البته این بند دولت را مجاز دانسته است به منظور صیانت از منابع و استفاده بهینه از آنها ، عوارض ویژهای را برای صادرات مواد اولیه فرآوری نشده وضع و دریافت كند .

قانون یادشده تشخیص چنین مواردی را برعهده شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی گذاشته است . براساس بند ه- همان ماده، صادرات كالاها و خدمات از اخذ هرگونه مجوز به استثنای استانداردهای اجباری و گواهی های مرسوم در تجارت بین الملل ( مورد درخواست خریداران ) معاف هستند . همانطور كه میدانیم صادرات غیرنفتی از اهمیت بالایی برای كشور برخوردار است .

در این بین ، مزیت های خدادادی به ویژه در ارتباط با محصولات كشاورزی جایگاه خاصی را برای كشور ما ایجاد كرده است ، به طوری كه علاوه بر ارزش اقتصادی ، به عنوان نشان ملی كشور ما نیز محسوب می شوند ، كه زعفران ، به عنوان طلای سرخ نمونه ای از این قبیل كالاها است . تلاش برای رسیدن به اهداف چشم انداز 20 ساله و ایجاد ظرفیت های جدید در راستای توسعه صادرات غیرنفتی همواره از جمله راهبردهای درازمدت كشور در عرصه اقتصاد بوده است و در این میان گروه كالاهای كشاورزی در صادرات غیرنفتی دارای اهمیت ویژه ی بوده ، كه در این بین ، زعفران به عنوان با ارزش ترین محصول كشاورزی و گران ترین ادویه جهان در تاریخ صادرات كشورمان ، همیشه از جایگاه خاصی برخوردار بوده است .

اقلام عمده كالاهای بخش كشاورزی شامل پسته و مغز پسته ، كشمش و انواع آن ، زعفران ، پوست و انواع سالامبور و انواع ماهی بوده است . 1.68 درصد از صادرات بخش كشاورزی به پنج قلم اشاره شده اختصاص داشته است . در حالی كه بیشترین حجم تولید و صادرات زعفران در جهان متعلق به ایران است ، متأسفانه ایران به عنوان بزرگترین تولیدكننده و صادركننده در جهان شناخته شده نیست و هنوز قسمت اعظم زعفران ایران به صورت فله به دیگر كشورها صادر و پس از بسته بندی دوباره صادر می شود .

اسپانیا ، فرانسه، ایتالیا و امارات متحده عربی عمده كشورهایی هستند ، كه زعفران را به صورت فله از ایران خریداری و پس از بسته بندی ، دوباره صادر می كنند .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول


 

زعفران به جهت طعم ، بو و رنگ زرد خاصی كه دارد ، به وفور در غذاها و به ویژه همراه با برنج ، صنایع شرینی سازی ، داروسازی و صنایع دیگر به مصرف می رسد . براساس تحقیقات انجام شده ؛ زعفران خواص ضد سرطانی داشته و به عنوان یكی از مفیدترین داروهای ضد تومور و جمع كننده رادیكال های آزاد عمل می کنند .

زعفران ماده ای شادی بخش ، آرام كننده ، تقویت كننده حافظه ، افزایش دهنده تمركز و ضد افسردگی است . همچنین زعفران در درمان آلزایمر ، پاركینسون ، كم خوابی ، سرفه و آسم بسیار كمك كننده می باشد . زعفران به عنوان مسكن به ویژه در درمان دردهای لثه نیز تاثیرگذار است و به هضم طبیعی غذا و تقویت معده كمك می كند و اگر به صورت استعمال خارجی مصرف شود ، در درمان كوفتگی و رماتیسم بسیار اثر گذار است .

نتایج تحقیقی با عنوان اثرات ضد افسردگی زعفران و مواد موثره آن بر روی موش نشان می دهد ، كه این گیاه دارای اثرات ضد افسردگی است . با توجه به اینكه افسردگی یكی از بیماری های شایع در ایران بویژه در بین زنان می باشد ، استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یك فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب به مردم توصیه می شود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول

 

زعفران پس از دریافت در قرنطینه آزمایشگاه قرار می گیرد و تا حصول نتایج محموله باید در قرنطینه آزمایشگاه بماند . سپس نمونه برداری از تمام نقاط محموله ( بالا ، پایین ، وسط ، كنارهای كیسه ) توسط مسئول كنترل كیفیت انجام می شود . بعد از نمونه برداری آزمایشات فیزیكی ، شیمیایی و میكروبی بر روی نمونه انجام می شود . آزمایشاتی كه انجام می گیرد شامل :

قدرت رنگی زعفران ، سافرانال ، پیكروكروسی ( تلخی ، رطوبت و رنگ مصنوعی ) است . در اوایل فصل زعفران آزمایشات میكروبی هم صورت می گیرد ، چون میزان آلودگی زعفران در اوایل فصل بالاست .

بعد از این آزمایشات و تائید زعفران به بخش تولید اجازه داده می شود ، از آن زعفران استفاده شود . سپس ایستگاه بازرسی وجود دارد ، كه در آن زعفران دستچین شده و ضایعات آن را بر می دارند و هم وزن آن زعفران جایگزین می كنند . بعد از طی این مرحله زعفران برای بسته بندی به ماشین های كپسوله انتقال داده می شود . این ماشین ها زعفران را بر اساس وزن تعیین شده كپسوله می كنند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول

 

• خط كامل تولید (تمام اتوماتیك) شامل ماشین آلات آسیاب و بسته بندی
• تجهیزات آزمایشگاه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی زعفران به صورت کپسول

:: دانلود فایل طرح توجیهی تیپ بسته بندی زعفران با فریز درایر

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی بسته بندی زعفران به صورت کپسول ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

 


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool