جهت سفارش طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
مصالح ساختمانی ازجمله محصولاتی می باشند ، که در صنایع ساختمانی ، صنایع عمرانی و ساخت و ساز دارای کاربرد می باشند .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی
در ابتدا به معرفی انواع ساختمان ها و مصالح به کار رفته در آنها می پردازیم: ساختمان سازه ای است ، که برای سکونت و به عنوان سرپناه یا برای کار ساخته می شود ، که محیط را به دو بخش بیرون و درون تقسیم می کند . ساختمان هایی که از نظر بلندا از اندازه مشخصی بلند تر باشند ، ساختمان های بلند مرتبه گفته می شود .
در ایران ساختمان بلند مرتبه طبق مصوبه سال 1377 شورای عالی شهرسازی و معماری به ساختمان های بالاتر از شش طبقه گفته می شود . ساختمان های بسیار بلند نیز اصطلاحاً آسمان خراش یا برج نامیده می شوند . به ساختمان های بزرگ و با ارزش قدیمی بیشتر عمارت گفته می شود.
انواع ساختمان در معنای کلی هر سازهای را می توان ساختمان نامید ، در اینجا منظور از ساختمان بناهای ساخته شده با مصالح بنایی ( آهن ، سیمان ، گچ، آجر و ... ) می باشد. اصولا ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن را می توان به دو دسته تقسیم نمود.
انواع ساختمان از لحاظ مصالح مصرفی : ساختمان های بتنی ساختمانی است ، که برای اسکلت اصلی آن از بتن آرمه ( سیمان ، شن ، ماسه و فولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار ) استفاده شده باشد .
در این نوع ساختمان ، سقف ها به وسیله تاوه ( دال ) های بتنی پوشیده می شود ، یا از سقف های تیرچه بلوك و یا سایر سقفهای پیش ساخته استفاده می شود. برای ساخت دیوارهای جدا کننده ( پارتیشن ها ) ممکن است از انواع آجر مانند سفال تیغ های ، آجر ماشینی سوراخ دار ، آجر معمولی فشاری و یا تیغه گچی و یا چوب استفاده شود.
همچنین ممکن است از دیوارهای بتن آرمه هم استفاده شود ، که در این صورت نوع این دیوارها دیوار برشی می باشد. در این نوع ساختمان برای ساخت شاه تیرها و ستون ها از بتن آرمه ( بتن مسلح ) استفاده میشود. ساختمان های فلزی در این نوع ساختمان ها برای ساختن ستون ها و پل ها از پروفیل های فولادی استفاده می شود .
در ایران معمولاً برای ساختن ستون ها از تیر آهن های I دوبل و یا بال پهن های تکی استفاده می نمایند . برای اتصالات از نبشی-تسمه و برای سلسیبی زیر ستون ها از صفحه فولادی ( بیس پلیت ) استفاده می شود و معمولاً دو قطعه را به وسیله جوش به هم متصل می نمایند ( استفاده از پرچ یا پیچ و مهره نیز متداول است ) . در این نوع ساختمان برای مقابله با زلزله از باد بندهای فلزی استفاده می شود .
همانطور که واضح می باشد ، مصالح ساختمانی در صنعت ساخت و ساز و صنایع عمرانی دارای کاربرد عمده ای می باشند .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی
استاندارد ملی یا بین المللی 2-8117 الی 10 -8117
منابع انسانی مورد نیاز محصول مورد بررسی در طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی
• مدیر عامل
• مهندس تولید
• امور اداری و مالی
• پشتیبانی
• حسابداری
• نگهبان
• ماهر کارگر
• ساده کارگر
فرایند اجرای این طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی
زمانی که یک استاندارد جدید محیط زیست وضع می شود ، به دلیل فشارهای زیست محیطی ، برای از بین بردن آلودگی های موجود ، هزینه و نیروی انسانی زیادی را متوجه خود می سازد ، تا درصدی از آلودگی ها را کاهش دهد . محاسبات مشخص ساخته که اگر تکنولوژی جدیدی که در صنعت مورد نظر به کار گرفته می شود ، با استانداردهای مورد نظر مطابقت داشته باشد ، علاوه بر کاهش آلودگی ، با راندمان بالای خود موجب افزایش تولید نیز می شود ، که دراین راستا شرکت با توجه به بروز بودن تکنولوژی آن و داشتن تمامی استانداردهای زیست محیطی و کیفی جهان ، می تواند این موضوع را اثبات نماید .
حفظ محیط زیست می تواند ارتقای تکنولوژی را نیز فراهم آورد . این روش در کشورهای اروپائی به کار گرفته شده و تکنولوژی هایی که به پایان عمر خود رسیده اند و با استانداردهای مذکور مطابقت ندارند ، جمع آوری می شوند . البته گاهی این تکنولوژی ها به کشورهای در حال توسعه فرستاده می شود ، که ایران نیز در این بین بی نصیب نبوده است .
صاحب نظران حوزه محیط زیست بر این عقیده اند ، که اگر صنعت ما توانمندی تولید فراورده ای با حفظ استانداردهای زیست محیطی را ندارند ، در عین حال توان دستیابی به تکنولوژی مناسب را در خود نمی بینند ، نباید به سمت تولید آن فرآورده ها برود ، زیرا در برخی واحدها به دلیل بهره گیری ازتکنولوژی های منسوخ و قدیمی ، به حدی مواد اولیه و انرژی هدر می رود ، که بحث تقدم صرفه اقتصادی بر حفظ محیط زیست را نیز بی معنا ساخته است
چنانچه هزینه هایی که باید پرداخت شود ، تا تکنولوژی گران تر ولی بروزتر تهیه شود ، با هزینه هایی که به دلیل کارگیری تکنولوژی نامناسب در مصرف مواد اولیه ، انرژی واحیای محیط زیست هدر می رود ، مقایسه شود این نتیجه حاصل می شود ، که این موارد بسیار به صرفه تر و از نظر توسعه تکنولوژی و رشد صنایع نیز مفید تر خواهد بود .
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی
• آسیاب ها
• کلاسیفایر ها
• سیستم های غبارگیر
• سیستم های انتقال مواد
• انواع همزن های دور سریع ( بلانجر ) و دور کند برای همزدن دوغاب و لعاب
• انواع میکسر جهت همزدن پودرهای جامد و مایع
• انواع مخازن فولادی و استیل جهت ذخیره مواد
• انواع سنگ شکن های فکی ، چکشی ، مخروطی
• انواع سرندهای تخت و دورانی
• انواع فیدر جهت تغذیه خاك و سنگ شامل فیدرهای شاتونی ، ویبره ، زنجیری و تسمه ای
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید بسته بندی مصالح ساختمانی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید جعبه پلاستیکی میوه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پاکت مقوایی چند لایه سیمان
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع فیلم پلاستیکی چند لایه
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
- در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی بسته بندی مصالح ساختمانی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98